Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Keturi tipai moterų, kurioms patinka grubus seksas

Žmonės dažnai bijo pripažinti, kad jiems patinka grubus seksas. „Serialų, filmų ir erotinių romanų herojai mylisi beveik be jokiu tabu, bet daugelis susimąsto, ar tai susiję su realiais žmonėmis ir jų poreikiais.

Lietuvos visuomenėje konservatyvesni žmonės galvoja, kad pliaukštelėjimas, suspaudimas, gal net pririšimas atskleidžia žmogaus pasąmonės kėslus.<br>123rf nuotr.
Lietuvos visuomenėje konservatyvesni žmonės galvoja, kad pliaukštelėjimas, suspaudimas, gal net pririšimas atskleidžia žmogaus pasąmonės kėslus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-05-12 17:06, atnaujinta 2017-05-25 20:21

Atsakymas trumpas – taip, bet žmonės bijo pripažinti net savo mylimam partneriui, kad svajoja išbandyti grubų seksą, nes tai iki šiol dažnai traktuojama kaip iškrypimas ar sadistinių fantazijų įgyvendinimas. Kartais manoma, kad grubaus sekso gerbėjai yra užsislėpę smurtautojai“, – vardija psichologas Tomas Lagūnavičius.

Anot jo, Lietuvos visuomenėje konservatyvesni žmonės galvoja, kad pliaukštelėjimas, suspaudimas, gal net pririšimas atskleidžia žmogaus pasąmonės kėslus. „Kartais konsultuojant pastebiu, kad šitos savo „žvėriškos“ pusės daugelis prisibijo: žino, kad ji yra, tik stengiasi neprasitarti. Vis dėlto, šiurkštaus sekso bijoti tikrai nereikia. Žmonės taip mylėjosi tūkstančius metų“, – sako psichologas T. Lagūnavičius.

Pasak jo, yra keturi tipai moterų, kurios šiurkštaus sekso reikia, kitaip jos gali palikti partnerį dėl pernelyg nuobodaus lytinio gyvenimo. „Pirmas tipas – tinginės. Jos laukia kol bus nustebintos, bet pačios jokios iniciatyvos nesiima, todėl joms patinka, kai vyras sprendžia už jas, dominuoja. Jos sau galvoja – jūs padirbėkit, pasidžiaukit“, – pasakoja psichologas.

Kokie dar trys tipai moterų mėgsta gurbų seksą? – visi atsakymai virtualioje konsultacijoje „Psichologas pataria“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.