Ką žada žvaigždės vasario 12–18 dienomis?

Vandenis (01 20–02 18)

Vandenis (01 20–02 18) Artėjate prie tos ribos, kai melo nebepaslėpsite nei po aptirpusiu sniegu, nei tarp apvytusių gėlių. Jums nepakenktų truputis skaidrumo drumstame tvenkinyje.
Vandenis (01 20–02 18) Artėjate prie tos ribos, kai melo nebepaslėpsite nei po aptirpusiu sniegu, nei tarp apvytusių gėlių. Jums nepakenktų truputis skaidrumo drumstame tvenkinyje.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Feb 12, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Mar 12, 2018, 3:17 AM

Artėjate prie tos ribos, kai melo nebepaslėpsite nei po aptirpusiu sniegu, nei tarp apvytusių gėlių. Jums nepakenktų truputis skaidrumo drumstame tvenkinyje.

Tačiau tas skaidrumas apsunkins situaciją tiems, kurie pripratę slėptis už jūsų. Ketvirtadienis labiau emocionalus nei kupinas realių sprendimų ir įvykių.

Imkitės iniciatyvos patys, jeigu norite su kuo nors praleisti vakarą, bet neįsipareigokite.

Avinas (03 21–04 19)

Jau vėlu grąžinti džiną į butelį. Jis, kaip ir jūsų norai, materializavosi ir egzistuoja greta. Galite prieštarauti, sakyti, kad ne to norėjote, ko nors kito tikėjotės.

Tačiau turite pripažinti, kad jūsų lūkesčiai išsipildė lygiai taip, kaip juos ištarėte. Pažodžiui.

Lieka tik būti atsargesniems, atsakingesniems už savo posakius. Ypač būkite atidūs dalydami pažadus, net ir per Šv.Valentiną.

Jautis (04 20–05 20)

Dvilypumas. Ši savaitė – kaupimo periodas, laikas, kai galite gauti tai, ko trokštate. Tačiau viską, ką sukaupėte, galite lengva ranka išdalyti.

Pabandykite surasti pusiausvyrą. Atiduokite tik tai, kas jau atgyveno, nereikalinga, išsibaigė. Nebūkite pernelyg dosnūs ar išlaidūs.

Darbe kol kas viskas gerai, bet nemanykite, kad jūsų suktybių ar melo niekas nepastebės. Galite labai nusivilti slaptais sąjungininkais.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodo, kad gyvenimas iš namų persikėlė į darbą. Ir ten, ir ten viskas vyksta palankia linkme ir jūsų troškimai, norai pildosi.

Didelės romantikos šią savaitę nesitikėkite. Kai jos netrokštate, raudonų žiedlapių lietus, saldus šampanas ir žvakelės nelabai žavi.

Tačiau jei antroji pusė palaikys kompaniją ir nueis su jumis dalykinių pietų, tai ir bus didžiausias meilės įrodymas.

Vėžys (06 21–07 22)

Dresūra kartais būtina ir žmonėms, tačiau jokie švilpukai ar spragtukai nepadeda. Reikia subtilesnių priemonių, mažiau matomų metodų.

Greitai išdresuoti aplinkinių jums nepavyks, niekas jūsų nesupras. Bet jei rezultato sieksite kryptingai, švęsite pergalę.

Svarbu veikti išradingai, stilingai ir nelabai šiurkščiai. Tiems, kurie trokšta, kad viskas vyktų be jų pastangų, teks nusivilti.

Liūtas (07 23–08 22)

Abejonės gali sujudinti tvirčiausią pagrindą. Blogai, jei pradedate abejoti pačiais artimiausiais žmonėmis. Kaip tik namuose viskas tyra ir gražu, net jei pavydas retsykiais dilgteli į paširdžius.

Didžiausia tikimybė, kad kas nors ne taip, bendrų finansų, paskolų srityje.

Jūsų paslaptis gali lukštenti tolimi giminaičiai. Užbėkite tam už akių.

Mergelė (08 23–09 22)

Disciplinos trūkumas virsta chaosu. Netvarka gali tvyroti ir jūsų viduje, ir aplink jus, todėl labai svarbu susitvarkyti, išsikuopti. Gal net asketiškai.

Nenuostabu, kad atsiras noras ką nors perdažyti šviesiai, pakeisti baldus, išmesti kilimus. Tai labai laikina, tad neskubėkite.

Užteks, jei nurinksite voratinklius, sutvarkysite spinteles ar jausmų srityje rasite tai, kas tikra.

Nepamirškite parašyti atvirukų tiems, kuriuos mylite.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jei norite sukurti sėkmės iliuziją, pasitikėkite savo jėgomis. Tačiau jei trokštate, kad ta iliuzija atrodytų tobula, reikia melą paversti realybe.

Ši savaitė praeis įtikinėjant kitus tuo, ko tikrai nėra. Blogiausia bus tada, kai prarasite kontrolę ir savo melu patikėsite patys. Todėl žaisdami žaidimus būkite itin atsargūs.

Svajojantiems apie nepaprastus vakarus, jaukų dėmesį ir prabangą rausvame fone seksis tai įgyvendinti. Imkitės romantikos – tai bus tikra.

Skorpionas (10 23–11 21)

Antras šansas labai retai suteikiamas, o trečias ar ketvirtas beveik niekada. Žinodami šią taisyklę nesišvaistykite nei žodžiais, nei pažadais. Saugokite tai, ką turite.

Čia svarbiausias ne tas, kuris padovanos raudonesnių rožių ar žinos, kuriame vandenyne yra širdies formos sala.

Jūs turite žinoti, kad net karščiausi jausmai gali atvėsti, jei apie juos nieko nesakysite ar apsimesite, kad jų nėra. Daugiau dėmesio skirkite tiems, kurie greta, o ne tiems, kurie jums duoda darbo.

Šaulys (11 22–12 21)

Jei turite tikslą, planą, sekite juo, eikite jo link. Apgalvokite ir patikrinkite visas detales. Net mažiausia kliūtis gali tapti smeigtuku į svajonių balionėlį.

Tie smeigtukai visur mėtysis ketvirtadienį ir penktadienį. Surinkite, sušluokite juos ir tik tada švęskite.

Jei švęsti nėra ko, tiesiog kurkite laimingą gyvenimą kad ir ant pasaulio krašto.

Svarbu, kad tik būtų su kuo. Permainos tvyro ore, bet jomis dar nesninga.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kai žiūrite į priekį ir nematote išeities, jus gali išgelbėti tik nuoseklumas ir tikslo turėjimas. Tikslą jūs turite beveik visada, tik ne visada esate pasiryžę pajudėti jo link.

Jums reikia postūmio. Laikas geras leistis į kelią, bet nebus kas pastumia, sukrauna krepšį su skanumynais. Viską reikia pasidaryti pačiam.

Jeigu iki antradienio popietės jau žinosite, kur einate ir kiek laiko turite tam keliui, viskas bus daug paprasčiau.

Žuvys (02 19–03 20)

Pasirinkimas visada yra. Vienoks ar kitoks, bet yra. Lieka tik atsakyti sau į klausimus, kaip su tuo pasirinkimu toliau gyvensite ir kiek tai turės įtakos jūsų pačių siekiams, namiškių norams ir aplinkinių komfortui.

Gerai pagalvokite, ką sakote. Neskubėkite nuspręsti, pasirinkti.

Būkite protingi ne tik gaudydami auksinę žuvelę ant užšalusio ežero, bet ir greitai važiuodami, greitakalbe kalbėdami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.