Striptizas: malonus kalorijų deginimas, nuo kurio įkaista vyras

Pirmiausia to išmokti galima specialiose šokių grupėse, bet įmanoma ir namuose. Kodėl merginos turėtų mokėti šokti striptizą? Todėl, kad taptų seksualesnės, išlaisvintų savo geismą, būtų lankstesnės, plastiškesnės. Juk turėti savo „aš“ ir pasižymėti išskirtiniu seksualumu – vos ne kiekvienos merginos ar moters svajonė. 

Striptizas – tai ir vienas iš maloniausių būdų deginant kalorijas.<br>123rf
Striptizas – tai ir vienas iš maloniausių būdų deginant kalorijas.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 11:37 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:32 AM

Striptizas – tai ir vienas iš maloniausių būdų deginant kalorijas. Nors pats užsiėmimas ir nereikalauja labai didelių fizinių pastangų. Tai puiki  treniruotė, per kurią stiprinami rankų, krūtinės, pilvo, kojų ir užpakaliuko raumenys.

Striptizo šokį jungia daugiau kaip dvidešimt skirtingų muzikos ir šokio stilių. Tai – ir džiazas, ir modernioji muzika, klasikinio baleto bei Rytų šokio elementai, lotynų amerikiečių aistra, improvizacija, akrobatika ir plastika. Ir visa tai susilieja į erotiškus judesius ir šokį, kuriuo norima sugundyti ir suvilioti priešingos lyties atstovus, rašo signorina.ru.

Bene geriausia striptizą mokytis šokti pagal Carmen Electros sukurtą DVD „Аerobika-Striptizas“. Net jei jūs ir nesimokysite šokti pagal jos vaizdajuostę, vien ją peržiūrėdamos patirsite didelį malonumą. Taigi, įsijunkite muziką ir...

Pagrindiniai striptizo judesiai:

1. Sukiojant klubais

Atsistokite tiesiai, o kairę koją pastatykite kiek į priekį. Savo svorį perkelkite ant dešinės kojos, o kairę koją atpalaiduokite. Tokiu būdu jūsų klubai bus atitinkamu kampu atsukti į vyrą. Ir pradėkite sukioti viena klubų puse, tačiau ne visu užpakaliu. Sukiokite pagal tokią schemą: į save, į šalį, nuo savęs, į priešingą pusę, ratu. 2. Plačiai mosikuojant kojomis

Atsisėskite ant stalo taip, kad kojos būtų suglaustos, bet ant žemės, nugara tiesi. Atsiremkite rankomis į kelius. O dabar atplėškite kojas nuo grindų ir pradėkite plačiai mosikuoti į šalis, tačiau rankų neatitraukite nuo kelių. Mosikuojant gracingai išlenkite nugarą ir kartu atkiškite užpakaliuką.

3. Pritupiant

Prisispauskite nugara prie sienos, kojos vos vos praskėstos. Pamažu slyskite siena žemyn, kol atsitūpsite. Rankomis plačiai išskėskite kelius, o paskui pamėginkite judėti užpakaliu neatsiplėšiant nuo sienos. Parepetavus prie sienos, reikėtų tą patį pakartoti ir nesilaikant sienos. Norint seksualiai atlikti tuos judesius, būtina avėti aukštakulnius.

4. Pasilenkiant į vyrą

Pasisukite nugara į vyrą (žiūrovą). Plačiai išskėskite kojas. Pasilenkite kiek galima žemiau: tokiu būdu, kad jūsų veidą pamatytų vyras.

Striptizui šokti skirti drabužiai ir įvaizdis

Išsirinkite sau mėgstamiausią personažą. Pavyzdžiui, moksleivės, moters-vampyrės, medikės, ir pagalvokite, kokie kostiumai joms labiausiai tinka.

Makiažas ir šukuosena taip pat turi visiškai atitikti pasirinktą įvaizdį. Kuo geriau persikūnysite į savo pasirinktą personažą, tuo laisviau jausitės nusirenginėdama. Reikėtų būti praktiškoms ir renkantis drabužius. Aišku, vertėtų atsisakyti aptemptų palaidinukių su daugybe sagų arba su užtrauktukais iš nugaros pusės. Tačiau reikėtų apsiauti tokiais bateliais, su kuriais jūs tikrai jausitės seksualiai. Bet turėkite galvoje, kad su jais ne sėdėsite ant kėdės, o šoksite! Geriau atsisakyti batelių su užtrauktuku ar dirželiais, nes jums reikės nusimauti ir kojines.

Svarbios gudrybės:

Aplinka

Vertėtų susimąstyti, kaip apstatyti tą vietą, kur jūs šoksite prieš savo partnerį. Vertėtų susikurti užburiančią ir paslaptingą atmosferą prieblandos šviesoje, papuošti kokiomis nors dekoracijomis, žvakėmis. Sugundyti vyrą dar nereiškia tiesiog imti ir nusirengti. Reikalinga ypatinga atmosfera. Todėl teks pasukti galvą.

Daugiau žaismingumo ir intrigos!

Iki tol, kol pradėsite nusirenginėti, taip pat ne mažiau svarbi ir pirma striptizo pasirodymo dalis. Todėl nereikėtų iš karto visko nusimesti, savo partnerį geriau jau ilgiau paerzinti!

Ritmiškiau ir dinamiškiau

Visą laiką galvokite apie dainos žodžius ir ritmus. Pavyzdžiui, jūs nusprendėte užimti tokią poziciją: lengvai prigludote prie sienos ir ėmėte sukioti užpakaliuką. Jei taip padarysite tik vieną kartą, tai atrodys gana keistai ir nevykusiai. O jei kraipysite užpakalį visą laiką, kol baigsis daina, tai vyras tiesiog numirs iš nuobodulio. Pakartokite tuos pačius judesius 4 kartus ir užteks!

Seksualus žvilgsnis

Įsidėmėkite, kad svarbiausias momentas šokant striptizą – tai jūsų veido išraiška ir jūsų žvilgsnis. Žiūrėkite savo partneriui tiesiai į akis, padarykite saldžiai aistringą veido išraišką, tarsi jūs mėgautumėtės savimi. Jūs – griežčiausia teisėja sau!

Išsilaisvinusi iš kurių nors drabužių, pavyzdžiui, nusimovusi pirštinaitę, jūs galite ranka paglostyti savo partnerį. Atminkite, kad labai gražiai atrodo kontrastingos detalės. Pavyzdžiui, viena koja – dar su kojinaite, o kita – jau be jos. Reikia tik mokėti seksualiai tą skirtumą pabrėžti.

Patartina bent kelis kartus parepetuoti prieš didelį veidrodį. Tačiau šokite nuo pradžios iki galo. Ir nepamirškite, kad esate griežčiausia teisėja sau. Nes viską, ką darote, pirmiausia turi patikti jums. Antraip, kam tada visa tai?..

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.