Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Blogiausi seksualūs kadrai: nuo fone besituštinančio šuns iki pozavimo šiukšlyne

Prisipažinkite, tikrai bent kartą prieš foto objektyvą esate gundančiai išrietę užpakaliuką ar demonstratyviai išryškinę stangrų pilvo presą. Na, net jei ši nuotrauka ir neišvydo dienos šviesos, bet, nemeluokite sau, – tokią tikrai turite. Galbūt tuomet jums nepatiko jūsų kūno formos, o gal aplinka, kurioje pozavote, pasirodė netinkama. Tačiau, panašu, kad kai kuriems jokie kompleksai ne motais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-13 14:58, atnaujinta 2018-03-10 02:25

Socialiniuose tinkluose apstu paprastų, dažnai net buitinių nuotraukų, iš kurių, ištaisę viliokišką pozą, žvelgia savimi pasitikintys veidai. Kiekvienas jų žūtbūt stengiasi pabrėžti savo seksualumą, tačiau nepagalvoja apie aplinkybes, kurios tą kadrą kaip reikiant „pagražina“. Ir visai nesvarbu, ar tai purvinos pėdos, ar antrame nuotraukos plane besituštinantis šuo, ar kabantis musgaudis. Aišku viena – kadras tikrai nepavyko.

Portalas thesun.co.uk atrinko linksmiausias nuotraukas, kuriose pozuojantys žmonės žūtbūt stengiasi atrodyti gundančiai. Jie deda visas pastangas norėdami išryškinti savo seksualumą, tačiau kartais visa tai baigiasi šnipštu. Stebint šias nuotraukas norisi pasakyti tik viena: džiugu, kai pasitikėjimas savimi yra toks stiprus, tačiau kas per daug – tas nesveika.

Portalas lrytas.lt siūlo pasižiūrėti ir įvertinti itin nevykusias nuotraukas, o savo nuomonę išsakyti straipsnio komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.