Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kas labiausiai patinka vyrams sekse?

Nauja pažintis, nauji santykiai? Puiku! Romantikos kiek nori: gėlės, šampanas, vakarienė prie žvakių šviesos, meilė. Tačiau vyrai tokie skirtingi.

Vyrus kaip reikiant užveda spontaniškas seksas.<br>123rf
Vyrus kaip reikiant užveda spontaniškas seksas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2013, 1:15 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:26 AM

„Vyrai skirtingai merginasi, skirtingi jų charakteriai. Kiekvienas myli savaip, tačiau juos visus jungia tai, kas vyrams labiausiai patinka sekse. Pirmiausia vyrams patinka įvairovė intymioje gyvenimo sferoje. Todėl, mielos moterys ir merginos, negailėkite fantazijų, sugalvokite ką nors įdomaus jums abiems ir pamatysite, kaip į tai reaguoja jūsų partneris. Jie labai mėgsta netikėtas staigmenas“, - tvirtino seksologė Dilia Jenikejeva.

Daugiau spontaniškumo Anot seksologės, vyrams patinka spontaniškas seksas.

„O jums? Ne? Vadinasi, reikia kuo greičiau išmesti iš galvos kompleksus, pavyzdžiui, „aš nespėjau nueiti išsimaudyti po dušu“, arba „palauk, pirmiau suplausiu indus“. Palikite tai ramybėje. Tai – niekur nedings. Dabar mylimas vyras – svarbiausias žmogus jūsų gyvenime. Be to, spontaniškas seksas yra ir savotiškas nuotykis, kuris kaip reikiant užveda vyrus. Todėl atidėkite visus reikalus į šalį ir mėgaukitės vienas kitu“, - patarė D. Jenikejeva.

Būkite atvira

Tačiau labiausiai vyrams, specialistės tvirtinimu, patinka atvirumas sekse.

„Galvojate, kad vyras pats turi atspėti jūsų norus lovoje? O iš kur jam žinoti, kas jums patinka? Tik jūs labiausiai jaučiate savo kūną. Todėl kalbėkitės su savo partneriu atvirai apie tai, ko norite ir pageidaujate. Patikėkite, vyrams labai malonu suteikti moterims malonumą“, - kalbėjo seksologė portalui rusų interneto puslapiui justlady.ru.

Nebijokite imtis iniciatyvos

D. Jenikejeva sakė, kad vyrai mėgsta ir, kai moteris rodo iniciatyvą santykiuose.

„Būkite iniciatyvi, energinga, veržli, nes vyrui labai nepatinka, jei jo partnerė neatsiskleidžia lovoje. „Sniego Karalienės“ ar tos, kurios elgiasi tarsi porcelianinės skulptūros, kurių negalima liesti, visiškai nedomina vyrų. Iniciatyvi, aistringa moteris – kiekvieno vyro svajonė. Jūs bijote pirma pradėti meilės glamones? Kas jums sakė, kad tai vulgaru? Įsidėmėkite: iniciatyva lovoje – pirmas įrodymas, kad jūs mylite tą žmogų ir, kad jis – geidžiamiausias vyras pasaulyje“, - tvirtino seksologė.

Duokite peno akims

Seniai žinoma, kad vyrai myli akimis. Тodėl bet kuri moteris turi kiekvieną dieną apie tai galvoti ir rūpintis savo išvaizda. Pirmiausia ji turėtų galvoti apie savo kūną, plaukus ir apatinius.

„Vyrų dėmesį atkreipia tik patrauklios, žavingai besišypsančios ir besirūpinančios savo išvaizda moterys. Tai nereiškia, kad ant jūsų veido turėtų būti didelis sluoksnis makiažo, o plaukai skęstų lakuose ar geliuose. Šviežumas, švarumas ir natūralumas – štai kas svarbiausia vyrams. Todėl neleiskite, kad jis jumis nusiviltų, būkite jam gražiausia ir geidžiamiausia. Aš pateikiau elementariausius dalykus, kuriuos labiausiai mėgsta vyrai. Jei jūs tai įsidėmėsite, patikėkite, padovanosite savo mylimam vyrui nepamirštamą seksą. O tai yra daugiau nei pusė gerų santykių dalies“, - žadėjo D.Jenikejeva.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.