Kas atstoja migdomąją piliulę?

Patiriantys lovos malonumus žmonės sugeba apsisaugoti nuo infekcinių ligų, nes jų imuninė sistema tampa atsparesnė nei meile nesimėgaujančių asmenų. Miegamojo žaidimai taip pat stabdo kaulų retėjimą, apsaugo nuo sąnarių bei stuburo ligų.

Po intymių santykių suaktyvėja kraujotaka, pagerėja širdies veikla, o galvos smegenys gauna 10-15 procentų daugiau deguonies.<br>123rf nuotr.
Po intymių santykių suaktyvėja kraujotaka, pagerėja širdies veikla, o galvos smegenys gauna 10-15 procentų daugiau deguonies.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 23, 2014, 7:00 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:42 PM

JAV seksologai teigia, kad du ar tris kartus per savaitę meile besimėgaujantys žmonės gerokai rečiau skundžiasi nemiga, greičiau atsikrato žalingų įpročių – rūkymo ir piktnaudžiavimo svaigalais.

Nepatiriantys erekcijos sutrikimų vyrai nežino, kas yra nerimas, depresija, jie labiau pasitiki savo jėgomis, susidūrę su sunkumais išgyvena mažesnį stresą. Geras seksas gydo, o kenčiantiems nuo nemigos atstoja migdomųjų tabletę.

Po intymių santykių suaktyvėja kraujotaka, pagerėja širdies veikla, o galvos smegenys gauna 10-15 procentų daugiau deguonies.

Dėl lytinio susijaudinimo padidėja adrenalino bei kortizolio kiekis kraujyje, todėl gerėja ir žmogaus protinė veikla.

Dėl kokių priežasčių vyrai ne visada nori sekso?

Dauguma moterų klaidingai galvoja, kad vyrams nuolat norisi sekso. Stipriosios lyties atstovų, kaip ir dailiosios lyties atstovių seksualiniai troškimai keičiasi kasdien priklausomai nuo nuotaikos ir situacijos.

Vyro noras mėgautis meilės žaidimais gali nukentėti dėl daugelio veiksnių, pavyzdžiui, nuovargio, streso, sveikatos problemų ar menkos savivertės. Bet stipriosios lyties atstovui labai sunku pasakyti moteriai „ne“, net jei jis nelabai gerai jaučiasi.

Ilgi sekso žaidimai dar nereiškia gerų sekso žaidimų

Įspėja apie negalavimus

JAV atliktas tyrimas rodo, kad 40-75 metų amžiaus grupėje apie 52 procentus vyrų skundžiasi kokiais nors lytiniais sutrikimais. Vienas dažniausių – nesugebėjimas pasiekti ir išlaikyti pakankamą varpos erekciją bei atlikti lytinį aktą.

Erekcijos sutrikimo priežasčių yra daug. Vyro geismas gali sumažėti ir dėl cukrinio diabeto, inkstų ar kepenų nepakankamumo, depresijos, nugaros smegenų traumos ar patirto streso.

Ypač klastinga liga – aterosklerozė, kuri pažeidžia vos 1,5-2 milimetrų spindžio varpos kraujagysles.

Tad vyrui lytiškai susijaudinus, nepakankamai priplūsta kraujo į akytkūnius, o varpa nesustandėja.

Erekcijos sutrikimai – visada rimtas įspėjimas, kad nesigydant aterosklerozės po penkerių metų vyrui gali imti šlubuoti širdis, o dar vėliau sutrikti ir kraujo apytaka galvos smegenyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.