Ką žada žvaigždės kovo 12-18 dienomis?

Žuvys (02 19–03 20)

Žuvys (02 19–03 20) Vis dar pa­ten­kin­ti sa­vi­mi, vis dar pa­si­ruo­šę plauk­ti prieš sro­vę. Ir jo­kie slenks­čiai ar užt­van­kos jū­sų ne­be­su­lai­ko. Kol yra jė­gų ir no­rų – ir­ki­tės pir­myn.
Žuvys (02 19–03 20) Vis dar pa­ten­kin­ti sa­vi­mi, vis dar pa­si­ruo­šę plauk­ti prieš sro­vę. Ir jo­kie slenks­čiai ar užt­van­kos jū­sų ne­be­su­lai­ko. Kol yra jė­gų ir no­rų – ir­ki­tės pir­myn.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

2013-03-13 08:21, atnaujinta 2018-03-10 03:11

Vis dar patenkinti savimi, vis dar pasiruošę plaukti prieš srovę. Ir jokie slenksčiai ar užtvankos jūsų nebesulaiko. Kol yra jėgų ir norų – irkitės pirmyn.

Jau savaitės pabaigoje jūsų norai taps labiau materialūs, nukreipti į buitinius dalykus. Savaitgalis tiesiog viską grąžins į ramią tėkmę.

Jei atrodo, kad iki to nepriaugote, pasikliaukite nuojauta. Ją sustiprinti padės melsvi ar violetiniai tonai ir lašelis brendžio.

Avinas (03 21–04 19)

Jėgų antplūdis. Jums norisi veiklos, judėjimo, progreso. Dėl to gali būti kaltas ir pavasaris, ir jūsų ženkle esantis Marsas.

Judėkite. Pirmiausia raskite kryptį, o jau tada bėgdami žiūrėkite, kad tai būtų bent šiek tiek naudinga. Lėkimas dėl lėkimo, o permainos dėl permainų nieko gero negali suteikti.

Stigs konkretumo, stabilumo, bus per daug idėjų ir per mažai laiko jas įvilkti į praktišką rūbą. Nepamirškite ryškių, pavyzdžiui, raudonų, detalių drabužiuose.

Jautis (04 20–05 20)

Norėsite viską pabaigti, tiesiog išsiaiškinti, kas ir kaip. Sužinoti, kiek turite, ko esate verti. O tai, kas ne itin svarbu, – išmesti ir atsikratyti.

Po šios revizijos gali paaiškėti, kad vertinate save labiau nei reikėtų. Galbūt tie, kurie nesikišo į jūsų švarinimosi procesą, buvo teisūs? Galite suprasti, kad didžiosios galimybės lyg ir išsisėmė.

Tai nėra bloga savaitė, greičiau rezultatas, tam tikro periodo pabaiga. Susitaikysite su tuo, ką turite, pradėkite naują kelią. Mėgstate žalią spalvą? Jei ji nėra tarp mėgstamiausių, bent panašaus atspalvio gėlės turėtų papuošti jūsų stalą.

Dvyniai (05 21–06 20)

Net aiškiau matydami ir suprasdami savo norus išliekate romantiški idealistai. Jums norisi tikėti, kad tai, kas gražu, spalvinga ir žavu, nutiks būtent jums. Jei tuo tikėsite, taip ir bus.

Vis dėlto nepasitikėkite vien savimi ir sėkme. Yra laikas, kai verta pradėti dirbti darbus, kai reikia planuoti ir turėti ateities viziją.

Nedidelės melsvos ar violetinės smulkmenos gal ir nesiderins prie to, kas patinka, bet sustiprins laisvės pojūtį.

Vėžys (06 21–07 22)

Praėjusią savaitę priimti sprendimai verčia abejoti jų teisingumu. Ką nors pakeisti, ištaisyti nelabai įmanoma. Greičiausiai to ir nereikia.

Lieka kitas klausimas: ar apie tai pasakyti kitiems? Ar nesulauksite pavydo, intrigų ir apkalbų? Jei jau taip nusprendėte, vadinasi, viską apsvarstėte.

Judėkite į priekį, galvokite apie tai, kas malonu, ir ruoškitės vasaros darbams. Smulkūs balzgani akmenėliai kišenėje neturėtų atitraukti jūsų dėmesio, bet stabilumą garantuotų.

