Kad pralinksmintų sergančią žmoną vyras pozavo su rožiniu tutu

Kai Lindai Carey buvo diagnozuotas vėžys, jos sutuoktinis Bobas Carey pradėjo daryti gražias, bet kartu ir juokingas nuotraukas, kuriose jis pats įamžino save, dėvintį rožinį balerinos sijonėlį tutu. Juk juokas – geriausia priemonė, padedanti pasveikti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2013, 11:23 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:33 PM

Viskas prasidėjo 2003 metais kaip pokštas. Bobas juokais nusifotografavo su rožiniu tutu.

Kai Lindai buvo diagnozuotas vėžys, kurį ji nugalėjo tik 2006 metais, Bobas perkėlė juokingas savo nuotraukas sergančiai moteriai į telefoną, kad ji, kol jai bus atliekamas gydymo kursas, galėtų jas ligoninėje parodyti kitoms drauge gulinčioms moterims. Tai jas pralinksmindavo ir taip greičiau prabėgdavo gydymo laikas.

Linda pasakojo, kad matydama, kaip jos vyras šoka vilkėdamas rožinį tutu, ji pradeda juoktis.

„Tai padeda man teigiamai nusiteikti. Kuo daugiau juokiuosi, tuo geriau jaučiuosi“, – teigė moteris.

Linda sakė, kad kitos moterys įvertino Bobo pastangas tokiu neįprastu būdu ją palaikyti.

Kaip rašo interneto puslapis „BuzzFeed“, po daugybės teigiamų atsiliepimų Bobas suprato, kad jis turi ir toliau daryti nuotraukas. Taip gimė Tutu projektas, apie kurį žinia pasklido kaip virusas.

Apsirengęs vien tutu sijonėliu vyras pozavo ant sniego, taip vilkint jis nusifotografavo ir Italijoje, cirko arenoje arba koncertų salėje. Bobas vis surasdavo naujų kūrybingų būdų, kaip dar galėtų nusipaveiksluoti su tutu, taip priversdamas savo žmoną ir draugus nusijuokti.

„Ganėtinai keista, bet jos vėžys mus išmokė, kad gyvenimas yra geras, bet gyventi gali būti sunku ir kartais geriausias dalykas – ne, vienintelis dalykas, – kurį mes galim padaryti sutikdami kitą dieną, yra pasijuokti iš savęs ir pasidalinti šiuo juoku su kitais“, – sakė vyras.

Neseniai buvo išleistas 2014 metų kalendorius su Bobo, apsirengusio rožiniu tutu, nuotraukomis. Už kalendorių gauti pinigai bus skirti Carey fondui. Šis fondas teikia paramą moterims, kurioms buvo diagnozuotas krūties vėžys, ir jų šeimos nariams.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.