Astrologės S. Liepienės horoskopas gegužės 11-17 dienomis

JAUTIS (04 21—05 21)

JAUTIS (04 21—05 21) Šią savaitę darbo reikalai — svarbiausi.
JAUTIS (04 21—05 21) Šią savaitę darbo reikalai — svarbiausi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-11 08:00, atnaujinta 2018-03-06 22:25

Darbai. Darbo reikalai — svarbiausi. Viskas, kas buvo pradėta anksčiau, dabar įgauna pagreitį ir pradeda realizuotis. Tai neleidžia griebtis naujų pareigų ar tikėtis didesnių pajamų, bet suteikia augimo galimybę. Santykiai ir darbe, ir namuose geri, tačiau ne idealūs. Trukdo jūsų noras suprasti tai, kas slepiama ar tiesiog nėra jūsų reikalas.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Siūlai. Viskas paprasta. Tik reikia rasti siūlo galą, kurį patraukus išsiardys visas rūpesčių kamuolys. Ir nesvarbu, kas pradėjo šią painiavą. Svarbu, kas ją išnarpliojo. Taip pagerinate savo reputaciją bendradarbių, pasyvių stebėtojų ir net namiškių akyse. O gerai besijausdami galite pradėti naujus darbus, sumanymus. Aišku, to nepavyks padaryti per kelias dienas, bet per savaitę — lengvai. Nuo savaitės vidurio virbalai bus jūsų rankose. Megzkite nuotykius.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Nuojauta. Daug sutapimų. Būkite atidūs, nes kai tie sutapimai susikaupia, jie tampa įkalčiais. Ir nebūtinai kriminalinės bylos. Jų gali užtekti apkalboms, šeiminiams įtarinėjimams arba pažeminimui tarnyboje. O to juk nenorite. Todėl atmeskite tai, kas nebūtina, skaitykite likimo ženklus ir eikite ten, kur jums atrodo teisinga, vadovaukitės nuojauta.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Neaiškumai. Situacija nėra aiški, nes patys nelabai žinote, ko norite, ko siekiate. Sukonkretinkite norus, šiek tiek pasistenkite ir turėsite rezultatą. Deja, to daryti nenorite. Tingite skubėti ar provokuoti gyvenimą kokiems nors įvykiams. Kad ir ką sugalvotumėte, nepamirškite, kad didžiausia valdžia — namuose. Ir kritika ten — pati skaudžiausia. Prasikaltote? Atsiprašykite iš karto.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Paskutinis ratas. Baigti tai, kas pradėta, nėra lengva. Juo labiau kad krūvis ne mažėja, o didėja. Ar tai suteiks moralinį pasitenkinimą, savo išskirtinumo suvokimą, abejotina. Dvejonių kelia ir tai, ar jus džiugins gautas atlygis. Nuovargis neleis džiaugtis tuo, kas atlikta. Tai tik paskutinis ilgos distancijos ratas. Iki finišo lieka pora savaičių. Taupykite jėgas.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Taupiai. Nei tolimų kelionių, nei plačiai atvertos piniginės. Visos išlaidos ir pramogos — kuklios. Aišku, su tokiais patarimais galite nesutikti. Juk matėte, kaip kaimynas pasikeitė mašiną. Ir jums dabar tokios reikia. Kad ir kaip būtų, laikas, kai turite rūpintis piniginės turiniu, tęsiasi. Namuose netrūksta irzlumo, mažai laisvės, o pramogas organizuojate ne jūs. Gerai, kad darbe viskas taip, kaip ir turi būti. O gal net ir geriau, nei planuota.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Kiti. Sprendimus priima kiti, jūs tampate tik pritariamuoju balsu. Tai teisinga, jei jus pasamdė, nupirko, papirko arba esate įsimylėję iki ausų. Jei taip nėra, pats laikas atsitokėti ir bent savaitės pabaigoje pasakyti, ką manote apie susiklosčiusią situaciją. Kad planai, susiję su mokslais, kelionėmis ar verslo plėtimu, nebūtų tušti, sulaukite antradienio ir tik tada imkitės iniciatyvos.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Galimybės. Tai, ką suplanavote, gali būti sudėtinga įgyvendinti. Idėja gera, bet galimybių mažai. Na, nebent įtrauksite antrąją pusę, rasite norinčių rizikuoti. Gal tada ir pavyks. Laikas toks, kai bet kokiam rimtesniam darbui reikia partnerio. Svarbu, kad tas žmogus degtų jūsų idėja ir ją palaikytų. O tie, kas jau laukia vasaros, turėtų atostogas derinti su namiškiais. Nepamirškite, kad vieni mažai ką galite.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Melas. Daug netikrumo, apsukrumo, švento melo. Ir svarbiausia, kad jis — visai šalia. Ir namie, ir darbe, ir net iš bičiulių girdite ne visai tai, kaip yra. Melas gali būti visoks: ir piktas (tai mažai tikėtina), ir toks, kuriuo maskuojamos klaidos, ir toks, kuriuo bando jus apsaugoti. Jei norite viską žinoti, sužinosite. Tik pagalvokite, ar jums to reikia. Tiesiog leiskite kitiems jaustis saugiau. Darbe, namuose ir meilės fronte — viskas kuklu.

VANDENIS (01 21—02 19)

Stabdys. Laikas, kai norima atgaivinti senus ryšius, rasti seniai pamestus daiktus, susigrąžinti tai, ko jau negalima. Gyventi prisiminimais gerai, kol jie netrukdo tobulėti. Dabar toks metas, kai tikrinama, aiškinamasi, idealizuojama tai, kas jau buvo. Skirkite tam savaitgalį, bet nuo antradienio pradėkite judėti pirmyn. Ir nesvarbu, kokia pavara. Svarbu — į priekį.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Namai. Didesnių įvykių nesitikėkite, kaip ir to, kad viskas eisis lengvai ir paprastai. Situaciją labiau lemia aplinkybės nei jūsų pasirinkimai. Nors užtemimai praėjo, jūsų nekliudė, namuose liko voratinklių, kurie neleidžia veikti taip, kaip norite. Raskite tinkamą šluotą, kuri ne tik visus nesusipratimus, nesusikalbėjimus iššluotų, bet ir paskraidyti leistų.

AVINAS (03 21—04 20)

Saikingai. Nepavyksta visko staiga padaryti. Nebėra nei užsidegimo, nei entuziazmo. Kita vertus, gal ir nereikia visą laiką bėgti priekyje, gal šįsyk geriau sumažinti tempą. Juo labiau kad permainos ne tokios ir būtinos. Tačiau viduje kirbantis nerimas verčia galvoti apie pokyčius bei lipimą per galvas dėl šviesios ateities.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.