Astrologės S. Liepienės horoskopas kovo 9-15 dienomis

ŽUVYS (02 20—03 20)

123f
123f
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2013-03-11 13:23, atnaujinta 2018-03-10 05:30

Šurmulys. Jūsų laukia ir smagūs, ir nelabai malonūs rūpesčiai. Gal kiek daugiau emocijų, ginčų, bet viskas vis tiek jau rimsta ir ne taip aštru, kaip buvo pastarąsias dvi savaites. Kas iš viso šito šurmulio išėjo, neaišku. Rezultatus matysite tik balandžio mėnesį. O dabar tenka apie visa tai gražiai pasakoti ir žadėti, kad malonumai tuoj tuoj prasidės. Tikėtina, kad turėdami paramą darbe ir namuose didelių nesusipratimų išvengsite.

AVINAS (03 21—04 20)

Slaptumas. Kiek tai neteisinga ar slapta, žinote jūs ir jūsų kolegos. Visi kiti mano, kad vis dar lošiate atviromis kortomis ir esate nutrūktgalvis drąsuolis. Taip ir yra, tik dabar žaidžiate jums retai primetamą, nelabai suprantamą žaidimą. Pasistenkite nemeluoti namuose. Nutylėkite, patylėkite, jei reikia, parodykite išskirtinį dėmesį. Pasistenkite, kad nebūtų nei atskleistų paslapčių, nei didelio melo.

JAUTIS (04 21—05 21)

Išeitis. Ne visos žinios bus geros. Bandymas sudėtingoje situacijoje pamatyti gerų dalykų ir viską pasukti reikalinga linkme labai pagirtinas. Panašu, kad įsibėgėjus darbo savaitei sulauksite pagalbos iš tos pusės, iš kurios visai nesitikėjote. Išnaudokite šias galimybes. Jei reikės nusileisti, taip ir darykite. Raudona kepurė nuo galvos nenukris. Savaitgalis bus keistas, bet su romantiškomis perspektyvomis.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Ramiau. Vis dar norisi plyšauti, ieškoti tiesos ir įrodinėti, kad palmės augs ir Lietuvoje. Vis dėlto patys jau suprantate, kad viskas — veltui. Šį bei tą iš sėkmės nasrų išplėšėte — tenkinkitės tuo, kas jums teko. Jei bandysite eiti tiesiai, griauti užtvaras, nukentėsite. Dabar palankiau nurimti, planuoti darbus ne pavasariui, o vasarai ir tikėtis, kad jūsų sumanymai bus pastebėti. Namuose gal viskas ir gerai, tik atsiveja atgarsiai iš praeities.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Neskaičiuokite. Bandymas įvertinti nuostolius baigiasi liūdnai — infliacija ne tik piniginėje, bet ir šeimos gyvenime. Viskas keičiasi ir tai reikia priimti kaip šlapdribą — nemalonu, bet neišvengiama. Todėl geriau prisitaikyti prie situacijos, nesėkmes nurašyti į nuostolius ir visiems pasiūlyti viską pradėti iš naujo. Jei bus atsižvelgta į jūsų nuomonę, laukia geros perspektyvos.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Pokšt! Panašu, kad gerų norų, nerealių vilčių balionėlis sprogo. Liko tik skutai. Reikia iš naujo kurti pasaulio užkariavimo planą. O gal būtų paprasčiau paatostogauti bent savaitę ir tik tada vėl kibti į darbus? Kad ir kaip nuspręstumėte, turite pataupyti jėgas, nešvaistyti energijos vėjais. Geras pasiūlymas tikrai atsiras. Ne dabar, bet jau netrukus.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Laukimas. Laukti visada sudėtinga, neramu, norisi pasukti laiką pirmyn. Toks variantas neišdegs. Jei tik pradėsite skubinti, teks bėgti kaip voverei ratu. Nieko iš to nebus. Aišku, papildomas fizinis krūvis malonus, bet naudos — jokios. Todėl ramiai laukite geresnių laikų, patrauklesnių pasiūlymų ir darbų. Sutrumpinkite darbo dieną, daugiau ilsėkitės ir dalį užduočių perleiskite namiškiams.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Kelionės. Tokios trumpos kelionės — net ne kelionės, o pabėgimas nuo kasdienybės. Gali būti, kad kai kam tai bus tik naujų knygų, spektaklių ar naujo klubo atradimas. Bet kuriuo atveju tai padės užsimiršti ir atitrūkti. Norėsite viską, kas buvo anksčiau, nubraukti, atsisakyti to, kas trukdo ar tiesiog jau nereikalinga. Tai geras laikas ne tik iškuopti seną sandėliuką, bet ir peržvelgti santykius su jums trukdančiais žmonėmis.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Žingsnis. Didelis žingsnis pirmyn, jei nesidairysite, nesvarstysite ir eisite. Tai, ką dabar pradedate, nebus ilgam ar lemtinga. Vis dėlto šiam periodui tai gali suteikti papildomų pramogų ir pinigų. Be to, gali padėti rasti meilę. Ta meilė nebus labai didelė ir aistringa, greičiau pavasarinė, bet svaigi. Jei planuojate imtis verslo ar investuoti, viską gerai apsvarstykite.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Blyksnis. Viskas vyksta be pasirengimo. Tiesiog žaibiškai įsimylite, staiga pasirenkate tai, kas anksčiau buvo nepriimtina. Susitariate su žmonėmis, kuriais nepasitikėjote. Ar tai gali suteikti gerų dalykų? Abejotina. Kita vertus, didelių nesėkmių taip pat pavyks išvengti. Na, nebent tikite kelią perbėgusia juoda kate ar sudužusiu veidrodžiu. Tada be burtų ir užkalbėjimų bus sudėtinga. Visiems kitiems — įdomi savaitė.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Pokalbiai. Visi pokalbiai, visa gaunama informacija po truputį keičia požiūrį ne tik į susidariusią situaciją, bet ir į aplinką. Daugiau susitikimų, pasimatymų, daugiau bendravimo su artimais žmonėmis. Dabar tie santykiai neveda nei prie konfliktų, nei prie diskutuotinų situacijų. Visa tai džiugina, nes galite daugiau laiko praleisti už namų sienų. Gyvenimas nušvinta kitokiomis spalvomis.

VANDENIS (01 21—02 19)

Vertinimas. Jaučiatės taip, lyg sėdėtumėte vitrinoje, o praeiviai jus vertintų už gerus ir blogus darbus, už tai, ką pasakėte, ką nutylėjote. Atrodo, kad visi jie neturi ko veikti ir jus narsto po kaulelį. Bet jei gerai pagalvosite, suprasite, kad dabar patys save taip pat vertinate. Gal kam norisi moteriai ką nors malonaus pasakyti. Gal kas naują žinyną rado ar naujos kalbos mokosi, o mokydamasis save vertina. Šiaip ar taip, tai neturėtų sumenkinti jūsų autoriteto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.