Vaikai jau žino ko nori Kalėdoms: netradicinės lėlės

Vaikus vis dažniau domina netradiciniai žaislai, aiškiai išsiskiriantys iš kitų lentynose esančių žaislų. Šiais metais ypač populiarios netradicinės išvaizdos, ryškiaspalvės lėlės. Šios lėlės ypatingos tuo, kad kiekviena priklauso išskirtinei kolekcijai, todėl vaikai dažniausiai jų nori ne po vieną, o visos kolekcijos. Beje, šių žaislų įsigyti galima visose Žaislų Planeta parduotuvėse, o jeigu parduotuvės dideliame asortimente pasiklysite, nebijokite paklausti konsultančių, kurios parodys kur tiksliai gyvena šios išskirtinės, netradicinės lėlytės. Pateikiame sąrašą šiais metais populiarių netradicinių lėlių, kurioms vaikai neliks abejingi.

Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

Dec 12, 2019, 11:38 AM

Awesome Blossems lėlytė – tai unikali lėlytė, visai neseniai atsiradusi prekyboje ir jau tapusi viena iš labiausiai mėgstamų netradicinių lėlyčių ir esanti daugelio vaikų šių metų Kalėdinių dovanų sąraše. Lėlytė ypatinga tuo, kad ją galima tiesiog užsiauginti palaisčius vandeniu. Reikia uždengti sėklą žvilgančia dirva ir sugalvoti norą. Vazonėlio blizgų kupolą bei dangtelį dar galima naudoti kaip smagią žaidimų erdvę ar kaip akvariumą norint parodyti savo Awesome Blossems lėlytę. Kad būtų dar įdomiau žaisti su šia nepaprasta lėlyte, galima papuošti stebuklingą sodo aplinką spalvingomis drožlėmis, o savo lėlytę paguldyti į lapo formos hamaką tam, kad ji galėtų pailsėti. Šios lėlytės yra net 26 rūšių, todėl Awesome Blossems lėlytės puikiai tiks vaikams, mėgstantiems kolekcionuoti išskirtinius, įdomius žaislus. Kiekviena lėlytė skaniai kvepia gėlėmis, o jos papuoštos apranga, marginta gėlėmis. Šioje didelėje kolekcijoje galima atrasti ir lėlytę su deimantu. Tai itin reta lėlytė, todėl motyvacija kolekcionuoti bus dar didesnė.

Dar vienos lėlytės, sulaukusios ypač didelio populiarumo – Hairdorables lėlytės. Per pirmąją šio naujo žaislo paleidimo į prekybą savaitę Amerikoje „Hairdorables“ pateko į TOP 10 populiariausių žaislų sąrašą, o šiais metais „Toy Of The Year“ rinkimuose išrinkta metų lėle. Sėkmės šios lėlės sulaukė ir Baltijos šalyse: čia per pirmus porą mėnesių buvo nupirkta daugiau nei 16 tūkst.vienetų. Todėl jau tikriausiai supratote, kad ši lėlė yra labai populiari tarp vaikų, todėl ir šioms Kalėdoms dauguma rašydami laišką Kalėdų Seneliui, dovanų prašo būtent šios lėlytės. Hairdorables lėlytė slepiasi staigmenų dėžutėje, kuri yra puikus mados, linksmybių ir nuostabių šukuosenų derinys. Kolekcinę lelyčių liniją sudaro 12 lėlyčių, o kiekviena iš jų turi unikalų vardą: Noa, Bella, DeeDee, Sallee, Kat, Skylar, Harmony, Neila, Kali, Willow, Brit ir Rayne! HAIRDORABLES tai lėlytės su įvairiausiomis spalvotomis, stilingomis, šukuosenomis. Rinkiniuose galite rasti įvairiausius priedus: batus, šukas, segtukus. Kiekviena lėlytė gali susikurti 3 stiliaus variantus. Taigi, jei planuojate surinkti visus įmanomus lėlyčių variantus, galime surinkti net 36!

