Romantiškos piršlybos – mopsų būryje

Šiais laikais įnoringų damų taip paprastai nenustebinsi. Prisižiūrėjus „YouTube“ vaizdo įrašų, kuriuose nieko neįtariančios būsimos „-ienės“ sulaukia kone viso muzikinio pasirodymo, lydimo fejerverkais ir šampano purslais, ima atrodyti, kad pasipiršti – ne tokia jau paprasta užduotis.

Romantiškos piršlybos – mopsų būryje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Romantiškos piršlybos – mopsų būryje.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-13 14:55, atnaujinta 2018-02-20 09:52

Tačiau Londone gyvenantis Edas – gudrus vyrukas, sugalvojęs, kaip, neišleidžiant tūkstančių, originaliai išpyškinti lemtingąjį klausimą, kurio taip ilgai laukė jo mylimoji. Edo galvoje kirbėjo išskirtinė mintis – savo gyvenimo moteriai pasipiršti jos mylimiausių šunų veislės būryje.

O suorganizuoti tokį pulką mažųjų draugų nebuvo sudėtinga – mopsų mylėtojų bendruomenės nariai su mielu noru sutiko tapti šios gražios šventės dalimi. Mopsai pasidabino širdelės formos balionais ir, atėjus laikui, pasileido bėgt link Edo mylimosios.

Gyvūnams apsupus merginą, Edas priklaupė ant kelio ir pasipiršo savo mylimajai, vardu Alex. Be jokios abejonės, ši, apimta džiaugsmo ir nuostabos, atsakė „taip“.

Būsimieji jaunavedžiai įsiamžino „mopsiškoje“ fotosesijoje ir kiekvienam piršlybose dalyvavusiam keturkojui atsidėkojo mažyte dovana – išgraviruotu kaulo formos pakabuku.

Kaip atrodė piršlybos - pamatysite nuotraukose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.