Erotinių šokių virtuozė: kam reikalingas neturtingas vyras?

Skandalinga įvairių šou dalyvė, erotinių šokių šokėja Daiva Pudžemytė (24 m.) bet kokia kaina siekė dainininko Radžio Aleksandrovičiaus jausmų, aistringai bučiavosi su netradicinės orientacijos atlikėju Ruslanu Kirilkinu, susibičiuliavo su transvestitu Rauliu, prisistatančiu Agnes vardu. Bet dabar jau beveik metus Daiva artimai bendrauja su penkiolika metų vyresniu verslininku ir net pagalvoja apie vestuves.

Save simpatiška vadinanti D.Pudžemytė ne tik išsitatuiravo kūną, bet ir jau naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis – tiesino ir mažino nosį, taip pat koregavo dantis.<br>R.Danisevičiaus nuotr. Fotografuota viešbutyje „Shakespeare“
Save simpatiška vadinanti D.Pudžemytė ne tik išsitatuiravo kūną, bet ir jau naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis – tiesino ir mažino nosį, taip pat koregavo dantis.<br>R.Danisevičiaus nuotr. Fotografuota viešbutyje „Shakespeare“
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė, „Lietuvos rytas“

Jan 4, 2015, 7:07 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 2:46 AM

Atrodo, pašėlusi moters siela turėtų nurimti ir prigesinti ugningą charakterį. Tačiau dėl žinomumo ji pasiryžusi pozuoti apsinuoginusi ar įsivelti į lesbietiškus santykius.

Stulbinami poelgiai išgarsino iki tol niekam nežinomą žemaitę iš Šilalės rajono Visdžiaugų kaimo. Pirmiausia Daiva nusprendė dalyvauti televizijos realybės šou „Radžis ieško žmonos“, rašo "Lietuvos ryto" šeštadienio žurnalas "Gyvenimo būdas". 

Šio projekto metu D.Pudžemytė apsinuoginusi šoko parašiutu, vilkėdama vien maudymosi kostiumėlį maudėsi sniege, ant riešo išsitatuiravo raidę R ir tikino, kad dėl Radžio meilės padarys viską.

Kai šou ėjo į pabaigą, Daivos ir Radžio santuoka neabejojo visas Visdžiaugų kaimas.

Daiva pasakojo, kad jos artimieji pasiraitoję rankoves ruošėsi vestuvėms – kepė duoną ir pyragus, pureno patalus pirmai jaunavedžių nakčiai.

Tačiau kai realybės šou finale Daivai buvo pasiūlyta rinktis – Radžis ar galimybė dalyvauti realybės šou „Šlovė ir turtai“, jauna moteris nėrė į naujus vandenis.

Ten D.Pudžemytė susibičiuliavo su savo netradicinės lytinės orientacijos neslepiančiu atlikėju R.Kirilkinu. Jie kelias paras užsidarę praleido viename kambaryje. Daiva šoko Ruslanui viliotinį, pora viešai demonstravo aistringus bučinius.

Tuo metu Daiva apie bendravimą su Ruslanu kalbėjo: „Aš pradedu jį įsimylėti. Ir man neskaudu, kad netapau Radžio žmona. Radžiui jutai tik susižavėjimą. Man dabar svarbiausias Ruslanas. Nežinau, kas man darosi, – raustu, kai jį pamatau.

Darosi sunku kvėpuoti. Ruslanas iš tikrųjų yra nuostabus, jis toks vyriškas.“

Išėjusi iš televizijos šou „Šlovė ir turtai“, išgarsėti trokštanti Daiva jėgas nutarė išbandyti dainuodama merginų grupėje „Dileira“. Jos negąsdino, kad neturi muzikinio išsilavinimo.

„Turiu balsą – aišku, jį reikia lavinti. Bet pasistengus galima įrašyti dainą. Kiti nuo mažens mokosi ir jiems sunkiai sekasi, o aš iškart įrašinėju ir nesiskundžiu“, – kalbėjo Daiva, 2013 metų pradžioje tapusi grupės „Dileira“ nare.

Tačiau jai neteko pasimėgauti solistės karjera, nes po kelių mėnesių šios grupės veikla buvo sustabdyta. Tiesa, nelabai seniai D.Pudžemytė vis dėlto įrašė vieną dainą apie meilę ir ją skyrė dabartiniam draugui.

Daivos manymu, jos populiarumą lėmė artistiškumas, jautrumas ir nuoširdumas: „Kai kada paverkiu, bet šiaip esu stipri. Stengiuosi nekreipti dėmesio į pašaipas, apkalbas. Esu Avinas pagal Zodiaką, tad užsispyrimu pasiekiu viską, ką noriu.“

Pastaruoju metu viename klube Daiva šoka erotinius šokius. Kai susitikome pokalbio vienoje Vilniaus kavinėje, D.Pudžemytė buvo neseniai grįžusi iš Egipto – pirmos bendros kelionės su mylimuoju.

– Sostinėje išgarsėjote skandalingu elgesiu. Kaip dabar jus sutinka gimtojo kaimo žmonės?

