Astrologės S. Liepienės horoskopas vasario 23—kovo 1 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

123rf
123rf
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Feb 24, 2013, 8:50 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 5:13 AM

Užkulisiai. Gyvenimas — teatras. Visi jame — su kaukėmis. Bet šiuo laikotarpiu bus itin sudėtinga suprasti, kas ką vaidina ir kodėl. Juo labiau kad visa tai vyks užkulisiuose ir jūsų ten nekvies. Nesigilinkite į tai, neieškokite, kas sukūrė tas sąmokslo teorijas. Bandykite rasti tuos, kas nori bendrauti, kas yra pasiryžęs keistis, tuos, kas dar turi idėjų ir naujų sumanymų. Trumpos kelionės į užsienį — tarsi užprogramuotos.

JAUTIS (04 21—05 21)

Ribos. Jeigu kas ir pakiaulins, tai greičiausiai draugai arba kolegos. Ypač turėtų “sektis” tiems, kas turi bendrų verslo įmonių, bendrų finansinių reikalų. Tai netruks visą savaitę, greičiausiai — tik savaitės pradžioje, bet vis tiek bus nemalonu. Juo labiau kad trečiadienio pokalbiai bus praskiesti melu, o ketvirtadienio — nedideliu šlakeliu alkoholio. Tuos, kas gyvena blaiviai, patrauks meditacija, indiškų smilkalų parduotuvės. Šiaip ar taip, realybės ribos išsitrins.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Žvaigždės. Kad ir koks būtų sėkmingas ir tingus savaitgalis, pirmadienį viskas pasirodys kitaip. Tai, kas atrodė tarsi garantija, ims kelti abejonių, o ten, kur viskas buvo tvarkingai sudėliota, pažirs nesusipratimai ir nemalonumai. Kalbame apie darbus ir jūsų padėtį. Na, gal generolams antpečių niekas neplėšys, bet naujų žvaigždučių irgi neprisegs. Todėl pabandykite generolo vaidmens griebtis namuose, o ne darbe.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Dundesys. Jis garsėja, stiprėja ir vis labiau trukdo. Tas garsas gali lydėti ir namuose, ir darbe. Tai gali būti antrosios pusės nepasitenkinimas arba viršininko ar kolegos priekaištai. Ar tam yra realus pagrindas? Greičiausiai ne, bet vis tiek tai trikdo įprastą ritmą. Jums reikia arba pabandyti nutraukti visa tai, arba klausytis patinkančios muzikos. Deja, iš tos aplinkos ištrūkti nepavyks. Geriausia diena — penktadienis.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Darbas. Darbo savaitė prasideda sekmadienį. Negalite sau leisti atostogauti, kai sprendžiama daugybė klausimų, susijusių su darbais, sveikata ar bendrais finansais. Tai geras laikas tiems, kurių verslas, užsiėmimas turi ryšį su naminiais augintiniais, — nauji sumanymai, naujos galimybės, nauji klientai. Pirmadienį ir antradienį būkite taupesni rinkdamiesi didelius pirkinius — užplūs nesuvaldomas noras išlaidauti.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Įtampa. Nesiveržkite į šeimos pietus, neplanuokite susitikimų su draugais savaitgaliui. Visa tai jus erzins ir atrodys, kad vagia jūsų laiką. To nejusite pirmadienio popietę. Tuomet galėsite ramiai nedideliame itališkame restoranėlyje gerti kavą ir šnekučiuotis. Laikas taps nebesvarbus. Deja, įtampa tvyros visą savaitę. Pačius svarbiausius darbus pasilikite ketvirtadieniui ir penktadieniui.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Smalsumas. Sako, kad smalsumas katę pražudė. Todėl nesistenkite sužinoti, suprasti ar išanalizuoti svetimų paslapčių. Tos paslaptys — gal ir gražios, gal ir padorios, tačiau jums jų žinoti tiesiog nereikia. Jei norite padėti mylimam žmogui, padėkite, bet nesikiškite į jo darbus. Bet kokią kritiką bandykite įvilkti į gražesnį drabužį — jūsų laukia audringa reakcija ir piktas atsakas.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Garas. Nestatykite visko ant meilės kortos — tai labai nepatikima ir rizikinga. Nesvarbu, kad žavi, atrodo romantiškai ir svaigina. Tų, kas nuleis garą, atsisakys rizikos ir sugebės atskirti meilę nuo darbų, laukia sėkmė ne tik kasdieniame gyvenime, bet ir kuriant planus. Kad savaitė turėtų daugiau žavesio, nusiteikite ir jau ketvirtadienį leiskitės į nedidelę išvyką, paslidinėkite ar tiesiog pašėliokite su draugais.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Informacija. Surinkite visą reikalingą informaciją, ją patikrinkite ir tik tada priimkite sprendimus. Bet koks skubėjimas gali pasirodyti pražūtingas. Didesnę atsakomybę pasilikite sau, nepermeskite jos partneriui. Taip išvengsite dalies bėdų. Juo labiau kad dabar geresni kauliukai krinta jums. Namuose gal ir nebus viskas žiedlapiais klota, bet ramu, stabilu ir be pokyčių. Aišku, jei patys neprovokuosite ginčytinų situacijų.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Šventė. Giminės, draugai ir artimieji. Gyvenimas — beveik kaip televizijos seriale. Nėra vietos pilkai kasdienybei, viskas vyksta ritmingai, su muzika. Daug smagių pašnekesių, susibūrimų. Tikra šventė. Kas iš to išeis, neaišku, nes nėra nei tvarkos, nei pastovumo, nei aiškesnio plano. Tai netruks ilgai. Savaitės viduryje pamatysite, kas buvo sugriauta, sujaukta ir ką reikia atstatyti. Sėkmės remontuojant.

VANDENIS (01 21—02 19)

Praplyšusios kišenės. Suveskite sąskaitas, apskaičiuokite savo galimybes ir iš naujo įvertinkite pasirinktą gyvenimo būdą. Gal galite sau leisti daugiau? Greičiausiai yra priešingai. Todėl iškratykite iš kišenių trupinius, užlopykite skyles ir sudarykite naują ne tik uždarbio, bet ir pramogų, malonumų planą. Būtų smagu, kad tuo planu vadovautumėtės bent iki kito ketvirtadienio.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Pasirodymas. Nėra lengva susikurti gerą įvaizdį, tam reikia talento, noro ir didelės sėkmės. Ši savaitė suteiks tokių galimybių, nors ir jausite šiokį tokį netikrumą. Bet jį pajusite tik jūs, tik jums nerimas padus kutens. Gal kiek sudėtingesnis bus pirmadienis — pilnaties pradžia kai kam neleis užmigti, o kitiems pažadins pačias keisčiausias mintis. Nuo antradienio galite imtis iniciatyvos ir išpildyti savo svajones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.