Parodoje „Vaikų šalis 2014“ buvo skatinamas mamų sumanumas

Savaitgalį Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyko jau 20-oji tarptautinė paroda būsimiems tėvams, kūdikiams ir vaikams „Vaikų šalis 2014“.   

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-24 15:23, atnaujinta 2018-01-20 17:56

Šiais metais parodoje dominavo sumanios mamos tema. Anot organizatorių, kiekviena moteris, besilaukdama ar augindama namuose mažamečius vaikus gali būti kūrybinga, sąmoninga ir sumani: sugebėti ne tik kurti rankdarbius, bet ir mokytis naujų dalykų, aktyviai dalyvauti visuomeninėje, kūrybinėje veikloje ar net pradėti savo verslą. 

Siekiant įkvėpti jaunas mamas naujoms ir drąsioms idėjoms realizuoti save, parodoje veikė sumanios mamos erdvė, kurioje vyko paskaitos, diskusijos, knygų pristatymai, žinomos sumanios mamos dalijosi savo sėkmės istorijomis.

Parodos metu pirmą kartą Lietuvoje buvo organizuojama virtualių asistenčių akademija, kurioje buvo galima sužinoti kas yra virtualios asistentės,  kaip jomis pasinaudoti , kaip „prisijaukinti“ naujausias technologijas, sukurti ar plėsti asmeninį verslą.

Tarp parodos dalyvių buvo galima išvysti vaikiškų prekių, žaislų, drabužių tiekėjų, taip pat darželių stendus. Šiemet parodoje dalyvavo ir draugiškas alergiškiems vaikams privatus darželis „Išminčiukai“.

„Parodos metu daugiausiai dėmesio sulaukėme iš mamyčių, kurios augina maždaug metukų laiko vaikučius ir netolimoje ateityje planuoja juos leisti į darželį.  

Džiaugiamės tokiu dėmesiu, kuris reiškia, jog vaikai darželį lankys ne vienerius metus, tad mes matysime kaip jie auga. Tokiu būdu mūsų darželis „Išminčiukai“ galės augti drauge su mažaisiais jo lankytojais“, - pirmąkart dalyvavimo parodoje patirtimi dalijosi darželio atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.