Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip sugundyti mylimąjį erotiniu šokiu – ir neapsijuokti

Ar kada kilo mintis sugundyti mylimąjį erotiniu šokiu? Neabejoju, kilo. Taip ir matai save gundančią, seksualią, grakščiai besisukančią aplink savo mylimąjį, kuris iš jaudulio nebežino kur dėtis. Tačiau kas nuo to sustabdo? Dažniausiai baimė, kad susipins kojos, atrodysi kaip karvė ant ledo, o ir šiaip bus baisiai nejauku.

Apsirenk taip, kaip įsivaizduoji save seksualiausią.<br>123rf nuotr.
Apsirenk taip, kaip įsivaizduoji save seksualiausią.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

2015-09-15 17:07, atnaujinta 2017-10-15 17:10

Mesk tokias mintis iš galvos! Taip, tu nesi profesionali striptizo šokėja. Tačiau tavo vaikinas to iš tavęs ir nesitiki profesionalaus pasirodymo. Jį nudžiugins vien tavo idėja ir drąsa tai išbandyti. Taip pat tokia patirtis padeda merginoms labiau pasitikėti savimi. Kadangi vaikinų reakcija po tokio šokio dažniausiai būna labai gera. O atrasti savyje dar daugiau galios gundyti visad būna labai geras jausmas.

Tad šiek tiek pasiruošimo – ir pirmyn!

1. Repetuok savo šokį.

Tai nereiškia, kad turi sudėlioti savo pasirodymą nuo pradžios iki galo su visa choreografija. Toli gražu ne. Viskas, ko tau reikia, išmokti jaustis seksualia šokio metu. Pirmiausia, susirask tau seksualiai skambančių dainų. Tuomet atsipalaiduok ir šok. Geriausia, jei tai darysi prieš veidrodį.

Internete gali susirasti įvairių erotinio šokio pamokų, iš kurių gali pasisemti idėjų. Tačiau, nesistenk visko aklai kopijuoti. Rinkis tik tuos judesius, kuriuos atlikdama tu pati jautiesi seksuali. Ir būtinai atsipalaiduok! Atsipalaidavimas ir įsijautimas į šokį padės tau labiau pasitikėti savimi. O pasitikėjimas savimi ir yra pagrindinis dalykas, kuris tave daro seksualią.

2. Paruošk erdvę savo pasirodymui.

Apgalvok, kur šoksi, kur pasodinsi vaikiną. Patrauk daiktus, kurie galėtų trukdyti. Taip pat pagalvok apie apšvietimą. Tam tiks žvakės, pritemdytos lempos ar spalvotos lempos. Beje, prieblanda gelbės tave ir tuo atveju, jei jautiesi šiek tiek nedrąsiai.

3. Palepink save.

Meilė sau – raktas į pasitikėjimą savimi. Tad parodyk daugiau meilės sau. Galbūt įsigyk kažką naujo erotinio šokio proga: naujus apatinius, prisegamas kojines, seksualų rūbą ar naujos kosmetikos. Taip pat pasilepink grožio procedūromis. Juk po jų jautiesi sau daug gražesnė, tiesa?

4. Apgalvok aprangą.

Apsirenk taip, kaip įsivaizduoji save seksualiausią. Galbūt tai bus tavo gražiausia vakarinė suknelė ir aukštakulniai, o gal net paprasti, kasdieniai rūbai, po kuriais slėpsis įspūdingi apatiniai. Tinka viskas, kas tau atrodo seksualu. Taip pat apgalvok, ar šokio metu nusirenginėsi, ar ne. Jei planuoji pamažu nusimesti savo rūbus, rinkis tuos, kuriuos paprasta nusirengti ir parepetuok tai.

5. Erzink jį.

Pradėk jį erzinti dar gerokai prie šokį. Užsimink, kad vakare (savaitgalį, jūsų sukakties proga) jo laukia labai seksualus siurprizas. Tegul kankinasi spėliodamas, kas tai bus.

Dar svarbesnis erzinimas tampa šokio metu. Tegul šokio tikslas būna maksimaliai jį suerzinti. Pradėk šokti būdama toliau nuo jo ir pamažu artėk, nuolat išlaikydama akių kontaktą. Priėjusi prie jo, perbrauk ranka per jo plaukus, kaklą. Tačiau neleisk jam liesti tavęs. Tai išreikšti gali žaismingai pliaukštelėdama jam per rankas.

Stovėdama arti jo, atsimink, kad tavo krūtinė atsiduria jo veido lygyje. Tegul ji karts nuo karto prie jo prisiliečia ar atsistok tokia poza, kad jam neliktų nieko kito, tik spoksoti tau į krūtinę. Galiausiai, apžerk jo kelius (jei jis sėdi ant lovos patogiau tą bus padaryti priklaupus), nuolat judindama klubus. Imituok sekso judesius: judėk pirmyn-atgal ar aukštyn-žemyn. Tačiau dar nesėsk ant jo kelių.

6. Karščiausią akcentą palik šokio pabaigai.

Tegul paskutinis šokio akcentas tampa sprogimu. Galbūt tai bus paskutinio rūbo nusiėmimas, leidimas jam pagaliau tave paliesti, atsisėdimas ant jo kelių ir pasiūlymas pasimylėti. Kad ir kas tai būtų, vaikino geismas jau veršis pro kraštus (ir kelnaites).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.