– Man nesvarbu, kas ką apie mane mano. Kaimo žmonės mane vertina, gražiai sutinka. Mes bendraujame, puotaujame. Turiu brolį ir seserį. Jie – ramesni. Mano brolis gali ir be pramogų pasaulio spindesio laimingai gyventi, sesuo gal ir nori išgarsėti, bet dar per jauna.

O aš noriu visko. Nuo vaikystės svajojau atsidurti garsenybės kailyje. Visada tryškau energija. Mano giminaičiai turi verslą ir gerai gyvena. Manau, jei ir nebūsiu pasiturinti, daug ką naujo išbandysiu, susipažinsiu su žinomais žmonėmis.

– Kaip jūsų gyvenime atsirado erotika, tapusi pragyvenimo šaltiniu?

– Jeigu nebūčiau dalyvavusi erotikos konkurse „Miss String Lietuva 2012“ ir jo laimėjusi, gal nebūčiau pasiryžusi seksualumo labiau atskleisti.

Sulaukiau pasiūlymų šokti viliotinį. Nematau nieko bloga užsivilkus gražią suknelę ar korsetą naktiniame klube pabūti viliokle ir pašokti.

O jei tuo užsiimant dar galima neblogai pragyventi, turėti gerą kolektyvą, tai – pasaka.

– Iš kur sėmėtės patirties?

– Erotiškumas ir seksualumas yra įgimti.

Kaip ruošiuosi savo pasirodymams? Suknelė, aukštakulniai, soliariume nurudęs kūnas, daili figūra, makiažas, šukuosena, šypsena.

Vaikštai elegantiškai, grakščiai ir bendrauji su klientais. Nieko mokytis čia nereikia. Jei aplinkiniams save pateiksi kaip padorią seksualią merginą, tai ir žiūrės į tave kaip į padorią.

Manęs lengvai niekas nepaims. Nors visokių pasiūlymų sulaukiu. Vyrai siūlo pinigų, kelionių, dovanų ar bendrą gyvenimą. Bet aš ne tokia naivi, kad pasitikėčiau vyrais.

– Ar šoktumėte striptizo klube?

– Ne, man to nereikia. Aš ir taip galiu prasisukti ir neblogai gyventi. Gal kur nors užsienyje, pavyzdžiui, Amerikoje, ir pabandyčiau.

– Jei šokant viliotinį klientai prašo nusirengti siūlydami daugiau pinigų?

– Nusirengti galiu tik iki bikinio. Vyrai man gali siūlyti pinigų kiek nori, jokių apsinuoginimų nesulauks. Aš tik prieš savo širdies draugą galiu išsirengti.

– Kaip susipažinote su dabartiniu savo mylimuoju?

– Jis mane išvydo televizijos laidoje ir viename socialiniame tinkle pakvietė draugauti. Nemaniau, kad iš to kas nors išeis, nors tuo metu artimo draugo ir neturėjau.

Tik pamaniau: gal susirasiu gerą rėmėją, prabangiai pagyvensiu, nereikės su keliais gerbėjais susitikinėti. Geriau turėti vieną. Iš nuotraukos mano būsimasis draugas neatrodė patrauklus. Bet iškart pajutau, kad turi pinigų.

Kai pabendravome, pakeičiau savo nuomonę į gerąją pusę. Dabar galiu pasakyti, kad ne dėl pinigų su juo būnu. Jis penkiolika metų vyresnis, bet nebuvo vedęs, neturi vaikų. Mes jau dešimt mėnesių gludiname kampus, gal ateityje susiesime likimus.

– Ar draugas nedraudžia šokti viliotinio kitiems vyrams? Ar nepavyduliauja?

– Jei pasitiki, protingas vyras tikrai nepavydės. Jeigu vyras man keltų įvairius reikalavimus, reikštų pretenzijas, aš su juo nebūčiau. Nebent dėl pinigų.

Santykiuose aš savo taisykles irgi įvedu. Mano draugas yra vienaip stiprus, aš – kitaip.

– Ar jūsų draugas trokšta šeimos?

– Jis nori ir vaikų, ir šeimos. Bet gal dar mane tikrina, ar nesu tik pinigų medžiotoja, vadinamoji barakuda.

Per tuos dešimt mėnesių buvo visko. Bet jei nebūtų intrigų, nesusikalbėjimų, gal nebūtų įdomu. Draugas palepina kvepalais, gėlėmis. Deimantų man nereikia, aš ir taip galiu gerai atrodyti.

Bet man patinka, kad draugas darbais, o ne žodžiais rodo savo jausmus. Jis puikiai žino, kaip ką daryti. Kol kas kartu negyvename. Aš nuomojuosi butą.

– Meilėje esate patyrusi?

– Porą kartų buvau įsimylėjusi. Bet anksčiau man svarbiausia buvo tik gerai leisti laiką. Bėgant metams ateina suvokimas, kad norisi bendrauti su protingu, savo tikslų siekiančiu verslininku. Kam man kitoks vyras?

Ar galėčiau įsimylėti geraširdį, bet turinti mažai pinigų? Geriau tokio neįsimylėti. Man nereikia alfonsų. Tokiam vyrui nejausčiau aistros.

