Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Seksas su robotu: privalumų daugiau už įprastą

Neprireiks nė pusšimčio metų, kol seksas su išmaniosiomis mašinomis taps dažnesniu reiškiniu nei intymūs santykiai tarp dviejų žmonių. Mokslininkai įsitikinę – jau 2050-aisiais žmonės sekso malonumais mieliau mėgausis su robotais.

Pavydo scenos miegamajame su sekso robotu tikrai nesudrums intymių valandėlių.<br>123rf nuotr.
Pavydo scenos miegamajame su sekso robotu tikrai nesudrums intymių valandėlių.<br>123rf nuotr.
Robotai, atrodantys ne prasčiau nei seksualiausi planetos žmonės, gali būti įvaldę pačias įvairiausias ir gašliausias sekso technikas.
Robotai, atrodantys ne prasčiau nei seksualiausi planetos žmonės, gali būti įvaldę pačias įvairiausias ir gašliausias sekso technikas.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

2017-02-01 18:35, atnaujinta 2017-04-11 00:36

Seksologai tvirtina, kad seksas su robotu net gali būti naudingas daliai žmonių.

Tačiau robotikos ekspertai įspėja, kad seksas su išmaniosiomis mašinomis gali sukelti priklausomybę ir turėti neigiamos įtakos santykiams su žmonėmis.

Robotą, priešingai nei žmogų, galima užprogramuoti taip, kad jis visuomet būtų pasirengęs patenkinti kiekvieno lūkesčius ir įgyvendintų slapčiausias intymias svajones.

Būtent todėl robotikos specialistai baiminasi, kad jau netolimoje ateityje robotai gali tapti geresniais meilužiais nei žmonės, o atsispirti norui mėgautis nevaržomu ir neįpareigojančiu seksu gali būti sunku vis didesnei daliai žmonių.

Amerikietis robotikos ekspertas Joelis Snellas yra vienas tų, kurie mano, kad seksas su robotais gali veikti tarsi narkotikai – atsikratyti priklausomybės nuo sekso su mašina gali būti itin sunku.

Robotai, atrodantys ne prasčiau negu seksualiausi planetos žmonės, gali būti įvaldę pačias įvairiausias ir gašliausias sekso technikas.

Viskas priklauso nuo jūsų norų ir to, kaip užprogramuosite išmaniąją mašiną.

Priešingai nei žmona, robotas naktį neatsuks nugaros ir nesakys: „Šį vakarą man skauda galvą, gal rytoj?“

Be to, dėl roboto neteks sukti galvos – ištikimas jis lovos partneris ar ne.

Pavydo scenos miegamajame su sekso robotu tikrai nesudrums intymių valandėlių. Maža to, sekso robotas nesudaužys jūsų širdies ir po skyrybų nepareikalaus pusės jūsų turto.

„Sekso robotai visada pasiruošę malonumams lovoje ir niekada nesakys „ne“, tad atsirasti priklausomybei dirva paruošta.

Be to, sekso robotai yra programuojami, o tai reiškia, kad jie galės patenkinti kiekvieno vartotojo poreikius“, – britų naujienų portalui „The Daily Star“ sakė J.Snellas.

Tačiau ne visos prognozės verčia susirūpinti. Kai kurie mokslininkai ir seksologai mano, kad sekso robotai gali būti sveikintinas dalykas.

Seksui su robotais pritariančių seksologų nuomone, toks seksas gali padėti pagerinti abipusius santykius ir įnešti šiek tiek naujovių į rutina tapusį poros intymų gyvenimą.

Žinoma, tik su sąlyga, kad priimti tokį sekso partnerį į lovą sutinka abi pusės.

Naujovėms atviri seksologai tiki, kad sekso robotai gali padėti ateityje sumažinti lytinių nusikaltimų mastą ir tapti rimtais konkurentais prostitutėms.

Sekso ekspertai tvirtina, kad prostitučių paklausa pasaulyje jau kurį laiką gerokai lenkia pasiūlą.

Vien jau todėl sekso robotų ateitis turėtų būti šviesi.

O ką jau kalbėti apie tai, kad seksas su robotu kur kas saugesnis. Tenkinant savo aistras su išmaniąja mašina galimybių užsikrėsti lytiškai plintančiomis ligomis ar ŽIV – jokių.

Be to, priešingai nei žmonės, robotai visada „išsaugos“ paslaptį. Jie patenkins aistruolių, trokštančių įvairovės ir laisvės, slapčiausias svajones be jokių įsipareigojimų ar baimės būti atskleistiems. Ir niekada nesuvaidins orgazmo.

Elgesio specialistai beveik neabejoja, kad sekso robotai taps nepamainomu kompanionu fetišistams, norintiems, bet bijantiems įgyvendinti ekstremalias ir labai dažnai pavojingas seksualines fantazijas.

Išmanieji sekso žaisliukai galėtų būti nepakeičiami ir tiems, kurie bijo intymumo su kitais žmonėmis ir dėl to nesugeba užmegzti jokių rimtų santykių.

Neretai pasitaikančias vyrų baimes, kad lovoje nepasiseks, robotai taip pat turėtų išsklaidyti. Galų gale juk jie niekam apie tai nepapasakos ir iš to nepasijuoks.

„Per ateinančius kelerius metus sekso robotai padės saugiau įgyvendinti fantazijas ir leis mėgautis kūrybiškesniu seksu“, – naujienų portalui „Daily Mail Online“ sakė elgesio specialistas Nicolas Aujula.

Technologijos tobulėja labai sparčiai.

Todėl sekso robotų gamintojai neabejoja, kad jau netolimoje ateityje iki šiol brangių žaisliukų kaina turėtų kristi.

To pasekmės bus akivaizdžios: sekso robotų pardavimo mastai ir paklausa turėtų išaugti, o patys robotai – tapti kone masine preke.

Kai kas nebijo juokauti, kad įsigyti sekso robotą bus daug pigiau, nei bandyti suvilioti merginą vakarienėmis prabangiuose restoranuose ar brangiomis dovanomis.

„Sekso robotų kainos neišvengiamai mažės. Mes manome, kad robotai taps masine preke maždaug per trejus metus.

Seksas su robotais, pripažinkime, – saugiausias būdas mylėtis trise su savo antrąja puse be baimės, kad viskas pasibaigs skyrybų byla teisme“, – sakė vienos Didžiosios Britanijos sekso žaisliukų internetinės parduotuvės bendraturtis Nealas Slatefordas.

Sekso robotus kuriantys gamintojai įsitikinę, kad jau netolimoje ateityje duris turėtų atverti pirmieji sekso robotų viešnamiai.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.