Penki patarimai, kaip teisingai bendrauti su vyrais

Teigiama, kad japonų geišos vyrą gali suvilioti vienu žvilgsniu. Tačiau daug šiuolaikinių moterų, deja, neturi tokios Dievo dovanos. Nepaisant to, yra nemažai būdų, kuriais naudojantis galima labai greitai Amūro strėle perverti patinkančio vyro širdį.

Pasistenkite mažiau kalbėti ir daugiau klausyti vyro.<br>123rf
Pasistenkite mažiau kalbėti ir daugiau klausyti vyro.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2013, 10:38 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:40 AM

Vienas iš tokių menų – teisingas bendravimas su vyriškosios lyties atstovais. Jei vyras jausis patogiai, kalbėdamasis su moterimi, tai galima tikėtis, kad pirmasis pokalbis nebus paskutiniu.

Interneto puslapis girlstalks.ru pateikė penkis patarimus, kaip teisingai bendrauti su vyrais:

1. Kalbantis pasistenkite laikytis aukso vidurio. Vyrai nemėgsta per daug išlaikytų, susikausčiusių merginų. Juo labiau jiems nepatinka, kai mergina elgiasi iššaukiančiai ar net lengvabūdiškai. Tiesiog elkitės ramiai ir natūraliai.

2. Pasistenkite, kad kalbant jūsų tonas nebūtų pakeltas, nekalbėtumėte tarsi iš aukšto, arogantiškai. Taip pat būkite atlaidi, jei vyras ką nors ne taip pasakys. Jie tai labai vertina.

3. Nepamirškite, kad jaunų vyrų, skirtingai nei merginų, visai kitoks interesų ratas. Jei norite, kad jam būtų įdomu su jumis, pradėkite kalbėtis jam artima ir geriausiai suprantama tema. Beprasmiška mėginti sudominti vaikiną, jei pasakosite jam apie tai, kaip mėgstate eiti per parduotuves, apie naujausios mados tendencijas ar apie tai, ką įsimylėjo jūsų draugė.

4. Nepamirškite, kad vyrai tiesiog negali pakęsti merginų įpročio kalbėti užuominomis, užuolankomis, neužbaigtais sakiniais. Taip pat nebaigus sakinio peršokti į antraeilius ar visai nereikšmingus dalykus. Todėl pasistenkite kalbėti trumpai, tačiau įtikinamai ir nuosekliai. Juk jūs bendraujate su vaikinu, o ne su draugėmis.

5. Pasistenkite mažiau kalbėti ir daugiau klausyti vyro. Būkite dėmesinga jam, nebijokite pasitikslinti, jei ko nors nesupratote. Taip pat nepamirškite gestų kalbos bei stebuklingos, šiltos ir nuoširdžios šypsenos galių.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.