Viešai prekybos centre pasipiršęs vaikinas vietoj „taip“ gavo gitara per galvą

Jeigu planuojate pasipiršti savo mylimajai viešoje vietoje, visų pirma, pasižiūrėkite šią vaizdo medžiagą, o tuomet pagalvokite dar kartą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-27 12:38, atnaujinta 2018-03-01 17:37

Vienam nelaimėliui šis svarbus momentas pasisuko visai ne taip, kaip jis tikėjosi: kai vyriškis priklaupė ant kelio, norėdamas paklausti savo išrinktosios, ar šioji tekės už jo, mergina iš netikėtumo griebė vieno iš nusamdytų muzikantų havajietišką gitarą ir tvojo šia vargšui romantikui.

Vaizdo medžiaga nufilmuota viename iš Dubajaus prekybos centrų. Nieko nenutuokianti mergina vaikštinėja su mylimuoju, kai beviltiškas romantikas imasi savo plano: jis prieina prie nusamdytų muzikantų, stveria mikrofoną ir pradeda savo, panašu, iš anksto paruoštą kalbą: „Aš turiu ypatingą žinutę savo ypatingai merginai. Čia ta pati viena, kurioje mes pirmą kartą vienas kitą išvydome prieš tris mėnesius. Tu esi mano gyvenimo žavesys, esi visas mano gyvenimas, žinau, kad tai nuskambės banaliai, tačiau noriu, kad visi žinotų, kokiu laimingu žmogumi mane padarei“, – įsijautęs kalba vaikinas.

Šis įvykis prikausto prekybos centro lankytojų dėmesį. Pro šalį visai ne laiku pravažiavęs traukinukas sugadina „šventinę“ nuotaiką ir mergina suburba: „O Dieve, visi stebi...“

Tačiau, net ir pasimetęs vyriškis vis tiek tęsia: „Aš tau sukūriau poemą ir noriu, kad visi išgirstų. Kai tu nusišypsai, visas pasaulis sustoja ir žvelgia į tave. Tuo metu mano širdis nustoja plakusi, tu esi vienintelė, kurios man reikia.“

Vaikinas priklaupia ant kelio, tačiau mergina ima jo maldauti to nedaryti. „Aš turiu tau vieną klausimą. Darai mane pačiu laimingiausiu žmogumi žemėje“, – tęsia vaikinas.

Tada įvyksta netikėtas likimo posūkis: gėdos jausmo apimta mergina stveria į rankas miniatiūrinę gitarą ir taip trenkia vaikinui per galvą, kad šis suklumpa ant grindų. „YouTube“ šis vaizdo klipas jau susilaukė pelnyto dėmesio, tačiau tikima, kad tai gali būti reklaminis triukas, kadangi ant pravažiuojančio traukinuko puikuojasi užrašas „ne tokia jau ir miela“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.