S. Sipario žmona atskleidė priežastis, kodėl vyras išėjo iš namų

Saulius Siparis (56 m.) išsikraustė iš namų. Prieš du mėnesius antrą savo šeimą palikęs moterų dėmesio niekuomet nestokojęs kino ir teatro aktorius gyvena vienas miškų apsuptyje. Žinomas aktorius pripažino, kad per savo gyvenimą dar neperprato darnios šeimos receptų.

S.Siparis su antrąja žmona Ugne santuokoje pragyveno 25 metus, bet neseniai vyras išėjo iš namų.<br>Nuotr. iš LR archyvo
S.Siparis su antrąja žmona Ugne santuokoje pragyveno 25 metus, bet neseniai vyras išėjo iš namų.<br>Nuotr. iš LR archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Feb 27, 2015, 2:32 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:57 AM

Jam nepasisekė jau du kartus – senokai iširus pirmai santuokai, skyrybomis pakvipo ir antroji.

Su antrąja žmona viešųjų ryšių, televizijos laidų kūrimo ir renginių organizavimo įmonės bendraturte Ugne Sipariene (45 m.) aktorius šeimoje praleido ketvirtį amžiaus – pora pernai minėjo 25 metų vedybų sukaktį.

Tačiau ne ilgi metai lemia laimingą santuoką – juodu neseniai pasijuto vienas nuo kito taip atitolę, lyg būtų svetimi. Poros santykių nesutvirtino net ir bendri vaikai – Malaizijoje kino ir televizijos režisūros studijas baigęs ir į tėvynę grįžęs 25 metų Marius bei dešimtmetė Salomėja.

S.Sipariui sunku nusakyti, kodėl pasikeitė jo ir Ugnės jausmai.

„Iniciatyvos iš tikrųjų ėmiausi aš, nes man pasirodė, kad taip mes toliau gyventi kartu negalime,“ – rėžė U.Siparienė ir neslėpė ketinanti pradėti tvarkyti skyrybų dokumentus.

Ugnė kadaise tekėjo už jau išsiskyrusio vyro. Ar tuomet nekilo abejonių, kad ir jai gali su tuo vyru nepavykti nugyventi viso likusio savo gyvenimo?

„Kai nutarėme gyventi kartu, buvau tokio jauno amžiaus, kad apie tai nesvarsčiau ir tiek toli savo gyvenimo neprogramavau, nors turbūt reikėjo“, – tik dabar pripažino U.Siparienė.

Ar skyrybų priežastimi tapo trečias asmuo?

Apie tai skaitykite šeštadienio „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.