Ką žada žvaigždės vasario 19–25 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Žuvys (02 19–03 20). Pa­si­do­mė­ki­te nau­jais ma­dos vė­jais, nau­jo­mis ten­den­ci­jo­mis – jums vi­so to la­bai grei­tai pri­reiks.
Žuvys (02 19–03 20). Pa­si­do­mė­ki­te nau­jais ma­dos vė­jais, nau­jo­mis ten­den­ci­jo­mis – jums vi­so to la­bai grei­tai pri­reiks.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Feb 20, 2013, 8:14 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:39 PM

Kad ir kaip klostytųsi gyvenimas, kad ir kokie netikėtumai lauktų, jums reikia eiti savo pasirinkta kryptimi.

Kai eisite be užuolankų, ryžtingai, tai net ir Pizos bokštas nebeatrodys svyrantis. Visur galima rasti daug teigiamų dalykų.

Pertvarkymai namuose priverčia grąžinti seniai pasiskolintas knygas, užsilikusius šalikėlius ar pirštines. Ši savaitė – malonių smulkmenų metas.

Jautis (04 20–05 20)

Kartais tiesiog reikia laiko, kad galėtumėte sustoti, pagalvoti, viską apsvarstyti. Sudėlioti į lentynas tai, kas jau niekur nebetelpa, maišosi po kojomis ir neleidžia mąstyti.

Sudeginti savo vidinę Morę jau turėjote puikią progą – Užgavėnes.

Jei to nepadarėte kartu su visais, pabandykite šią savaitę išvyti žiemą ir sąstingį iš savo gyvenimo. Penktadienis turėtų būti spalvingas.

Dvyniai (05 21–06 20)

Antradienis ir trečiadienis – tuštokas laikas. Nepasisekusių, neįgyvendintų sprendimų bus daugiau nei pavykusių pasimatymų ar susitikimų.

Kad nusivylimų būtų mažiau, visus pirmus susitikimus ir pasimatymus nukelkite į savaitės pabaigą, o vizitą pas stomatologą paankstinkite.

Savaitgalį surenkite šeimos susitikimą – jo metu galėsite aptarti senokai sprendimų reikalingus bendrus reikalus.

Vėžys (06 21–07 22)

Savaitė ne tokia kaip visos. Iki pat trečiadienio vakaro nieko nevyks, niekas niekur neskubės ir nebus pabaigta, tačiau ką nors veikti vis tiek reikės.

Tačiau ketvirtadienį lyg kas su burėmis jūsų laivą neš. Teliks gerai vairuoti, dairytis į pro šalį plaukiančius vaizdus ir saugotis staiga išnyrančių ir vėl dingstančių kliūčių.

Pasinaudokite pora itin veržlių ir sėkmingų dienų. Yra tikimybė, kad viskas, kas bus nuveikta, – namų gerovei.

Liūtas (07 23–08 22)

Net jei gyvenimas keičiasi iš pagrindų, atsisakyti savo principų neverta. Tai, kas buvo svarbu, turi išlikti svarbu, kad ir kaip keistųsi aplinka.

Nemalonumai ar draugų nesėkmės gadins nuotaiką ir pridės rūpesčių. Nebūkite abejingi, jei galite padėti. Finansiniai reikalai dabar ypač svarbūs.

Neapsiribokite skaičiavimais – ieškokite galimybių investuoti. Jei manote, kad negalite to sau leisti, pagalvokite, kada galėsite.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyventi laukimu sudėtinga, bet dabar tiesiog būtina. Nieko nepakeisite, jei bandysite skubėti. Tiesiog reikia išlaukti.

Čia kaip su pavasariu: anksčiau nebus, kad ir kaip stengsitės. Savaitės pradžia tinka tik jau pradėtiems darbams, iš anksto suplanuotiems susitikimams.

Nuo ketvirtadienio gyvenimas gali suteikti naujų galimybių, naujų pasiūlymų. Nepriimkite sprendimų impulsyviai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Savaitė žada daug atradimų, naujos patirties ir naujų žmonių jūsų gyvenime. Gal tai ir ne širdelės formos saldainiai, bet apie meilę vis tiek kalbėsite.

Kiek tai tęsis ir ar flirtas virs rimta meile, priklausys nuo aplinkybių ir jūsų pasirengimo naujiems santykiams.

Norintiems tik dirbti ir praturtėti verta pamiršti poilsio dienas ir atsiduoti tam vieninteliam tikslui. Tačiau nepamirškite, jog šį tą turite duoti, kad gautumėte.

Skorpionas (10 23–11 21)

Gyvenimas pajudės tik trečiadienio popietę, tačiau laiškanešio vyti nereikėtų. Kai kam jis atneš spalvingų atvirukų iš tolimos šalies, kai kam – vertingų pasiūlymų, dar kitiems tai bus pranešimas apie siuntinį.

Naujienos ir dovanos ateina per svetimus žmones. Mokėkite džiaugtis ir vertinti.

Mėgstantiems skaityti ši savaitė bus ypač gera – rasti įdomią knygą nebus sunku. Trokštantiems žinių atvertos plačios durys.

Šaulys (11 22–12 21)

Viskas susipina labai keistais, painiais raštais. Šie nėriniai nėra nei labai spalvingi, nei labai aiškūs. Greičiau tai padulkėję, skylėti prisiminimai.

Ką su tais prisiminimais veiksite, priklausys nuo jūsų. Ar bandysite atnaujinti pažintis, bendravimą, ar tiesiog viską išmesite užmarštin – jūsų pačių reikalas.

Kad ir koks sprendimas būtų, keletą dienų širdyje bus neramu. Tiesiog išlaukite ar visa tai nuplaukite žaliąja arbata su medumi.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Viskas gal ir savo vietose, bet vis tiek atrodo, jog kažkas sunkiai juda, vis dar tenka dėti pernelyg daug pastangų, kad sektųsi pildant taupyklę.

Laikas nėra lengvas, bet palankias progas geriau panaudoti nei jas praleisti. Tikrų progų, ypač šios savaitės pabaigoje, tikrai bus.

Tai ne tik galimybė rasti naują darbą, sugalvoti naują verslą, kartu tai ir draudimų, palūkanų ar grąžintų skolų laikas.

Vandenis (01 20–02 18)

Net tada, kai atrodo, kad jus tiesiog apgavo ar jumis pasinaudojo, galima surasti išeitį. Tereikia išsakyti savo nuomonę, apginti tai, kas yra jūsų.

Nesvarbu, kad kam nors tai nepatiks, kad užgausite kieno nors jausmus ar savimeilę. Būkite savimi ir atkovokite tai, kas jums priklauso.

Jei nenorite konfliktų, skandalų ir žaibų – liksite nuskriausti ir nustumti į kampą. Geriausia diena lipti ant pakylos – antradienis.

Žuvys (02 19–03 20)

Pasidomėkite naujais mados vėjais, naujomis tendencijomis – jums viso to labai greitai prireiks. Vis dėlto kad ir kokie matomi norėtumėte būti, turite žinoti, kada ir kaip save parodyti.

Juk nesate blizgantis drakonas, kad visada su žvynais vaikščiotumėte. Visas savo grožybes ir vertybes pabandykite šią savaitę slėpti.

Plaukų spalvą keisti taip pat gerai būtų jau tik kitą savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.