Ką žada žvaigždės kovo 19–25 dienomis?

Avinas (03 21–04 19)

Avinas (03 21–04 19) Aštru. Tai ne prieskoniai, o tikras gyvenimo išbandymas. Impulsyvumas, nesugebėjimas sustoti gali sukelti itin nemalonių pasekmių.
Avinas (03 21–04 19) Aštru. Tai ne prieskoniai, o tikras gyvenimo išbandymas. Impulsyvumas, nesugebėjimas sustoti gali sukelti itin nemalonių pasekmių.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Mar 19, 2013, 5:58 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:55 PM

Aštru. Tai ne prieskoniai, o tikras gyvenimo išbandymas. Impulsyvumas, nesugebėjimas sustoti gali sukelti itin nemalonių pasekmių.

Kad ir kaip norėtųsi lėkti, bėgti ir viską keisti, turite suvokti, kad už viską sumokėsite patys.

Iki šeštadienio gerai pasverkite viską, ką darote. Kvepalai turėtų atitikti jūsų požiūrį į gyvenimą. Tačiau šį kartą patartina atsisakyti agarmedžių kvapų, kad ir kaip žavėtų legendos apie juos.

Jautis (04 20–05 20)

Manote, kad pralaimėjote, nes po kojomis nenuriedėjo priešų galvos? Tai ne pralaimėjimas, o greičiau susitaikymas ir teisingas situacijos įvertinimas.

Tačiau tikrai išlošėte daug daugiau nei galėjote tikėtis skelbdami šį karą. Žinoma, veiksmai užnugaryje dar vyksta, bet tai nebekeičia karo baigties.

Džiaukitės paliaubomis ir laukite dovanų. Kad nebūtų taip ilgu laukti, pakeiskite kvepalus tais, kurie dvelkia švelniomis rožėmis, bijūnais ir turi vos juntamą kedrų aromato pėdsaką.

Dvyniai (05 21–06 20)

Visus rimtus darbus, per kuriuos norite ką nors gauti, turėti ar sukaupti, reikia paskubėti atlikti per pirmąsias šios savaitės dienas. Trečiadienis bus itin nesėkmingas bet kokiai pradžiai.

Ilgamete draugyste paremti darbai, sumanymai strigs. Šiuo metu sudarytos keistos sąjungos vargu ar bus tvirtos.

Geriau užsiimkite tuo, kas malonu, bet nelabai naudinga. Rinkdamiesi kvepalus pirmenybę teikite tiems, kurie žada vėsą ir gaivą, atitolina nuo kasdienybės.

Vėžys (06 21–07 22)

Viskas būtų gerai, jei neabejotumėte savimi, mėgautumėtės tuo, kas vyksta aplink. Tai panašu į laisvę, poilsį ar net atostogas. Visai nesvarbu, kiek darbų, kokie jie.

Viskas einasi gerai ir sėkmingai, net jei savaitė prasideda šiek tiek įtemptai ir netikėtai keičiasi planai. Tai neverčia nukrypti nuo pagrindinio plano.

Jei jums reikia paramos, sėkmės garanto, ieškokite saldžių rytietiška paslaptimi ar ispaniškos saule alsuojančių kvepalų.

Liūtas (07 23–08 22)

Jums atrodo, kad viskas, kas vyksta, jau buvo. Tai tik sutapimai, atsikartojimai, turintys fatališkumo atspalvį. Gal taip yra todėl, kad kadaise neišsprendėte problemų ir jos vėl atsinaujino? Ar tiesiog neišmokote valdyti situacijų, kurios kartkartėmis jums nutinka?

Kad ir kokia būtų priežastis, bandykite atsiplėšti, paėjėti toliau ir pažvelgti į visa tai, kas rūpi, nuo gretimos kalvos.

Trokštantiems permainų vertėtų paieškoti naujo kvapo, kuris grąžintų pasitikėjimą savimi. Tai kriaušių, bijūnų, pelėžirnių kvapas.

