Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Miegamojo tabu: kodėl vyrai prašo analinio sekso

Seksas kiekvienos poros gyvenime yra vienas iš svarbiausių elementų. Yra nustatyta, kad poros, kurios dažnai ir reguliariai mylisi, gerokai rečiau pykstasi ir skiriasi. Net jei viskas gerai, išvengti rutinos miegamajame yra labai sunku. „Itin dažnai vyrai trokšta analinio sekso ir taip pat dažnai sulaukia neigiamo atsakymo iš savo moters. Ta riba, kai reikia nuspręsti, ar išbandyti tokią sekso formą, yra labai plona ir rizikinga“, – perspėja psichologas Tomas Lagūnavičius.

Įsiverždamas į uždraustą zoną, partneris pasijunta moters kūno valdovu, juk moteris jam atsidavė visiškai.<br>123rf nuotr.
Įsiverždamas į uždraustą zoną, partneris pasijunta moters kūno valdovu, juk moteris jam atsidavė visiškai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2016, 7:00 PM, atnaujinta May 30, 2017, 11:10 PM

Mūsų dienomis dažnai pažintis su analiniu seksu prasideda žiūrint pornografinius filmus ar nuotraukas. Internete gausu medžiagos, kur analiniu seksu užsiima ne tik vyras ir moteris ar du vyrai, bet ir dvi moterys, panaudodamos tam vibratorius ar falo imitatorius.

Vyrams patinka, kai sekso metu makšties raumenys tampriai apgaubia varpą – tai leidžia jiems ištęsti erekcijos periodą ir patirti didesnį malonumą. Tačiau dažnai atsitinka ir taip, kad moteris paprasčiausiai negali reikiama jėga įtempti makšties raumenų, dėl ko partneris praranda dalį malonumo. Ir esmė – visai ne tame, kad partnerė nenori jo suteikti.

Makšties raumenys gali nusilpti dėl daugelio priežasčių. Reguliariai sportuojančios moterys nuolat mankština viso kūno raumenis, taip pat ir intymius. Tačiau net ir joms tenka susidurti su makšties raumenų nusilpimo problema – pavyzdžiui, po gimdymo, patirtos ligos, staiga sulieknėjus. Visais šiais atvejais makšties raumenys suglemba. Ir jei vyrą nustoja tenkinti intymūs santykiai, natūraliai kyla idėja: o gal pabandyti analinį?

„Psichologine prasme tikrai reiktų panagrinėti ne tik iš vyro pusės tokią sekso formą. Moteriai – tai didelis iššūkis“, – perspėja psichologas T. Lagūnavičius.

Įsiverždamas į uždraustą zoną, partneris pasijunta moters kūno valdovu, juk moteris jam atsidavė visiškai. Pasijutus padėties šeimininku, vyro savivertė šokteli aukštyn, jis galutinai įsitikina, kad partnerė – visiškai jo.

Kaip vyrui įtikinti išbandyti analinį seksą ir kaip moteriai nuspręsti, ar verta sutikti – atsakymus išgirsite virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.