Astrologės S. Liepienės horoskopas vasario 16—22 dienomis

VANDENIS (01 21—02 19)

VANDENIS (01 21—02 19) Abejonės. Kai abejojate savimi, niekas negali jums padėti. Jums reikia žinoti, kur ir kodėl einate, dėl ko rizikuojate, meluojate ir kodėl siekiate būtent to, o ne kitko.
VANDENIS (01 21—02 19) Abejonės. Kai abejojate savimi, niekas negali jums padėti. Jums reikia žinoti, kur ir kodėl einate, dėl ko rizikuojate, meluojate ir kodėl siekiate būtent to, o ne kitko.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Feb 17, 2013, 9:47 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 5:48 PM

Abejonės. Kai abejojate savimi, niekas negali jums padėti. Jums reikia žinoti, kur ir kodėl einate, dėl ko rizikuojate, meluojate ir kodėl siekiate būtent to, o ne kitko. Nesėdėkite ramiai ir nelaukite, kol viskas pasikeis. Tik saulė rytais pateka be jūsų pastangų. Dabar toks laikas, kai viskas matyti tarsi pro miglą. Niekas negali suteikti jokių garantijų. O piniginėje švilpauja vasario vėjai.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Netikrumas. Jei garsiai skelbiate, kad vykstate į Indiją ieškoti gyvenimo prasmės, o patys perkate bilietus į Las Vegasą, tai apgaudinėjate ne tik aplinkinius. Greičiausiai nesuvokiate nei savo norų, nei galimybių. Galbūt to dabar ir nereikia, bet pagarsėsite kaip nepataisomas melagis. Tiems, kas negali ramiai sėdėti ir laukti, kol pasidarys aiškiau, teks aiškintis santykius, spręsti ginčus su tėvais ir bandyti remontuoti namus.

AVINAS (03 21—04 20)

Dominavimas. Turite galimybę rinktis ir demonstruoti vidinę jėgą. Pabandykite visa tai daryti švelniau, neprimesdami nei savo pažiūrų, nei pasirinkimo. Dabar išlikti objektyviems yra labai sunku — kai gali daug, nesinori riboti norų. Protingai elgsitės, jeigu palauksite, neperspausite. Gaila, kad energiją švaistysite aiškindamiesi santykius, o ne skirsite ją darbui.

JAUTIS (04 21—05 21)

Plunksna. Smagu, kai yra kuo didžiuotis, ką parodyti ir kuo pasigirti. Tikėtina, kad jūsų skrybėlėje atsiras nauja plunksna — gyvenimas nešykšti dovanų. Dovanas priimkite, jomis džiaukitės ir girkitės, tik lengva ranka nešvaistykite. Pataupykite ateičiai. Ateis ne toks turtingas laikas. Apie savo troškimus ir svajones šnibždėkite, bet nerėkite visiems.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Pietūs. Esate tik lėkštė ant pietų stalo ir dar ne pati pilniausia. Todėl gerai pagalvokite, ar galite triukšmauti ir reikalauti. Visada yra tas, kas viską gali išspręsti vienu rankos mostu, o šukės laimės neatneš. Kad ir kaip jums nepatinka, pasėdėkite tyliai, ramiai, nereikalaudami ir nesiveldami į konfliktus. Net ir tada, kai skaudžiai užgaunamos jūsų ambicijos.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Triufeliai. Jie arba patinka, arba ne. Viskas priklauso nuo skonio receptorių. Taip ir su naujais pasiūlymais — arba iš karto juos priimate, arba atmetate. Nėra nei laiko, nei galimybių svarstyti. Kad ir koks sprendimas būtų, padarysite taip, kaip tuo metu atrodys teisinga. Aišku, naujų didelių investicijų nebus. Maišelis užrištas. Todėl neteks nei perstatyti baldų, nei keisti automobilio.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Skirtumai. Prieš pradėdami ieškoti pasirenkite tam, ką galite rasti. Ne visada einate tuo keliu, kuriuo norite, ne visada viskas vyksta pagal jūsų planą. Dabar — būtent toks laikas. Itin klampins partnerystė ir ne todėl, kad aplink nepatikimi ar nesąžiningi žmonės, tiesiog skirtingai vertinate tikslus. Arba iš anksto visiems išaiškinkite, ko tikitės, arba gali tekti nemaloniai nustebti, o kaltinti nebus ko.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Išvyka. Ateina laikas, kai norisi išvykti į pačią mėgstamiausią vietą — toli toli. Jei ne realybėje, tai bent svajonėse. Iš visų jėgų stengiatės, kad šį tikslą pasiektumėte. Šiek tiek nerimo kelia prisiimti įsipareigojimai, abejojate, ar su jais susidorosite. Nedvejokite, kad viską galite atlikti laiku. Tik nepalikite visko paskutinei savaitei. Savaitgalis nebus labai malonus, tačiau ir ne toks sudėtingas, kokiam nusiteikėte.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Trečias. Kartais karalystė sugriūva ir karalius lieka vienas. Tai nutinka ne tik kortų pilyse, bet ir gyvenime. Griūčių nebus, bet stabilumo taip pat nesitikėkite. Kažkas trečias iš šalies vis jaukia jūsų namų idilę. Ir nebūtinai tai geras šeimos draugas — gali būti ir giminaičiai, tėvai ar buvę partneriai. Išsiaiškinkite ir pašalinkite kliūtį — tikrai turėsite progų. Išnaudokite jas, kad vėliau netektų gailėtis.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Jausmai. Kai leidžiatės užvaldomas jausmų, imate blaškytis. Gal tai pavėluotas šampano burbuliukų efektas, gal vis dar sklaidosi Valentino dienos nuotaika, bet išdrįskite į save pažvelgti iš šalies. Net jeigu įsimylėjote, praradote ankstesnius tikslus ar tiesiog norite visą gyvenimą nugyventi vienu šuoliu, nedarykite skubotų išvadų ir nieko nespręskite. Jau penktadienį viskas gali atrodyti kitaip — nebe rausvai.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Nuomonė. Teisingumą, kaip ir grožį, kiekvienas vertina savaip. Tai, kad tiesa viena, yra mitas. Jums per šią savaitę teks su tuo susidurti. Turėsite išklausyti tos pačios istorijos keletą versijų ir susidaryti savo nuomonę. Gali būti, kad jūs ir būsite visų ginčų ašis. Taigi sprendimai — jūsų. Jūsų ir atsakomybė. Pabandykite išvengti konfliktinių situacijų ir neįtraukite į jas antrosios pusės, nes šis sūkurys gali įsisukti namuose.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Kaltė. Išteisinimas — tai kaltės panaikinimas. Kaltintojų bus, norinčių nulinčiuoti — taip pat, tik nesigilinkite į priežastis. Tiesiog ieškokite aplinkinių paramos, žmonių, galinčių patvirtinti jūsų versiją. Yra tikimybė, kad trečiadienį ar ketvirtadienį viskas jau bus taip, kaip ir turėjo būti, t. y. aišku ir skaidru, o jūs — beveik šventasis. Norėdami sušvelninti situaciją, dar sekmadienį apsvarstykite, kas gali pakišti koją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.