Ko lovoje trokšta garsenybės P.Brosnanas ir J.Timberlake'as?

Nusimeskite visa kas bereikalinga

Ko lovoje trokšta P.Brosnanas (kairėje), o ko - J.Timberlake'as?<br>AFP ir RIA Novosti nuotr.
Ko lovoje trokšta P.Brosnanas (kairėje), o ko - J.Timberlake'as?<br>AFP ir RIA Novosti nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 21, 2014, 6:02 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 4:26 PM

Nusimeskite visa kas bereikalinga

Tam, kad vyras geistų sekso su jumis, pakanka išmokti lėtai ir gražiai nusirengti. Prie tokio kai kurių seksologijos specialistų patarimo prisijungtų dauguma vyrų. Juk viskas prasideda mūsų galvose - seksas taip pat. Būtent čia kuriamas vaizdelis, kurį matome, skonis, kurį jaučiame ir seksas, kuriuo užsiimame.

Nuogo moteriško kūno vaizdas sužadina maksimalų malonumo hormonų - dofamino ir oksitocino - išsiskyrimą. O pratęsus nusirengimo sceną ir surengus vyrui neskubų striptizą, poveikis laikysis dar ilgiau. Lėtai, neskubėdamos, mažumėlę erzindamos vyrą, nusivilkite drabužį po drabužio, nepamiršdamos žiūrėti į partnerį ir stebėti jo reakcijas.

Ne viskas, kas kvepia, yra gerai

Kai kurie amerikiečių seksologai pataria moterims nenaudoti muilo ir dušo želė, kurie turi stiprų aromatą. Juk specializuotose parduotuvėse tikrai nerasite dirbtinio feromono, kuris padarys jus žavinga, nepakartojama. Vartokite neutralaus kvapo odos priežiūros priemones, padedančias „išlaisvinti“ jūsų natūralų kvapą, kuris nepaprastai jaudina vyrus.

Muzika

Patarimų dėl erotinių malonumų ne kartą yra išsakę ir įžymūs vyrai. Štai garsus amerikiečių atlikėjas ir aktorius Justinas Timberlake'as prisipažino, kad jam nepatinka mylėtis skambant kokiai nors muzikai, nes nesąmoningai stengiasi pataikyti į taktą.

O štai amerikiečių ritmenbliuzo atlikėją Usherį Raymondą IV sekso metu skambanti muzika nuteikia dar aistringiau. Labiausiai kraują įkaitina jo paties kompozicija „Love You Gently“.

Futbolas

Dar vienas vyrų patarimas moterims: leiskite partneriui dažniau stebėti futbolo rungtynes. Ir ši vyriška prielaida turi mokslinį paaiškinimą. Net pasyvus sportas, pavyzdžiui, rungtynių stebėjimas per televizorių, padidina testosterono lygį maždaug 30 proc. Beje, poveikis išsilaiko ir praėjus dviems valandoms po rungtynių.

Žvalus rytas

Savo interviu kadaise sekso simboliu tituluotas Pierce'as Brosnanas žurnalistams prisipažino, kad dievina seksą pirmoje dienos pusėje, o žmoną nuteikia meilės žaidimams atnešdamas pusryčius jai į lovą.

Žinomas akupunktūros specialistas Alexis Arvidsonas iš Niujorko (JAV) rekomenduoja moterims, vos tik pasirodo pirmieji saulės spinduliai, švelniai pažadinti vyro viduje tūnantį „žvėrį“, apčiuopus tinkamus taškus.

Jo teigimu, rytinis seksas sužadina oksitocino išsiskyrimą, kuris palaiko įsimylėjimo būseną visą dieną ir daro moterį patrauklesne aplinkiniams.

Norėdamos suteikti vyrui malonumą, moterys turėtų pasitelkti intymų masažą. Jei partneris guli ant nugaros, jo rankas padėkite ant klubų, didžiuosius pirštus - priešais lytinį organą. Lėtai masažuokite šią sritį didžiuoju pirštu 5-10 cm spinduliu. Tokiu būdu sustiprinsite kraujo priplūdimą į genitalijas.

O jei dantis iš anksto išvalysite dantų pasta su mentoliu, pasinaudosite burnos skalavimo skysčiu ar pakramtysite mėtinę kramtomąją gumą - partneriui padovanosite puikius pojūčius oralinio sekso metu.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.