Paslaptingą garsenybių šeimą papildė trynukai

Trynukai! Nuslėpti tokią laimę amerikiečių muzikos prodiuseriui ir kompozitoriui Pharrellui Williamsui (43 m.) jau sunku. Bet tik dabar garsenybė atskleidė, kad jo žmona modelis ir dizainerė Helen Lasichanh (36 m.) dar sausį jam padovanojo net tris kūdikius.

Ph.Williamsui teko ilgai ir sunkiai kovoti dėl į akį kritusios Helen dėmesio.<br>ViDA Press nuotr.
Ph.Williamsui teko ilgai ir sunkiai kovoti dėl į akį kritusios Helen dėmesio.<br>ViDA Press nuotr.
Ph.Williamsui teko ilgai ir sunkiai kovoti dėl į akį kritusios Helen dėmesio.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Ph.Williamsui teko ilgai ir sunkiai kovoti dėl į akį kritusios Helen dėmesio.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Mar 22, 2017, 1:39 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 11:17 AM

Kurį laiką tėvai apie tokį džiaugsmą tylėjo.

Tiktai visai neseniai patvirtinta apie neįprastai didelį šeimos pagausėjimą. Tačiau iki šiol nežinoma nei kūdikių lytis, nei jų vardai.

Savo pirmagimio 8 metų sūnaus vardą ir jo prasmę Pharrellas taip pat atskleidė ne iš karto. Rocketas Ayeris – originalus ir niekam negirdėtas vardas.

Pasak „Oskarui“ nominuoto hito „Happy“ atlikėjo Ph.Williamso, toks neįprastas pirmagimio sūnaus vardas – pagarbos duoklė jo mėgstamiausiems muzikantams Roy Ayersui (76 m.), Eltonui Johnui (69 m.), Stevie Wonderiui (66 m.) ir Herbie Hancockui (76 m.).

Žodis „rocket“ (liet. – raketa) skamba ne vienoje Pharrello mėgstamiausių muzikantų dainoje, be to, raketa kyla į viršų, o to savo pirmagimiui ir linki originalus tėvas.

Talentingasis Ph.Williamsas yra sakęs, kad su žmona savo pirmagimiui norėjo duoti įkvepiantį vardą ir taip pagerbti savo dievukus.

Niekas neabejoja, kad ir trynukų vardai bus itin originalūs ir prasmingi. Tačiau kol kas jaunieji tėvai apie tai neužsimena nė vienu žodeliu.

Tamsiaplaukė muzikanto žmona laikoma viena paslaptingiausių moterų. Gražuolė retai pasirodo viešumoje, tačiau kai tai daro, visuomet pelno didžiausius mados eksperčių ir garsiausių stilisčių komplimentus.

Daugelis giria vieną stilingiausių, mados tendencijas diktuojančią moterį ir už tai, kad ji neturi jokių kompleksų. Helen mėgsta puoštis aukštakulniais ir visiškai neišgyvena dėl to, kad šalia jos 175 centimetrų ūgio vyras atrodo už ją mažesnis.

Kukliai, bet tuo pat metu labai efektingai atrodanti moteris niekada viešai nepasako daugiau nei dvidešimties žodžių ir net nebando praskleisti ją gaubiančio paslapties šydo.

Iki šiol niekas nežino, kur ir kam modeliu ir dizainere vadinama Helen kuria drabužius.

Šiek tiek daugiau apie santykius su žmona pasakoja Ph.Williamsas. Itin jaunai atrodantis moterų numylėtinis yra pripažinęs, kad jam teko ilgai ir sunkiai kovoti dėl į akį kritusios Helen dėmesio.

Kai juodu susipažino, Helen susitikinėjo su kitu vyriškiu ir į muzikantą žvelgė tik draugiškomis akimis. Pustrečių metų Pharrellas taikėsi su bičiulio statusu.

„Ji man buvo labai panaši į mane patį“, – apie savo išrinktąją yra sakęs muzikantas.

Per tą laiką buvusi tinklininkė Helen išsiskyrė su buvusiu širdies draugu, bet net ir tuomet muzikantas turėjo kovoti.

Nežinia, tyčia ar ne, bet Helen net neatsakydavo į pusę muzikanto žinučių. Matyt, tai tik dar labiau įkaitino Pharrello širdį.

Muzikantas ne kartą yra kalbėjęs, kad žmonės turėtų tuoktis su geriausiais savo draugais, tuomet santuoka bus tvirta ir laiminga.

Per ne vienus draugystės metus porelė vienas kitą puikiai patikrino, o aukso žiedus sumainė, kai niekas to nebesitikėjo – 2013-ųjų spalį.

Ypatingą dieną jaunavedžiai šventė gimtajame Helen mieste Majamyje. Kalbama, kad būtent šiame JAV rytų pakrantės perle juodu ir susipažino.

Stiliaus ikonomis dar vadinami Helen ir Pharrellas ir vestuvių dieną pateisino vardą – jaunavedžiai nuo galvos iki kojų vilkėjo languoto vilnos audinio apdarus.

Pharrellas – raudoną škotiško audinio kostiumą, Helen – tamsiai mėlyną languotą suknelę.

Dauguma iškilmingos šventės svečių taip pat buvo pasipuošę škotiškais tartanais.

Iki vedybų su Helen Pharrellas susitikinėjo su iš Čekijos kilusiu „Victoria’s Secret“ modeliu Karolina Kurkova (32 m.).

Tai buvo 2012-aisiais. Tų pačių metų liepą Pharrellas pagaliau pasipiršo savo ilgametei draugei Helen.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.