Pliusai ir minusai: neįpareigojantys santykiai „čia ir dabar“

„Mums gera kartu, bet mes vienas kito neįpareigojame – mūsų santykiai laisvi“, – tokių intriguojančių apibūdinimų galima išgirsti vis dažniau ne tik iš vyrų, bet ir moterų lūpų.

Pasirinkus laisvus santykius, sau dovanojame galimybę mėgautis malonumais šiuo momentu, sulaukti komplimentų ir maudytis iškart net kelių vyrų dėmesiu nesukant galvos, kas bus rytoj.<br>123rf nuotr.
Pasirinkus laisvus santykius, sau dovanojame galimybę mėgautis malonumais šiuo momentu, sulaukti komplimentų ir maudytis iškart net kelių vyrų dėmesiu nesukant galvos, kas bus rytoj.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2015, 5:50 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:03 PM

Atrodytų, kas gali būti geriau: niekas niekam neskolingas, vietoj įsipareigojančių sąlygų – visiška laisvė. Čia ir dabar.

Bet kaip ir kiekvienuose santykiuose, yra tam tikros taisyklės, kurias svarbu iš anksto žinoti, kad svaigus naujojo romano be įsipareigojimų skonis neapkarstų, rašo portalas „elle.ru“. Pabandykite suprasti, ką reiškia „laisvi santykiai“ – galimybė iš gyvenimo imti viską ar saviapgaulė, susieta su vaikiška atsakomybės baime?

Pliusas

Galimybė mėgautis dovana

Rinkdamiesi laisvus santykius, sau dovanojame galimybę mėgautis malonumais šiuo momentu, sulaukti komplimentų ir maudytis iškart net kelių vyrų dėmesiu nesukant galvos, kas bus rytoj. Jums iškart atkris klausimai: „Kodėl jis manęs neveda?“, „Patinku aš jo motinai?“, „Kos jis būtų tėtis kūdikiui“? Juk jūs vienas kitam nieko nežadėjote.

Minusas

Be ateities

Laisvę mėgstanti ir nerūpestinga karjeristė, staiga pajutusi stiprios meilės ilgesį ir šeimos kūrimo poreikį, – amžinas komedijinių melodramų tipažas. Neįpareigojantis flirtas, aistringas seksas ir pasimatymai paeiliui su skirtingais gerbėjais – linksma, malonu, lengva ir … be perspektyvų.

Momentas, kai tokio romano įkarštyje jus apims baisi vienatvė ir tuštuma, aplankys netikėtai – ir privers jus susimąstyti apie išvaistytą laiką beviltiškiems santykiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.