Sužadėtuvėms Šv. Jonų bažnyčioje vaikinas kaupėsi visus metus

Improvizuotai prisidėjo ir orkestras

Eglė ir Marius kartu jau ketverius metus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Eglė ir Marius kartu jau ketverius metus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Liucija Lenkauskaitė

Jun 23, 2014, 5:04 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:02 PM

Improvizuotai prisidėjo ir orkestras

Eglė tokią vaikino idėją įvertino itin palankiai. Portalui lrytas.lt ji pasakojo, kad su jais kartu džiaugėsi visą Šv.Jonų bažnyčios salė: „Visi atsistojo, pradėjo audringai ploti, orkestras net sugrojo maršą.“ Pora tvirtino sulaukusi didelio aplinkinių palaikymo.

Mergina prisipažino, kad sužadėtuvių žiedo ji vis dėlto laukė. „Gal šią vasarą ar šiais metais, vistiek truputį tikėjausi... Nemažai laiko  esame kartu, universitetas jau baigtas. Tačiau tikrai nemaniau, kad pasipirš būtent taip“, – sakė ji.

Idėją brandino seniai

Dar studijuodamas trečiame kurse merginos sužadėtinis Marius jau žinojo – Eglė yra jam skirtas gyvenimo žmogus. Tuomet jis ir pradėjo brandinti sužadėtuvių planą.

„Žinojau, kad pirštis turėčiau jai tada, kai baigs universitetą – būtent tą dieną. Žinau, kad jai patinka dėmesys. Galų gale šovė būtent tokia mintis“, – šypsojosi vaikinas.

Jis pasakojo, kad prieš ceremoniją jam reikėjo paprašyti prodekano leidimo trumpam sustabdyti diplomų teikimo šventę. „Tiesa, jie reagavo labai šaltais veidais. Daugiau komentarų nebuvo“, – juokėsi Marius. Tačiau administracijos leidimą jis  teigė gavęs lengvai.

Komentarai nesvarbūs

Įsimintiną jaunuolių gyvenimo akimirką pavyko užfiksuoti fotografams. Neįprastas vaizdelis socialiniuose tinkluose žaibiškai išpopuliarėjo.

Atsirado ir tokių, kurie ne itin džiaugėsi jaunuolių laime. Kai kurie stebėjosi tokiu poros atvirumu ir ginčijosi, kad sužadėtuvės yra privatus dviejų žmonių reikalas. Tačiau pora tvirtai teigė į pavyduolių komentarus nereaguojantys.

„Žinojo tik keli žmonės. Tai buvo padaryta taip, kaip norėjau aš ir kaip norėjo Eglė. Viskas buvo tam, kad patiktų jai. Pavyko puikiai, tuo ir džiaugiamės“, – tvirtino pašnekovas. Pora taip pat džiaugėsi, kad magiška jų gyvenimo akimirka buvo užfiksuota.

Vestuvės - tradicinės

Eglė sakė, jog apie būsimas vestuves dar nebuvo laiko galvoti. Tačiau Marius, rodėsi, ir šiam įvykiui jau turi planų.

„Vestuvės bus tradiciškesnės, – paklaustas, ar ir joms planuoja kažką netikėta, atsakė pašnekovas. – Bet bus didelės. Mūsų didelė šeima.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.