Mergelė (08 23–09 22)

Nesvarbu, kur jūs dabar. Svarbu žinoti, ko norite. Viską lems ne patys darbai, ne darbo krūvis ar tempas. Lems žinojimas, tikslo suvokimas.

Jei turite aiškią viziją, viskas pajudės vos apie tai pagalvosite. Dirbti reikės vėliau. Jei turite nedidelę pauzę pagalvoti, laiko sau – pasinaudokite tuo.

Jei reikia paskutinio akcento, jums tiks bergamočių, persikų ir auksinių obuolių aromatai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Neįsižeiskite, jei jus vadins sūpynėmis, o ne svarstyklėmis. Dabar, kai viskas turi būti nuspręsta greitai, veržliai, neatidėliojant, jūs keičiate savo nuomonę.

Aplinkiniams tai nepatinka, juos išmušate iš pusiausvyros. Todėl reikia arba ginti savo poziciją, arba viską mesti ir lėkti laukais.

Rožės, lelijos, vyšnios – tai tie aromatai, kurie gali daug ką sustyguoti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pasinerkite į tai, kas malonu, teikia džiaugsmo. Tai laikas švytėti, kai galite parodyti save ne vien darbe, bet ir kviestiniuose vakarėliuose.

Tai trumpa akimirka, nes pareigos, įsipareigojimai jus tvirtai laiko. Jei jaučiate, kad atsiveria laimės vartai, naudokitės tuo. Savaitės pabaigoje jie vėl bus užrakinti.

Nenuostabu, kad šią savaitę jums reikės ko nors naujo, nenusakomai svaiginamo ir verčiančio visus atsigręžti. Tebus tai citrinų dvelksmas, migdolų ir saldymedžių prisilietimas.

Šaulys (11 22–12 21)

Planai susiję su namais, šeima. Laikas, kuris verčia naujai peržvelgti įsipareigojimus ne tik savo antrajai pusei, bet ir tėvams. Visa tai daroma lengvai, planuojant jubiliejus, šventes ar tiesiog vasaros atostogas drauge.

Šauliai puikiai jaučia pavasario dvelksmą ir meilės kerų artėjimą, todėl saulėta, nors ir šalta savaitė jau leis pradėti krėsti drabužių spintą.

Tiks žaliųjų citrinų, spanguolių ir baltų gėlių aromatai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kalbėdami apie darbus, kasdienes pareigas, sveikos gyvensenos poreikį vėl ieškosite garantijų, likimo ženklų ir pažadų, kad viskas bus taip, kaip jūs norite.

Tokių garantijų nesuteikia niekas. Tačiau niekas ir nereikalauja, kad verstumėtės per galvą.

Savaitgalį suplanuokite iš anksto – labai jau daug pagundų, o savaitgalis turi tik dvi dienas. Jei reikės naujo aromato, tegu tai bus saldūs jazminai, ciklamenai, rausvi bijūnai ir pakalnutės.

Vandenis (01 20–02 18)

Atrodo, kad vertintojai ne visada patys supranta, kas svarbu, reikalinga. Tačiau jūs žinote, ko esate verti, kiek daug galite, mokate ir pasiruošę duoti kitiems. Dalinkite tai, ko per daug, kas padės draugams.

Nepamirškite šypsotis ir dairytis stebuklo. Gali būti, kad didysis stebuklas jau sėdi ant jūsų slenksčio su snieguolių puokšte, tik jūs nenorite to matyti.

Elegancijos suteiks mažame buteliuke įkalintas rožių glėbys, juodoji arbata ir pačiuliai.

Žuvys (02 19–03 20)

Elegancija, sėkmė išlieka. Tačiau tai jau kaip tirpstantis sniegas.

Pasinaudokite šia būsena ne tik kaupdami pasitikėjimą savimi, bet ir siekdami daugiau nei drįstumėte kitu metu.

Antradienis ir trečiadienis bus kupini tuščių pažadų. Vėliau jūs rasite būtinus žmones, reikalingas pažintis, apginsite vidinius savo lobius.

Kvapai nedaug gali padėti, bet lengvas vanilės aromatas suteiks jaukumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.