Ką žada žvaigždės kovo 5–11 dienomis?

Žuvys (02 19–03 20)

Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Mar 5, 2013, 9:59 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:23 PM

Nesvarbu, kas jums teikia dovanas, kas kužda į ausį ir žada svajonių kalnus. Daug svarbiau tie, kurie greta, žino jūsų kaprizus, juos tenkina ir nieko nežada be pagrindo. Tiesiog jus myli. Ir nesvarbu, kad apkarpė sparnus ir neleidžia dabar keliauti. Dar truputį – ir paleis, keliaus kartu. Nepamirškite kalbėti, tartis, pasakoti, svajoti. Viskas pildosi su nedidele romantikos aureole. Mėnulio akmuo, perlai ar koralai – tai, ko dabar reikia Žuvims.

Avinas (03 21–04 19)

Viskas vyksta paslapčia, tyliai, už nugaros. Net labai norint nepavyksta visko padaryti greitai, pavyzdingai ir iš karto teisingai. Tenka ieškoti ne pagalbos, o galimybių ištaisyti klaidas.

Veržlus Avino būdas net jam nenorint traukia aplinkinių dėmesį, o to dėmesio dabar kaip tik ir nereikia. Todėl visus brangius papuošalus, visus deimančiukus paslėpkite, palikite tik ametistą. Jis gali jums atnešti sėkmę.

Jautis (04 20–05 20)

Norai, galimybės tirpsta kaip murzinas žiemos sniegas. Reikia panaudoti paskutinius sėkmės lopinėlius, kad dar galėtumėte sudurstyti kad ir laikiną, bet sėkmingą periodą.

Aišku, yra tikimybė, kad pasiseks giminaičių dėka – visai netikėtai.

Labai tikėtina, kad gerų naujienų bus tik antroje savaitės pusėje. Neaišku, kuris akmenėlis jums padės šią savaitę, bet smaragdas ar žadeitas užglostys visus pykčio priepuolius.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodo, kad svarbiausia dabar tai, kas darosi darbe, ir tai, kaip į tas permainas, trintį ar nesutarimus reaguoja antroji pusė.

Palaikymas būtų idealu, bet svarbu, kad niekas nepriekaištautų ir neragintų priimti sprendimų. Kaip viskas toliau klostysis, labai mažai priklauso nuo jūsų – labiau nuo kitų žmonių, jų norų ir nuotaikos.

Jums stabilumą šią savaitę žada kalnų krištolo amuletai, talismanai ir kitokios smulkmenos. Labai svarbu nepamiršti, kad svarbiausias ginklas – informacija.

Vėžys (06 21–07 22)

Meilė atskiesta pavydu. Tai nebūtinai pyktis, priekaištai ar skraidantys puodeliai. Tiesiog kažkas verčia naujai, pavasariškai, įvertinti santykius, kiek suabejoti partneriu, o gal vėl įsimylėti.

Bet jei tai jums svetima ir jūs įsitikinę, kad nieko niekur nevyksta, vis tiek rodysite daugiau dėmesio savo mylimam žmogui. Jei nedrąsu prisipažinti, kad mylite, dovanokite arba puoškitės perlais. Ir nebūtinai juodaisiais ar išskirtiniais, tiks ir paprasti upiniai – visi jie neša sėkmę ir meilę.

Liūtas (07 23–08 22)

Niekas nepasakys, ar tai pats geriausias laikas reikalauti vedybų sutarties.

Tačiau šis klausimas bus labai svarbus. Ir ne todėl, kad kažkas kažkuo nepasitiki ar nori apgauti. Tiesiog reikia saugiklių.

Ir tai gali būti visai nesusiję su santykiais. Tiesiog reikia garantijų, kad tai, kas turima, bus išsaugota. Todėl apyrankė ar pakabutis su tigro akimi padės jausti aplinkinę vibraciją, pagelbės sprendžiant šiuos klausimus.

Mergelė (08 23–09 22)

Su paklusnumu, nutylėjimais toli nenukeliausite. Jums dabar reikia slapto plano, slaptų tikslų ir nuoseklaus ėjimo jų link.

Ne viskas pavyks iš karto. Ir nereikia Moters dienos proga gautų tulpių mesti į šiukšlių dėžę – tegu žydi ir skelbia pavasarį.

Tegu problemų sprendimas bus rafinuotesnis. O jei prie savo romantiškos aprangos sugebėsite priderinti nefrito ar lazurito papuošalus, viskas eisi daug lengviau.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Per lūžtantį ledą bėgti nereikės. Viskas bus daug tvirčiau ir labiau matoma.

Gal ir ne iš karto jums bus patiektas gyvenimo desertas ant porcelianinės lėkštelės, bet užuosti jį jau tikrai galėsite.

Geros žinios vis dar išlieka geromis, o draugų entuziazmas nenuvilia. Todėl išlaikykite šią džiugią natą visą savaitę.

Labai daug lems jūsų auskarai – jie arba be akmenukų, arba su chrizolitu. Ir jokiu būdu tai ne pigi bižuterija.

Skorpionas (10 23–11 21)

Kalbėkite, suokite, meluokite apie meilę. Jei neturite kam, paskambinkite senam pažįstamui, nueikite į akląjį pasimatymą, bet nebūkite vieni, suraskite, kas išklausys jūsų nuoširdžius prisiminimus, kaip ir jūsų melą.

Jei kyla noras rizikuoti, darykite tai atsargiai, nesivelkite ten, kur galite nukentėti.

Numatykite visas kliūtis iš anksto. Turmalinas stiprina talentus – gal jis padės šią savaitę ir jums.

Šaulys (11 22–12 21)

Naminiai reikalai vis dar ir lieka naminiai. Nors jei galvojate apie nekilnojamojo turto pirkimą, keitimą ar remontą – laikas, kai tai galima pajudinti iš mirties taško.

Nesvarbu, keliomis spalvomis ruošiatės dažyti savo namus – viena ar penkiomis – patikėkite šiuos darbus profesionalams.

Viskas, kuo abejojate, turi būti perduota tiems, kurie tai daro geriausiai. Net jei jums nereikia talismanų pagalbos, opalas arba ametistas tikrai papuoš.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nors savaitė prasideda emocionaliai, o įpusėjus verčia galvoti, kas esate ir kodėl taip elgiatės, nereikia visko statyti ant emocijų pagrindo. Tai labai nepatikima. O ir šios savaitės nuotaikos permainingos.

Todėl tai, kas sunkiai sekasi antradienį, trečiadienį, nesunkiai bus įveikta penktadienį ar šeštadienį. Seni draugai geriau už naujus patarėjus. Sakoma, kad dūminis kvarcas primena Rytus, Indiją, Tibetą, bet dabar jis praverstų.

Vandenis (01 20–02 18)

Nereikia vertinti gyvenimo tik vienu aspektu: kas aš esu, ką moku, kaip mane mato kiti. Nereikia bandyti prisitaikyti, reikia išreikšti save, parodyti visiems, kiek daug turite sukaupę žinių, patirties ir noro pakeisti situaciją.

Pasitikėkite savimi, parodykite visiems, kad ką jau ką, bet laisvės pojūtį tikrai turite.

Žydras topazas ne tik nuramina audras, bet ir suteikia moteriai grožio, o vyrui išminties. Ir jei jo nėra jūsų kolekcijoje – metas įsigyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.