Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Lėktuve sekso judesiais keleivius šiurpinusi moteris išliejo nuoskaudą

Didžiojoje Britanijoje gyvenanti moteris, aviakompanijos „Ryanair“ skrydžio į Ibizą metu išdykavusi su vyru, jaučia siaubingą gėdą, kai tai įamžinęs vaizdo įrašas paplito internete.

 Poros elgesys lėktuve pribloškė keleivius.<br> Youtube stop kadras.
 Poros elgesys lėktuve pribloškė keleivius.<br> Youtube stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 12:31 PM

Tracey Bolton (39 m.) užfiksuota apsižergusi Shauną Edmondsoną (31 m.), kuris paliko nėščią sužadėtinę namuose, o pats tuo tarpu skrido švęsti bernvakario.

Siaubo ištikti lėktuvo keleiviai negalėjo patikėti laukiniais poros judesiais, o vienas jų pasakojo, jog Shaunas klausė, ar kas nors neturi prezervatyvo.

Kavinės savininkė ir trijų vaikų mama Tracey prieš skrydį lankėsi Mančesterio oro uosto bare, o įlipus į lėktuvą, kaip teigė draugai, smagiai leido laiką su Shaunu.

Šokiruoti keleiviai poros meilės aktą įamžino mobiliaisiais telefonais. 

Lankanšyre gyvenanti Tracey savo draugei pasakojo: „Jaučiuosi siaubingai. Tai buvo pašėlęs nuotykis, tačiau jis išplito visame pasaulyje. Patvirtinu, kad nieko nepadoraus neįvyko. Vos tik pamačiau vaizdo įrašą, negalėjau nustoti verkusi. Man be galo gėda.“

„Nieko neįvyko. Ji tiesiog atliko šokį. Abu liko su drabužiais ir tas šokis atliktas tik dėl smagumo, – pridūrė moters draugė Kirsty Lawton. – Šis jųdviejų poelgis – kvailas, bet sukėlė labai daug juoko. Vienas kito juodu nepažinojo, tad su nepažįstamu asmeniu to tikrai nebūtų įvykę, o, dar baisiau, lėktuve.“

Slepiasi, nes gėda

Pasibaigus bernvakario šventimui, Shaunas grįžo namo. 

„Kaip suprantu, šiuo metu jis turėtų būti namuose. Kai viskas paaiškėjo, Shaunas nesirodo viešumoje ir slepiasi. Gali būti, kad jis vis dar Ibizoje. Niekas iš jo šeimos narių, įskaitant ir sužadėtinę, negalėjo su juo susisiekti. Shaunas dingo kaip į vandenį. Manau, kad tai buvo pasirodymas, skirtas vienam jo draugų“, – naujienų portalui „MailOnline“ sakė neįvardytas šaltinis.

Į vakarėliais garsėjančią salą skridę keleiviai matė, kaip Tracey užsikabarojo ant Shauno ir juodu pradėjo siūbuoti pirmyn ir atgal. 

Kaip teigia vienas draugų, Shaunas, nepaisant sužadėtuvių su Jenna Ross (25 m.), yra tikras mergišius.

„Tai visai nepažįstama jį užkalbinusi moteris. Jam nerūpi, kad namuose liko nėščia sužadėtine, tad laiką leidžia kaip nori“, – sakė jis.

Shaunas dirba virtuvės šefu jo artimiesiems priklausančioje kavinėje. Paaiškėjo, kad Jenna, kilusi iš Kanados ir su Shaunu draugaujanti jau 6 metus, žino apie šį vaizdo įrašą. 

Keleiviai to nesitikėjo

Viską savo akimis matęs keleivis Kieranas Williamsas (21 m.) sakė buvęs priblokštas, kai vos po valandos nuo lėktuvo pakilimo jis tapo šio nepadoraus įvykio liudininku. 

„Girdėjau juos apie tai kalbant, bet maniau, kad juodu tik juokauja. Vaikinas šaukė, ar kas nors turi prezervatyvą. Visi tik nusijuokėme, bet po 10 minučių tai iš tikrųjų įvyko. Jie atrodė gerokai apsvaigę nuo alkoholio ir į save patraukė daugelio mūsų dėmesį. Vaizdo įraše matoma, kaip mergina nusimauna kelnes, o vaikinas savąsias. Ji pradėjo ant jo jodinėti. Turėjau viską įamžinti, nes dar neteko to matyti“, – pasakojo jis.

Šalia poros sėdėjusi keleivė paprašė būti persodinta kitur.

Kaip teigė Kieranas Williamsas, lėktuve dirbusi įgula net nebandė sustabdyti įsisiautėjusios poros.

„Šalia jų sėdėjusi moteris atsistojo ir paprašė būti pasodinta kitur. Po maždaug dvidešimties minučių tai įvyko. Nors buvo tuo besiskundžiančių asmenų, įgula nesiėmė jokių veiksmų tai sustabdyti“, – pridūrė Kieranas.

Į Ibizą vasarai barmenu dirbti keliavęs Kieranas teigė, kad keleiviai buvo priblokšti tokiu vulgariu Shauno ir Tracey elgesiu.

„Jie tai sustodavo, tai vėl pradėdavo, tačiau buvo aišku, kas vyksta. Visi iš to pasijuokėme. Tai tikrai pakėlė mums nuotaiką“, – sakė jis.

„Vis dar renkame informaciją. Netoleruosime nepaklusnaus, trukdančio ir nepadoraus keleivių elgesio bet kokiu skrydžio metu. Tiems, kurie pažeidžia taisykles ar demonstruoja savo neišprusimą, bus taikomos griežtos sankcijos“, – teigė „Ryanair“ atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.