Ką žada žvaigždės vasario 9—15 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Feb 10, 2013, 4:59 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 5:41 AM

Ginčai. Gyvenimo tempas pašėlęs, daug naujovių ir permainų, bet kai kas lieka stabilu. Tai noras, kad jūsų nuomonė būtų kaip aksioma. Tačiau ne visi su tuo sutinka. Todėl tikėtina, kad vėl susidursite su savo ir aplinkinių ambicijomis. Tas susidūrimas gali būti skausmingas, nemalonus. Todėl šiek tiek pakantumo šią savaitę tikrai nepakenktų. Ir dar — pasitikslinkite, gal tai visai ne aksioma, o teorema, kurią reikia įrodyti.

JAUTIS (04 21—05 21)

Bendrai. Viskas — kaip pavasarį. Jausite įkvėpimą dirbti, bendrauti, mylėti. Svarbus vaidmuo teks partneriams, įvairiems susitarimams, bendriems sumanymams. Daug ką galima nuveikti kartu. Savaitgalį skirkite poilsiui, o pirmadienį pradėkite nuo visuomeninių darbų. Valentino diena gal ir romantiška, bet pasistenkite visko nesugadinti raudonomis širdelėmis.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Vaidmuo. Nesislėpkite už užuolaidos, atėjo laikas jūsų šou. Neturite parengtos programos, nesitikėjote, kad gausite tokią progą? Tai kodėl tada prašėte sėkmės? Tikėkimės, kad dar pasiruošite ir spėsite. Tai ne komedija, o drama. Jūsų vaidmuo joje — tikrai ne paskutinis. Priešingai, labai sėkmingas ir naudingas. Tiems, kas neišdrįs išlįsti, rizikuoti, teks nusivilti.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Pramogos. Neaišku, ko ir kur ieškoti. Dabar sunku galvoti apie darbus, o gal net ir eiti į darbovietę. Viskas sukasi apie pramogas, keliones, nuotykius. Smagu ir tai, kad šis susidomėjimas visai nerizikingas. Viskas daroma apskaičiuotai, kryptingai ir taupiai. Tačiau procesas — ilgas, tad gali būti, kad dabar rezultato dar nematysite. Vaikai džiugins, kaip, beje, ir antroji pusė, tačiau į dovanas tai nebus panašu.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Norai. Net jei labai norisi karališkos prabangos, dėmesio ir meilės, teks susitaikyti su tuo, kas yra. Tai nereiškia, kad negalite dairytis, norėti ar planuoti. Galite. Tik mažai tikėtina, kad rasite, ko ieškote. Darbinga savaitė bus tik nuo antradienio. Todėl leiskite sau pasimėgauti ilgu savaitgaliu ir laisvu pirmadieniu. Tikrai atsiras darbų namuose, kuriuos būtina baigti. Santykiai su antrąja puse nepriklauso nuo dovanų gausos.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Nerimas. Vis dar turite paslapčių, kurias kiti linkę išsiaiškinti. Jos gal ir nebus itin negražios, bet tie, kas kapsto, norės kapstytis giliau. Todėl arba pateikiate savo gyvenimo versiją, arba nervinatės ir graužiatės laukdami, kas bus. Jei neturite paslapčių, jei esate ramūs, tai žinokite, kad tas paslaptis sugalvos aplinkiniai. Šiaip ar taip, ši savaitė vers raudonuoti.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Inkaras. Kad ir kaip norėtųsi judėti į priekį, plaukti į naujas salas, kažkas laikys senajame uoste. Greičiausiai tai meilė, prieraišumas, pagarba. Trys banginiai, ant kurių laikosi visas gyvenimas. Negalima sakyti, kad šią savaitę viskas bus ramu ir nuobodžiai stabilu. Intrigų pakaks, o ypač darbe. Pasistenkite atskirti mandagų bendravimą nuo flirto ir nepalikite vilčių tiems, kam nėra galimybių.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Naujai. Ne kiekviena voverė prineša pilną drevę žiemai. Bet kiekviena voverė žino, kad būna itin skanių riešutų. Kad ir kiek atsargų turėtumėte, dabar galite paieškoti naujų riešutynų. Tai bus ne tik oficialūs, bet ir papildomi darbai. Teks šiek tiek nugvelbti laiko nuo namų, laisvalaikio. Kita vertus, tai atsipirks. Valentino diena nėra didelė šventė, todėl nesureikšminkite to, kas spindi laikinai.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Asmeniškumai. Atsargumas būtinas, kai kalbama apie asmeninius reikalus, finansinius įsipareigojimus namuose. Šios savaitės reikalai labiau susiję su kasdieniu gyvenimu, darbais nei tolimomis perspektyvomis. Todėl nesistenkite rasti šiltos vietelės valdžios struktūrose ar išsireikalauti didesnių privilegijų. Tegul meilės diena taip pat bus labiau asmeninė nei parodomoji.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Pokyčiai. Aplinkybės taip susiklosto, kad tenka keisti savo sprendimus, nuostatas. Aplinkiniai nepatenkinti ir šokiruoti. Nieko nepadarysite — tiesiog tokia situacija. Reikia su tuo susitaikyti ir prisitaikyti. Teks ne tik aiškintis, bet ir pagrįsti savo sprendimus. Tikėtina, kad sulauksite pritarimo. Kadangi ši sunki užduotis teks savaitės pradžioje, turite laiko savaitgalį pasirengti.

VANDENIS (01 21—02 19)

Rizika. Svarbiausia — ne laimėjimas, o tai, kaip susitaikote su pralaimėjimu. Jei leidžiate, kad pralaimėjimas jus sunaikintų, esate ne lošėjas. Gerai pagalvokite prieš veldamiesi į avantiūras, įvertinkite riziką. Savaitė gera, nes jei nesiseks verslo pasaulyje ar pliekiant kortomis, džiugins meilės reikalai. O visko turėti vienu metu neįmanoma. Pasistenkite bent antradienį ir trečiadienį būti išmintingi.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Patarimai. Jei padarysite taip, kaip reikia, niekas nepastebės, o jei suklysite — katastrofa. Taigi šiek tiek nemalonumų vis tiek gali kilti, kad ir kokie atsargūs esate. Tai, kas vyksta namuose, bus labai svarbu, nes tik per juose vykstančius pasitarimus, svarstymus galėsite priimti atsakingus sprendimus, susijusius su darbu. Esantys greta geriausiai mato ir įvertina mūsų sugebėjimus. Nesureikšminkite raudonos spalvos ir rožių, labiau vertinkite nuoširdumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.