Liūtas (07 23–08 22)

Viskas taip pat: naminiai reikalai, darbai, finansavimas, draugai. Jei tai pavyksta su Liūto plačiu užmoju – visi džiaugiasi, bet niekas nenori net „ačiū” pasakyti.

Dabar viskas daroma labiau iš reikalo nei su malonumu. Ir tai tęsiasi ne vieną ir ne dvi dienas, greičiau jau visą pavasarį. Jums reikia rasti, kam patikėti dalį darbų, įsipareigojimų.

Mandarinai primena Kalėdas, bet dabar puošdami jūsų stalą ar desertą jie leis prisiartinti Fortūnai.

Mergelė (08 23–09 22)

Nepasakokite visiems savo paslapčių ir norų, tolimų planų, troškimų. Būkite santūresni. Antrajai pusei gali nepatikti atskleistos namų paslaptys.

Tas pat galioja ir su darbu susijusiems planams. Čia ypač būtinas atsargumas bendraujant su kolegomis. Juk nenorėtumėte, kad kas nors jus aplenktų, įgyvendintų tai, kas dar tik jūsų mintyse.

Paslaptis išsaugoti padės rausvai violetiniai drabužių akcentai ar šių spalvų tekstiliniai papuošalai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nuomonių skirtumas namuose gali sukelti nemažas audras. Niekas nenorės nusileisti ar susitarti dėl besikeičiančių sąlygų. Keisti namuose nusistovėjusią tvarką jau lyg ir būtina.

Reikia žinoti, kas galima, o kas ne. Tai nesusiję su vyro ar moters pareigomis. Tiesiog reikia žinoti, kurioje vietoje esate ir kaip gyventi: taupyti ar išlaidauti.

Paramos prašykite laimingos sagos (tiks visos pastelinės spalvos).

Skorpionas (10 23–11 21)

Turite nuojautą, kad su paskutiniu purvinu sniegu pajuda įstrigę reikalai? Jie pajudės staiga, be perspėjimo, o per kitą savaitę bus visai pamiršti. Dabar viskas sudedama ir užbaigiama.

Tai tinka net ir tam atvejui, kai kalbame apie jausmus ar įsipareigojimus. Naujų pramogų mažoka, tačiau drąsiai galima keisti žieminį apavą į elegantiškesnį pavasarinį ir dairytis naujo tamsiai raudono ar raudono su juodu paltuko.

Šaulys (11 22–12 21)

Gali būti, kad naminę meilę keičia naujas aistringas nuotykis. Nepamirškite, kad tai neilgam. Galbūt tik pavasariui, iki slyvų žydėjimo. Jei gyvenimas duoda – reikia džiaugtis.

Tiems, kurie tikisi apgauti likimą ir išsaugoti paslaptį, teks nusivilti – viskas bus labai greitai išsiaiškinta. O čia jau kaip pasisuks: arba atleis, arba būsite atleisti.

Gal kam ir padės jūrinės spalvos ar padovanota auksinė žuvelė, bet didelė tikimybė, kad žuvelė šįkart norų nepildys.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Teks prisiminti tuos, kuriuos jau anksčiau buvote nurašę, išbraukę iš draugų sąrašų. Ir ne todėl, kad tas žmogus jums reikalingas. Bus aišku, jog draugai lieka draugai, kad ir kokiame juodajame sąraše jie būtų.

Praktiškas požiūris darbe dabar itin reikalingas. Ir ne vien svarstant atostogų planus. Reikia lankstumo, naujų vėjų, kad išlaikytumėte savo darbo vietą.

Nebijokite rusvų drabužių puošti ryškiais akcentais. Tai suteiks veržlumo.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitės pradžia bus nyki, bet pramogų susigalvosite. Net jei jūsų netraukia kinas ar naujos knygos, vis tiek rasite, kaip pasilinksminti.

Rūpestis dėl to, kaip atrodote, kaip jus vertina ir ar apskritai vertina, atslūgs. Pradėsite jausti pavasarinius pokyčius. Norėsis ko nors ryškaus, gal net provokuojančio.

Čia turite visišką laisvę. Tik nepamirškite patrauklios, sodrios jūros spalvos (geriausiai būtų nauja odinė rankinė).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.