Astrologės S. Liepienės horoskopas balandžio 13—19 dienomis

AVINAS (03 21—04 20)

AVINAS (03 21—04 20) Kitaip. Šeiminiai konfliktai baigiasi, kaip ir bandymai flirtu spręsti sudėtingus klausimus. Savaitgalį dar gali pasitaikyti situacijų, kai visus nesklandumus teks aptarti, bet reikia gyventi ateitimi.
AVINAS (03 21—04 20) Kitaip. Šeiminiai konfliktai baigiasi, kaip ir bandymai flirtu spręsti sudėtingus klausimus. Savaitgalį dar gali pasitaikyti situacijų, kai visus nesklandumus teks aptarti, bet reikia gyventi ateitimi.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė ("Lietuvos rytas")

Apr 14, 2013, 7:38 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:41 AM

Kitaip. Šeiminiai konfliktai baigiasi, kaip ir bandymai flirtu spręsti sudėtingus klausimus. Savaitgalį dar gali pasitaikyti situacijų, kai visus nesklandumus teks aptarti, bet reikia gyventi ateitimi. Jau pirmadienį prioritetai susidėlios kitaip. Visa, kas buvo slapta ir bandoma užglostyti, taps matoma ir viešai rodoma. Tiems, kas stengiasi apriboti malonumus, taupyti emocijas, savaitė komplikuota — seni įpročiai grįžta.

JAUTIS (04 21—05 21)

Žavesys. Dar savaitgalį galvosite, kuo priblokšti aplinkinius, o jau pirmadienį bus aišku, kad jūs ir esate tas, kuris stebina. Pasitikėjimas savimi, savo žavesio, grožio suvokimas padės pasiekti daug. Žmogui, kuris tiki savimi ir tuo, ką daro, atsiveria visos durys. Naudokitės šia galimybe. Neverta stebėtis, kad vėl taps svarbios mados tendencijos, atsiras nenumaldomas noras vaikštinėti po parduotuves ir išlaidauti.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Jausmai. Jausmų proveržiais savaitgalį galite nustebinti net save. Juo labiau kad atsiranda dalykų, kurie paširdžius kutena ir verčia kraują venomis tekėti greičiau. Galite visa tai suversti pavasariui arba žvaigždėms. Savaitė nebus sėkminga lošėjams, rizikos mėgėjams. Tai laikas, kai norisi visko daug. Daug matote, daug pastebite, o paimti negalite. Susitaikykite su tuo, kad rankos dabar šiek tiek per trumpos.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Pažadai. Viena, ką deklaruojate, pasakojate, o visai kas kita, ką darote. Nors sakote, kad taupote, turite rimtų tikslų, iš tikrųjų gyvenate taip, kaip gyvenote, o savus planus bandote įgyvendinti kitais būdais. Tiesiog tokia taktika. Papildomos išlaidos — bendriems reikalams. Gali būti, kad šią savaitę spręsite ne vien pensijos kaupimo, bet ir verslo, investicijų klausimus.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Siekiai. Visas dėmesys nukreiptas į tolimus siekius ir keliones. Energiją koncentruojate tik į tai ir nematote, kas vyksta po kojomis. Gal ir gerai, bet svarbu, kad neužkliūtumėte, nesusipainiotumėte ir neparvirstumėte. Atsiras besijuokiančių ir besidžiaugiančių, jei suklupsite. Ypač to laukia darbo kolektyvas. Todėl nedarykite klaidų. Savaitgalį praleiskite namuose, nesiveržkite pamatyti potvynio pajūryje.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Atsipalaidavimas. Niekas nedavė komandos “laisvai”, bet patys jaučiate, kad galima atsipalaiduoti. Bent savaitgalį — tikrai. Nesinervinkite dėl smulkmenų: nei netvarkytos lentynos, nei apšnerkšti langai nieko nepakeis. Todėl darbus pradėkite antradienį, susitikimus planuokite ketvirtadienį ir visur viską spėsite. Jei nerimą kelia artimiausias laikotarpis, pagurkšnokite skanios arbatos. Nervintis nėra pagrindo.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Dovanos. Ateina metas, kai reikia dalyti dovanas. Nesvarbu, ar dideles, ar mažas, svarbiausia — nesavanaudiškas. Būtų smagu, jei prisidėtumėte prie labdaros projekto ar rastumėte žmogų, kuriam tikrai reikia padėti. Tai savotiškas klaidų išpirkimas. Nuo trečiadienio įsijungs kiti mechanizmai ir suprasite, kad laikas geriems darbams baigėsi. Metas rūpintis savimi, investicijomis sau ir šeimai. Pramogoms šią savaitę laiko nelieka.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Priežiūra. Padarykite viską teisingai ir iš pirmo karto, nes grįžti atgal ir taisyti klaidas nebus galimybės. Tai nėra labai svarbūs ar reikšmingi dalykai, tik gali turėti tąsą, o tada išlįs visi blogai paslėpti galai. Viskas dabar sukasi apie darbus, dideles svajones ir sujauktus planus. Dirbkite, bet nepamirškite, kad turite namus, kuriuose jūsų kažkas laukia. O jei manote, kad esate pats sau šeimininkas, gerai apsidairykite — nematomos virvelės jus vis tiek laiko.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Darbas. Viskas, kas jus domina, šiuo metu telpa į sąvoką “darbas”. Darbas kaip karjera, darbas kaip pareigos namuose. Ir nebūtinai už tai turi būti atlygis ar rezultatas. Dabar tai procesas dėl paties darbo, užimtumo. Gaila, bet geros idėjos nustumiamos į šalį ir pasiduodama pagundai pasukti lengviausiu keliu. Taip keliausite iki ketvirtadienio. Darbo rezultatai bus, būsite patenkinti ir vėl tapsite idėjiniu vadu, juodžiausias užduotis permetančiu kitiems.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Partnerystė. Jums reikia jaustis lygiaverčiu partneriu. Ne tik namuose, bet ir darbe. Bet koks nesusipratimas, nesklandumai ar ne laiku ištarta frazė atrodo kaip bandymas sumenkinti jūsų autoritetą, tarsi būtų siekiama parodyti tikrąją vietą. Kartais tai tik paranoja, bet kartais jūs tiesiog išsišokate ir esate grąžinami ten, kur ir priklauso. Neskubėkite rašyti pareiškimo išeiti iš darbo ar dalytis turto. Šios nuotaikos greitai išblės.

VANDENIS (01 21—02 19)

Kitaip. Perversmai darbe nėra labai smagus dalykas. Svarbu, kad griaunamąja jėga netaptumėte jūs. Noras viską nušluoti nuo paviršiaus bus jaučiamas. Ir tai ne vienos dienos užgaida. Greičiau jau visos savaitės planas. Nepasiduokite pagundai, kad ir kokių užmačių turėtumėte. Ši savaitė gali priversti padaryti nepataisomų klaidų. Visus sprendimus, susijusius su sumanymu ką nors nugriauti, pakeisti, išsiskirti, atidėkite gegužei.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Nuojauta. Ne jūsų būdui viską svarstyti ir analizuoti. Šią savaitę to daryti nesiseks, net jei ir labai stengsitės. Reikia pasitikėti nuojauta, remtis intuicija ir tuo, ką matote. Net tada, kai aplinkiniai tvirtina, kad tai netiesa. Apmauti jus bandys nebe pirmą kartą, tačiau nepasiduokite ir jau trečiadienį žinosite, kad jūsų nuojautos ir spėjimai buvo teisingi. Ieškantiems meilės verta palaukti vasaros sezono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.