Astrologės S. Liepienės horoskopas gegužės 18-24 dienomis

JAUTIS (04 21—05 21)

JAUTIS (04 21—05 21) Drama. Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo, kur jau nieko negalite pakeisti.
JAUTIS (04 21—05 21) Drama. Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo, kur jau nieko negalite pakeisti.
Daugiau nuotraukų (1)

Skirma Liepienė („Lietuvos rytas“)

May 17, 2013, 5:38 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:56 PM

Drama. Nedramatizuokite įvykių, kurie jau buvo, kur jau nieko negalite pakeisti. Rūpinkitės ateitimi, planuokite ne tik darbus, bet ir vasaros atostogas. Ir nesvarbu, kad turėsite tik kelis laisvus savaitgalius. Jau dabar rikiuokite savo norus. Piniginės reikalai neblizga, nes reikia pataupyti, sukaupti šiek tiek pinigų ateičiai. Juk niekada negali žinoti, kada teks traukti iš kojinės.

DVYNIAI (05 22—06 21)

Nepasitenkinimas. Esate nepatenkinti savimi. Ir ne todėl, kad nykštukai spintoje per žiemą drabužius susiaurino. Tai būsena, kai pritrūksta varomosios jėgos, kai darbai stoja skersai gerklės. Todėl reikia rasti laiko ir noro pabėgti nuo kasdienių įsipareigojimų. Tiesa, tam praverstų ir šauni kompanija. Pasirūpinkite, kad ją turėtumėte. Nepanašu, kad linksmybės įvyks jau šį savaitgalį, bet planuoti reikia, galimybių ieškoti — taip pat.

VĖŽYS (06 22—07 22)

Pozicija. Norite pasitraukti į šalį ir stebėti per atstumą. Labai patogu, bet nėra pagirtina. Pabandykite įsitraukti net ir į abejotinus darbus, jei manote, kad tai gali nors kiek palengvinti gyvenimą greta esantiems. Tai nėra labdaringa veikla ar šiukšlių rūšiavimas, bet visuomenės labui padirbėti vertėtų. Būkite atlaidesni antrajai pusei — daugiau laiko skirkite jos laisvalaikiui, pomėgiams.

LIŪTAS (07 23—08 23)

Sutiktuvės. Kai laimė slenkstį trypia, reikia atverti duris. Plačiai. Baisu, kad ne tik laimė kartu ateis, bet rizikuoti galima ir net būtina. Mokėkite priimti tai, ką gaunate. Gali būti, kad ši savaitė padovanos ne tik kvietimą į gražią šventę, bet ir naują sutartį ar darbą, galimybę susipažinti su įdomiais žmonėmis. Tos pažintys gal ir nepakeis gyvenimo iš pagrindų, gal nebus lemtingos, bet dienas tikrai praskaidrins.

MERGELĖ (08 24—09 23)

Daržas. Būti sodininku daug sunkiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Ir kalba sukasi ne apie piktžoles pievelėje, o namuose. Sunku išlaikyti draugiškus santykius, kai pernelyg skiriasi nuomonės, kai daug norinčių vadovauti ar bandančių demonstruoti savo teises. Būkite atlaidūs vaikams, pakantūs mylimajam ir reiklūs paaugliams. O kai namuose bus išpuoselėtas kiekvienas kampas, jokie dagiai netrukdys ir darbe.

SVARSTYKLĖS (09 24—10 23)

Paprastai. Neskubinkite įvykių ir nesivykite tų, kurie jau išeina. Jūs nieko nepakeisite, tiesiog susitaikykite su situacija. Ir gyvenkite taip, kaip turite gyventi, t. y. vengdami intrigų ir apkalbų. Kita vertus, savo stiliaus nepaslėpsite — jis tiesiog šviečia. Tad nieko keisto, kad vėl tampate pastebimi, visiems reikia jūsų draugijos. Antradienį prasidėjusios linksmybės gali užsitęsti iki pat savaitgalio.

SKORPIONAS (10 24—11 22)

Dviprasmybės. Kartais kalbama apie tą patį, tik skirtingomis kalbomis. Tai, kas vienam atrodo flirtas, kitam panašu į kvietimą. Neapsirikite, nes pasekmės bus nemalonios ir kvietusiam, ir neteisingai supratusiam. Jūsų laukia daug dviprasmybių, todėl būkite atidūs ir budrūs. Pasistenkite išsisukti iš situacijų, kai reikia imtis rinkliavų, būti atsakingam už kolektyvo pinigus. Laikas ne itin palankus skolintis ar skolinti.

ŠAULYS (11 23—12 22)

Drąsa. Kuriuo keliu eiti, renkatės patys. Patys ir nusiviliate ar pralaimite. Kita vertus, jei nebandysite, nerizikuosite, tikrai nelaimėsite. Dabar ne tas laikas, kai viskas einasi lengvai ar skrenda tarsi pienės pūkas. O ir stipriau pūstelėjus, spustelėjus, paskubėjus viskas gali išsisklaidyti. Rizikuokite, bet rinkitės tinkamiausią taktiką. Rizika turi būti pasverta ir įvertinta.

OŽIARAGIS (12 23—01 20)

Pasirinkimas. Reikia laiko, kad galėtumėte priimti sprendimą. Jūsų laukia svarbus pasirinkimas — praeitis arba ateitis. Ir tik jūs žinote, kas svarbiau. Kartais galima kai kuriuos žmones, jausmus ir darbus perkelti iš praeities į ateitį, o kartais to padaryti nepavyksta. Susigalvokite kokį nors tikslą. Nemanykite, kad svarbiausias jūsų uždavinys yra išgyventi. Tik nuo jūsų priklausys, ar įgyvendinsite savo sumanymus.

VANDENIS (01 21—02 19)

Bendravimas. Žmonės, turintys bendrą tikslą, gali pasiekti labai daug. O susivienijus prieš bendrus priešus daug lengviau įveikti kliūtis. Tos kliūtys ir priešai nėra lengvai matomi. Kova vyksta šiek tiek kitaip nei viduramžiais — be nuodų ir užkalbėjimų. Tačiau vis tiek nepriimkite dovanų ar malonių iš tų, kurie jums pataikauja, bet jūsų nemyli. Rimtos diskusijos vargina, bet raskite laiko pašnekėti apie susidariusią situaciją.

ŽUVYS (02 20—03 20)

Laukimas. Tiems, kas nepajuto permainų vėjų, lieka tik laukti. Nereikia nusivilti, juk anksčiau ar vėliau alyvos sužydi ir muzika parkuose suskamba. Nėra žlugusių vilčių, yra tik tikėjimas, kad viskas pasikeis į gera. Ir tikrai pasikeis — tik reikia palaukti. O kol kas nedarykite spaudimo namiškiams, negainiokite jų be reikalo ir būkite atlaidesni vaikams.

AVINAS (03 21—04 20)

Planai. Viską, ką galima sugalvoti, galima ir įgyvendinti. Reikia tik laiko ir didelio užsispyrimo. Kliūtys nėra didelės, bet jas įveikti vienam sudėtinga. Jei turite galimybę, rinkitės komandą, kuri kartu su jumis bus pasirengusi eiti iki pat pabaigos. Nėra garantijos, kad visi darbai, planai iš didžiojo sąrašo bus įgyvendinti, tačiau didesnė jų dalis virs realybe dar nesibaigus savaitei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.