Rytų horoskopas kitai savaitei

Ožiaragiams kita savaitė žada daugiausia teigiamas tendencijas visose srityse. Galite tikėtis, kad bus išspręsti visi piniginiai klausimai. Tikriausiai gausite solidų darbo užmokesčio priedą arba premiją. Savo planų ir ketinimų verčiau neafišuokite. Kitaip jie gali žlugti.

Jaučiams kitą savaitę bus sunku patikėti savo akimis ir ausimis - informacija, kurios jie taip ilgai ieškojo, pati plaukia jiems į rankas.<br>123rf
Jaučiams kitą savaitę bus sunku patikėti savo akimis ir ausimis - informacija, kurios jie taip ilgai ieškojo, pati plaukia jiems į rankas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 9, 2013, 8:00 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:04 AM

Vandeniai kitą savaitę turi sutvarkyti visus svarbius reikalus, kurie ilgai buvo atidėliojami. Labai rimtai žiūrėkite į tai, kadangi neįvykdyti įsipareigojimai gali pridaryti daug rūpesčių. Asmeniniuose santykiuose galimi kivirčai, kadangi partneris atkakliai nenorės pritarti jūsų nuomonei. Ieškokite kompromiso.

Žuvys kitą savaitę bus atitrūkusios nuo įprastinių realijų. Jūsų sumanymai gal tik jums atrodys puikūs ir perspektyvūs. To padarinys gali būti nesutarimai tiek su artimais žmonėmis, tiek su bendradarbiais. Stiprus ir valdingas žmogus mėgins jus pajungti savo valiai. Netapkite žaisliuku jo rankose.

Avinams prasideda visiškos harmonijos su savimi laikotarpis. Jūsų norai atitiks jūsų galimybes. Gerai apgalvokite, kam skirti tokį brangų laiką, ir priimkite teisingą sprendimą. Paklausykite šio patarimo, ir tada jūs tikrai įgyvendinsite drąsiausias savo svajones.

Jaučiams kitą savaitę bus sunku patikėti savo akimis ir ausimis - informacija, kurios jie taip ilgai ieškojo, pati plaukia jiems į rankas. Svarbiausia - išnaudokite aplinkybes ir rodykite iniciatyvą, tada jūs ne tik sužinosite išskirtinę naujieną, bet ir galėsite neblogai uždirbti.

Dvyniai turės puikią progą pasiekti profesinės veiklos laimėjimų, jeigu bendradarbiaus su įtakingais asmenimis. Dalykinis gyvenimas gerokai suaktyvės, o nauji ryšiai gali tapti karjeros pamatu. Jūsų uždavinys - nedelsiant priimti reikiamus ir atsakingus sprendimus.

Vėžiams ateinančiomis dienomis rekomenduojama visur kur orientuotis į draugus ir gimines. Su jų pagalba sutvarkysite visus reikalus, o dauguma kasdienių rūpesčių pasitrauks į antrą planą. Palankiai susiklosčius aplinkybėms, jūs atskleisite naujus savo talentus. Tai visiškai pakeis požiūrį į jūsų dabartinę tarnybinę padėtį.

Liūtai artimiausiomis dienomis pakels savo autoritetą bendradarbių akyse. Tik paimkite iniciatyvą į savo rankas: nebijokite pateikti vadovybei naujų pasiūlymų ar prisiimti papildomos atsakomybės. Aplinkiniai deramai įvertins jūsų laimėjimus ir remsis jūsų patirtimi. Jūs vis labiau pasitikėsite savo jėgomis.

Mergelės turės puikią galimybę reorganizuoti savo reikalus ir pergrupuoti jėgas. Jums pavyks visa, ką numatysite ir planuosite. Niekas netemdys nuotaikos. Daugiau bendraukite su žmonėmis, kurie gali ne tik kalbėti, bet ir priimti reikiamus sprendimus. Savaitgalį ilsėkitės gamtoje ir susitikite su bičiuliais.

Svarstyklės gali tikėtis, kad bus įgyvendinta daug jų sumanymų. Kitą savaitę padidės jūsų aktyvumas ir kūrybinis potencialas. Galite pasiekti neregėtų laimėjimų visose srityse, atlikti svarbų vyresnybės įpareigojimą. Aplinkinių komplimentus vertinkite santūriai, nes išpuikimas nieko nepuošia.

Skorpionai galės būti aktyvūs profesinės veiklos srityje. Bet nepamirškite atsargumo, kitaip visi sumanymai gali žlugti. Ruoškitės priimti rimtus sprendimus, kad išvengtumėte konflikto su bendradarbiais. Nesusipratimų gali būti ir santykiuose su mylimu žmogumi. Nereikia pulti aiškintis, kas teisus, o kas kaltas.

Šauliai turės galimybę įgyvendinti savo iniciatyvas profesinės veiklos srityje. Panaudokite savo organizacinius sugebėjimus, racionaliai planuokite laiką. Tai teigiamai atsilieps darbo rezultatams. Nepražiopsokite galimybės atskleisti naujus savo talentus ir pelnyti puikų vyresnybės bei artimų žmonių įvertinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.