Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Striptizas namų sąlygomis - kaip sugundyti, o ne prajuokinti?

Iš pirmo žvilgsnio striptizas atrodo dalykas, reikalaujantis rimto fizinio pasirengimo. Jis atrodo pernelyg sudėtingas, kad būtų įmanomas namų sąlygomis. Tačiau iš tiesų nieko nėra neįmanomo, rašo myjane.ru.

Slėpkite tai, kas nepatinka, ir rodykite tai, kas kelia pasitikėjimą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Slėpkite tai, kas nepatinka, ir rodykite tai, kas kelia pasitikėjimą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2014, 10:08 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 8:53 PM

Striptizo namuose sėkmė visų pirma priklauso nuo jūsų nuotaikos. Išdykėliškas ir kartu pasitikintis savim nusiteikimas padės sukurti nepakartojamą atmosferą, ir tuomet jūs savaime viską padarysite teisingai.

Kad pats teisingiausias nusiteikimas neišsikvėptų jau pačioje pradžioje, nevalia pasiduoti destruktyviai kritikai, apžiūrinėjant save veidrodyje. Pakaks galvoti apie trūkumus – pradėkite ryškinti privalumus. Slėpkite tai, kas nepatinka, ir rodykite tai, kas kelia pasitikėjimą. Svarbu tik nepersistengti su privalumų ryškinimu, kad jūsų „sceninis įvaizdis“ iš erotiško ir gundančio netaptų vulgariu ir neskoningu.

Geriausiai čia padės teisingai pasirinkti drabužiai. Šokiui skirtas rūbas turi būti ne tik efektingas, bet ir patogus. Įsivaizduokite – jūs per vargus apsivilkote kažką stulbinančio, su tūkstančiu sagučių ar raištukų. Ir dabar pagalvokite, kaip tą dalyką nusirengsite nesiliaudama judėti. Striptizas turi įkaitinti, o ne prajuokinti. Todėl geriausiai šiam reikalui tinkama apranga – nėriniuoti apatiniai, pusiau peršviečiamas peniuaras, prisegamos kojinės ir aukštakulniai.

Šokti striptizą su aukštakulniais gali būti nelengva. Todėl pirma pasitreniruokite. Apsiaukite aukštakulnius ir tiesiog pavaikščiokite, pabandykite atlikti keletą šokio judesių. Jeigu problemų su pusiausvyra kyla jau šiame etape, verčiau atsisakyti aukštakulnių ir pasirinkti ką nors patogesnio ir patikimesnio. Galbūt kitokie batai atrodys ne taip efektingai, tačiau vis dėlto tai mažesnė blogybė, nei pačiu atsakingiausiu momentu griūti ant grindų ir susilaužyti koją.

Jeigu kas nors kelia abejonių, nesigėdykite ir paieškokite informacijos. Aprangos idėjų galite pasisemti iš sekso reikmenų parduotuvių, o štai su šokiais – sudėtingiau, bet taip pat ne beviltiška. Pavyzdžiui, galite pasižiūrėti atitinkamą filmą, kad ir „Šou merginos“ („Showgirls”). Čia – kaip tik tas etapas, kuomet, neatskleisdama savo ketinimų, į procesą galite įtraukti ir vyrą. Filmą galima žiūrėti dviese. Taip duosite teisingą užuominą. Gali būti, kad jis taip susidomės, jog pradės jūsų klausinėti, kas čia vyksta. Neverta tiesiai atsakyti. Suintriguokite jį ir palikite erdvės keroti vyriškai vaizduotei.

Prigesinkite šviesą ar iš viso išjunkite. Uždekite žvakes, galbūt ir aromatines. Jeigu tokių po ranka neturite, galite panaudoti eterinius aliejus. Tiktai nedaug – kvapas neturi būti labai stiprus, tik lengva užuomina. Vis šie paprasti dalykai padės namuose sukurti teisingą atmosferą.

Beje, jeigu jums kyla sunkumų su šokio judesiais ir visą laiką neapleidžia nejaukumo ir susikaustymo jausmas, neverta nusiminti. Šitai lengva ištaisyti, du veiksmus sujungiant į vieną. Jūsų šokio dalimi gali tapti tai, kaip jūs namuose kursite atmosferą. Paimkite mylimąjį už rankos ir pasodinusios į „žiūrovo vietą“ išjunkite šviesą. Uždekite keletą žvakių. Išraiškingai palieskite lūpomis iš anksto pripildytą vyno taurę. Arba pirma pripildykite, tada prilieskite lūpomis ir priėjusi prie mylimojo palikite ant jo lūpų lengvą bučinio su vyno skoniu pėdsaką.

Nebijokite pradėti savo šokį šalia jo. Viena iš striptizo taisyklių skelbia: Negalima liesti!“ Žinoma, jų galima nepaisyti, tačiau visgi verta prisilaikyti, kad pojūčiai būtų stipresni. Glostykite jį, erzinkite. Sukitės aplink jį, bučiuokite, bet neleiskite liesti savęs. Galite net surišti jam rankas šilkiniu šalikėliu. Tiktai riškite simboliškai ir nestipriai. Šokis neturi pavirsti į kankinimą blogąja šio žodžio prasme, o ir rankos jūsų mylimajam dar gyvenime pravers.

Nors tai gali pasirodyti keista, tačiau kuo arčiau vyro jūs būsite pačioje šokio pradžioje, tuo lengviau jums bus nuslėpti savo jaudulį ir tuo sunkiau vyrui bus sutramdyti savo emocijas. Ir būtent jo emocinga ir audringa reakcija į jūsų veiksmus jums padės pasijusti gundančia ir kontroliuojančia procesą.

Jūsų šokis – tai preliudija, kuri padės jums abiem nusiteikti teisingai bendrai bangai. Tai neabejotinai suteiks jums naujų ryškių pojūčių.

Nesivaržykite ryžtis šiam eksperimentui – juk prieš jus bus ne svetimas žmogus, ir jis visaip jums padės. Jūsų pastangų rezultatai pranoks bet kokius lūkesčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.