Ar esate matę mielą, stilingą ir labai skaniai kvepiančią lėlytę, kuri primintų tobulą saldainį? Tokių lėlyčių rasti galite visose Žaislų Planeta parduotuvėse, o jos vadinasi – Candylocks! Tai kvepiančios lėlės, kurios turi net 38 centimetrus plaukų atrodančių it cukraus vata! Iš tiesų iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad plaukučiai sukurti iš tikros cukraus vatos. Kiekvienoje lėlėje yra paslėptas siurprizas, kuris yra įsuktas į jos plaukus. Vaikai galės pinti kasas, sukti kuodus, rišti juos ir kurti įvaizdį su 6 skirtingais aksesuarais. Unikali šios lėlės plaukų struktūra buvo įkvėpta cukraus vatos, tačiau jie laiko savo formą ir neiškrenta. Tai puiki dovanos idėja šioms Kalėdoms. Šios lėlytės yra rekomenduojamos vaikams nuo 5 metų.

Dar vienos išskirtinės, labai mažos, tačiau kartu ir labai mielos L.O.L. lėlytės! Šios lėlytės slepiasi kamuoliuke, kuris supakuotas į siurprizą. Tai nepaprastai įdomus ir stebinantis kamuoliukas su miela lėlyte ir stilingais aksesuarais. L.O.L. siurprizo viduje galima rasti visus kolekcijos aksesuarus. Priklausomai nuo kamuoliuko rūšies, jame slepiasi L.O.L. kolekcijos lėlytės, gyvūnėliai, jų reikmenys ar teminiai aksesuarai. Šis žaislas tai puiki staigmena, kadangi atskiras aksesuaras yra paslėptas skirtingose kamuoliuko vietose. Be to, panardinus lėlytę šaltame vandenyje pamatysite spalvų pokyčius, o tai vaikams suteiks dar daugiau džiugių emocijų. Kamuoliukas gali atlikti įvairias funkcijas: lagaminėlio, lėlės stovelio, daiktų dėklo ar vonelės. Jeigu ieškote dovanos, siurprizus ir netradicines lėlytes mėgstančiam vaikui, L.O.L kolekcijos kamuoliukai idealiai tam tiks.

Barbie yra visiems žinoma lėlė, tačiau dabar žaislų lentynose galima rasti ypatingų, išskirtinių Barbie lėlyčių, kurių unikalumas pasižymi skirtingomis kūno formomis, ūgiu ir net veido bruožais. Taip pat ne išimtis ir lėlyčių stilius, jų galima rasti pasipuošusių įvairiausia apranga ir net stiliaus ikonų. Pavyzdžiui, lėlės Barbės 60-ies metų jubiliejaus proga buvo sukurta išskirtinė lėlė su spindinčia, žavia suknele. Barbie spinduliuoja elegancija, prabanga ir grožiu, o vilkėti tokią suknelę turbūt norėtų kiekviena mergaitė, todėl tokia Barbie lėlytė išsiskirtų ne tik iš visų Barbie kolekcijos esančių lėlių, tačiau ir iš kitų lentynose esančių žaislų. Žaislų Planetos lentynose taip pat galima rasti įvairiausių profesijų Barbie lėlyčių, tai puiki dovanos idėja, žinant vaikų svajones ir kuo jie nori būti užaugę, pagal tai galima parinkti ir atitinkama lėlytę. Ne be reikalo Barbie kompanija neseniai sukūrė šūkį „Tu gali tapti bet kuo“, nes šios lėlytės gali motyvuoti vaikus siekti svajonių ir tapti tuo, kuo labiausiai nori.

Visas netradicines ir išskirtines lėlytes įsigyti galite Žaislų Planeta parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Druskininkuose. Visų parduotuvių kontaktus rasti galite www.zaisluplaneta.lt tinklapyje, skiltyje „Kontaktai“. Užsukite ir pamatykite dar daugiau Kalėdinių žaislų dovanų idėjų šioms Kalėdoms. Juk Kalėdos vaikams stebuklų išsipildymo metas!

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.