Astrologės S. Liepienės horoskopas balandžio 6—12 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

AVINAS (03 21—04 20) Pirmyn! Išskleiskite savo burlaivio bures, nusiteikite tolimai kelionei ir judėkite. Planai — dideli, tikslai — tolimi, vėjo — daug.
AVINAS (03 21—04 20) Pirmyn! Išskleiskite savo burlaivio bures, nusiteikite tolimai kelionei ir judėkite. Planai — dideli, tikslai — tolimi, vėjo — daug.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Apr 6, 2013, 12:28 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 6:07 PM

Pirmyn! Išskleiskite savo burlaivio bures, nusiteikite tolimai kelionei ir judėkite. Planai — dideli, tikslai — tolimi, vėjo — daug. Todėl svarbu tinkamai pasirengti, nedvejoti ir veržtis pirmyn. Juo labiau kad tam aplinkybės labai palankios — žinote, ko norite, turite bendraminčių, nėra didelių kliūčių. Šiuo metu jūsų žavesiui sudėtinga atsispirti, todėl naudokitės viskuo, ką dovanoja gyvenimas.

JAUTIS (04 21—05 21)

Švara. Kaip voratinklius nusibraukite apsimestinį paslaugumą, pastumkite į šoną tuos, kas pataikauja, bet jūsų nemyli. Išgryninkite ne tik jausmus, mintis, bet ir savo aplinką. Nebijokite likti vieni. Balandis — švaros mėnuo, todėl iššluokite viską, kas netikra. Taip atlaisvinsite vietos kitokioms emocijoms, naujiems žmonėms, pažinimui. Jei savaitgalis sudėtingas, atsakymus rasite pirmadienio popietę.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Lengvai. Nėra taisyklių be išimčių. Visada pavyksta susitarti, jei labai reikia. Tiesa, dabar tuo negalite piktnaudžiauti — greitai pajusite, kai peržengsite ribą. Savaitės pradžia — šiek tiek lengvesnė. Gal ir ne viskas pavyks taip, kaip norėjote, bet būsite išbandę jėgas. Pavasarinės nuotaikos šiek tiek kutena širdį. Rezgasi intrigos, tačiau realiai nieko nevyksta.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Popieriai. Kelionių laikas dar neatėjo, kaip ir investicijų ar mokslų. Paveldėjimo reikalai taip pat neaiškūs. Tai temos, kurias gal ir reikėtų aptarti, tik neaišku su kuo. Nežinote, kas gali būti objektyvus. Rūpesčiai, susiję su tėvų namais, kelia nemažai konfliktinių situacijų. Jas arba spręskite vieni, arba palikite tai daryti kitiems. Bendradarbiavimas beveik neįmanomas.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Sava nuomonė. Apsidairykite ir išsiaiškinkite, kas ir kur jus tempia. Gali būti, kad jau pasukote tolyn nuo savo principų ir įsitikinimų. Jums būtina pažinti, atrasti, megzti pažintis. Todėl neleiskite, kad kas nors šį norą slopintų. Sudėtingiausia diena — sekmadienis. Tądien neapgalvoti sprendimai, garsūs pareiškimai apie svetimas pažiūras, įsitikinimus gali įžiebti konfliktų.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Pasirinkimas. Iš dviejų blogybių tenka rinktis tą, už kurią geriau moka. Pasirinkimas — kuklus, bet jį būtina padaryti. Kiek tai turės įtakos ateičiai, niekas nežino, bet greičiausiai tokia jūsų veikla truks neilgai. Laimė, tai papildys piniginę. To labai reikia, nors šildymo sezonas čia niekuo dėtas. Geriausia savaitės diena — penktadienis. Darbo rūpesčiai baigiasi, o linksmybės dar priešakyje.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Lėčiau. Atkreipkite dėmesio į tai, ką geriate ir valgote. Tegul viskas bus harmoninga, niekas negadins nuotaikos, nevers skubėti, priimti nemalonių sprendimų. O kai viskas judės lėtai, spėsite pasidžiaugti ne tik draugais ir savo laimėjimais, bet ir rasite laiko maloniems užsiėmimams. Smagu būtų, jei ir antroji pusė taip manytų, bet greičiausiai taip nebus.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Vadovas. Gali kilti daug prieštaringų minčių, visa jausmų gama, kai kalbama apie tuos, kas priešiškai nusiteikę jūsų atžvilgiu. Svarbiausia — sugebėjimas kontroliuoti save. Gali būti, kad norėsite keisti gyvenamąją vietą ar pradėti naują veiklą. Tokiu metu kyla stiprus noras vadovauti, būti viršininku. Didelė dalis jūsų energijos bus nukreipta šia linkme. Išmušė valanda gyvenimą valdyti savarankiškai.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Vertinimas. Sunku pasinaudoti susidariusia padėtimi. O ką jau kalbėti apie tai, kad kas nors įvertintų jūsų nuopelnus. Na, nebent sekmadienį kas nors pagirs ar paglostys. Didelės ambicijos ir lūkesčiai nepasitvirtina. Nelengva bus matyti, kaip griūva svajonių pilis. Gali subyrėti ir tai, kas atrodė beveik pasiekta. Kita vertus, jei mažiau kalbėsite, daugiau klausysitės, pasirodysite išmintingi ir solidūs. O tada kai kas gali pastebėti ir jus. Savaitės vidurys — daug žadantis.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Atsargumas. Į naujus vandenis teks plaukti sena valtimi. Kad ir kokias permainas gyvenimas siūlytų, į jas žiūrėsite atsargiai, stengdamiesi įvertinti riziką. Rizikos gal ir nėra, jei laukais nelėksite, nekonfliktuosite ar pernelyg nevadovausite. Toks atsargumas atitolins nuotykius, atims pažinimo džiaugsmą. Būkite bent truputį drąsesni, greitesni, ne tokie praktiški.

VANDENIS (01 21—02 19)

Patys. Galimybių bus, progų pasitaikys, entuziazmo užteks. Svarbu nesustoti, nerymoti ir nesvarstyti. Dabar labai palankus metas veikti, žaisti ne pagal kieno nors, o pagal savas taisykles. Tai nereiškia, kad turite ignoruoti aplinkinių nuomonę, neklausyti patarimų ar lipti per dvi pakopas iš karto. Vis dėlto tai puikus metas norintiems daug pasiekti, realizuoti svajones. Kiti žmonės gali padėti įgyvendinti troškimus.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Išlaidos. Tai, ką turite, galite sutaupyti, bet to nedarysite. Šiek tiek — malonumams, šiek tiek — mylimiems žmonėms, šis tas — tiems, kam reikia. Tik tai, kas liks, pateks į kojinę. Deja, kojinė gali pasirodyti ne itin patikima. Tų, kas išgyvena pačius gražiausius meilės jausmus, laukia spalvinga savaitė. Jei mylite ir nesiblaškote, galėsite mėgautis daugybe romantiškų vakarų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.