– Tai koks vyras galėtų užkariauti jūsų širdį?

– Protingas, uždirbantis, turintis gyvenamąją vietą, vairuojantis prabangų automobilį, nešiojantis šveicarišką laikrodį. Nenorėčiau būti su vyru, kuris neturi ko pasiūlyti. Meilė svarbu, bet turi būti ir kapitalas.

– Kiek vyras mylimai moteriai kas mėnesį turėtų duoti pinigų jos poreikiams?

– Aš norėčiau gauti kokius 1500 eurų. Jausčiausi karalienė. Žinoma, taupyčiau, nes esu taupi. Bet jei gyvenčiau su vyru, kuris nuperka, ko reikia, apmoka sąskaitas, tada užtektų ir 500 arba 600 eurų asmeninėms išlaidoms. Šiuos pinigus irgi sutaupyčiau.

– Jei neturėtumėte verslininko draugo, ar galėtumėte pragyventi iš savo pajamų?

– Jei yra daug renginių, šokėja gali nemažai uždirbti. Kartais per mėnesį ir iki tūkstančio eurų. Aš sau pakankamai galiu leisti. Mėgstu skaniai pavalgyti, dažnai valgau kavinėse. Save lepinu. Štai ir plastinę nosies operaciją pasidariau. Anksčiau ji buvo didoka ir su kuprele, o dabar nedidelė ir tiesi. Taip pat dantų formą esu pakoregavusi.

– Ar draugas nereikalauja, kad jūs ir prabangiai apsirengtumėte?

– Kai reikia, aš ir apsirengiu puikiai. Man, jaunai, prabangos nereikia, tinka viskas.

Mano draugas kartais prasitaria, kad žmonai negailėtų nieko, bet man nereikia brangių kailinių. Tačiau jeigu jis sugalvos, jog aš turiu rengtis labai brangius drabužius, galės nupirkti, – viską vilkėsiu.

– Jeigu sugalvotumėte dalyvauti dar kokiame nors televizijos šou, ar mylimasis leistų?

– Manau, kad jis neprieštarautų, ypač jeigu už dalyvavimą būtų gerai mokama.

– Jus galima pastebėti bendraujančią ir su netradicinės lytinės orientacijos asmenimis – gėjumi R.Kirilkinu, transvestitu Rauliu, pasivadinusiu Agnes Landau.

– Man nesvarbu žmogaus lytinė orientacija, svarbu, kad jis – ne vagis, žudikas maniakas ar pedofilas.

Gėjai gali neįtikėtinų istorijų papasakoti, su kuo ir kaip praleido laiką. Nevengiu pikantiškų dalykų paklausti, o jie atvirauja.

– Su R.Kirilkinu televizijos šou surengėte pašėlusias viliones. Ar skiriasi bučiniai su tradicinės ir netradicinės orientacijos vyru?

– Skiriasi. Su gėjumi bučinys švelnus ir moteriškas. Bet vyras turi būti vyriškas, kaip dabartinis mano mylimasis. O Ruslanas man yra kaip draugas. Jis labai gražus, nesenstantis.

– Trumpai vedėte laidą „Juoda balta“. Ko žmonės jūsų klausinėdavo?

– Ar tebemyliu Radžį? Ar pasibučiuočiau su mergina?

– Ar iš tiesų norėjote tapti Radžio žmona?

– Per keturis mėnesius pajutau geismą Radžiui ir tikrai jis man patiko. Be to, realybės šou su Radžiu buvo prabangus – krištolinės taurės, brangus šampanas, skanūs patiekalai, prabangus jaunikis.

Ir tatuiruotę jo garbei pasidariau. Jos neištrinsiu, tegu tai lieka kaip prisiminimas.

– Ar pasibučiuotumėte su mergina?

– Su gražia – taip. Dėl vertingos idėjos galėčiau suvaidinti lesbietišką meilę.

– Kas jūsų tėvai ir kaip jie reaguoja į jūsų iššūkius?

– Mano šeima yra mano draugai. Pažįstamų turiu pakankamai, bet didelio pasitikėjimo jais nejaučiu. Aš labiausiai pasitikiu mama. Ji mane supranta.

Mano tėvai gyvena ūkiškai, augina gyvulius. Kol gyvenau pas juos, irgi mokėjau dirbti ūkio darbus. Bet kažkurį kartą, kai prisiartinau prie karvės, ji mane puolė. Gal užuodė miesto kvapą, suprato, kad jau nesu jos šeimininkė.

Prisipažinsiu – jau bijau karvių. Pastarąjį kartą karvę melžiau gal būdama dvidešimties. Per valandą reikiamą pieno normą iš vienos karvės primelždavau. O mano mama per valandą gali pamelžti šešias karves.

– O ar patinka psichologijos studijos Lietuvos edukologijos universitete?

– Mokytis nelabai įdomu. Dabar esu antrakursė. Bet man labiau patinka paimti kokią knygą ir paskaityti. Dabar skaitau apie vyrų psichologiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.