10 pagrindinių vyrų neištikimybės priežasčių

Vyrai, skirtingai nei moterys, yra poligamiški. Pagrindinis jų tikslas užprogramuotas pačios motinos gamtos – apvaisinti kuo daugiau patelių, siekiant prisidėti prie žmogaus rūšies išlikimo.

 Vyrai, kurių testosterono lygis yra labai aukštas, kartais sunkiai sutramdo hormonų šėlsmą.<br> 123rf nuotr.
 Vyrai, kurių testosterono lygis yra labai aukštas, kartais sunkiai sutramdo hormonų šėlsmą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2022, 10:59 PM

Civilizacija pati sugeba valdyti šį procesą. Tačiau vyrai, kurių testosterono lygis yra labai aukštas, kartais sunkiai sutramdo hormonų šėlsmą ir vis dažniau jiems pasiduoda. Taigi Opiumas.com ekspertė Paulina pateikia 10 labai rimtų neištikimybės priežasčių.

Aukštas testosterono lygis

Aukštas testosterono lygis – viena iš vyrų neištikimybės priežasčių. Ir tai yra pati „nekalčiausia“ išdavystė, padiktuota ne jausmų, o hormonų. Vyras gali būti visiškai patenkintas savo moterimi, žmona ar santuoka. Paprastai partnerė dažniausiai nesužino apie brangiojo neištikimybę, nes ir jam pačiam šie paklydimai emociškai nieko nereiškia. Tiesiog mylima moteris nepajėgi fiziškai patenkinti nepasotinamo vyro seksualinio apetito.

Nuolat nepatenkinta moteris

Taip veikia lyčių pasaulis – pagrindinė vyro užduotis yra patenkinti savo moterį, o jos – būti patenkintai. Žinoma – ne tik žodžiais. Pasitenkinimas turi atsispindėti moters veide. Pasitenkinimas išreiškiamas jos veiksmais – glamonėmis, pagyrimais, švelniais prisilietimais.

Visa tai kelia testosterono lygį ir, vyras gauna aiškų, pagrindinį signalą, kad jis yra tikras vyras, sėkmingai vykdantis pagrindinį savo tikslą. Jis nori tai ir toliaus daryti. Jis nori stengtis. Būti su moterimi, suteikiančia jam galimybę pasijusti Vyru. Jeigu moteris dažnai inkščia, priekaištauja, nuolat reiškia nepasitenkinimą. Jeigu pasitinka vyrą sukąstais dantimis, dažnai, kitiems girdint, kalba apie jo trūkumus, tai tikimybė, kad jis bus jai ištikimas yra apgailėtinai nulinė.

Apsileidusi moteris

Kiek kartų pasauliui buvo tvirtinama, iš moteriškų žurnalų puslapių, portalų rėkiama, kad vyrai iš tikrųjų mato viską. Kad vyrai pastebi ir neskustas kojas, ir nuaugusius plaukus, ir nuskalbtus apatinius vietoje seksualių drabužėlių. Deja, laikui bėgant, santykiams nusistovėjus moterys atsipalaiduoja ir ima elgtis ne itin reprezentatyviai, teigia Opiumas.com.

Moterys musulmonės gali būti puikiu pavyzdžiu. Jos prisidengia kūnus ir pernelyg neišsipusto išeidamos į gatvę. Tačiau namuose musulmonės stengiasi prilygti karalienėms. Gal taip yra dėl to, kad musulmonai vyrai pagal įstatymus gali turėti ne vieną, o kelias žmonas? Galbūt jos jaučia konkurenciją ir bijo iškristi iš lenktynių trasos?

Moters entuziazmo ir gyvybingumo trūkumas

Šis punktas išplaukia iš ankstesnio. Jeigu moteris pati sau neįdomi, tai galima pagrįstai manyti, kad ir gyvenimas jai nėra labai įdomus. Pomėgių ratas itin siauras. Darbas – be entuziazmo. Seksas – tikslūs, įprasti, išmokti judesiai ir, jokio spontaniškumo. Atsakomybė dėl intymumo dažniausiai užmetama vyrams. Tačiau, jeigu istorijos keliu pažvelgtume atgal, tam, kad riteris atliktų žygdarbius, jis turėdavo būti įkvėptas damos. Ar kada nors buvo atvirkščiai?

Galbūt revanšui žavios, emancipuotos ponios pareikš, kad joms trūksta serenadų po langais ir glėbių rožių. Deja, realybė tokia, kad konkurencija tarp moterų nepaliaujamai auga. O vyrai atkreipia dėmesį tik į viską, kas yra šviesu, ryšku, įdomu ir gyva. Serenadoms ir gėlėms juos reikia užstimuliuoti. Atkreipkite dėmesį, kad išorinis grožis nėra įtrauktas į neištikimybės priežasčių sąrašą. Daugumai vyrų išorinis patrauklumas yra tik santykinė sąvoka. Jie atleidžia moterų, šalia kurių jaučiasi gyvas, išvaizdos netobulumą.

Kai trūksta bendrų tikslų ir interesų

Nebūtina praleisti kartu 24 valandas per parą, tačiau turėti bendrų salyčio taškų būtina. Jeigu vyras yra atletiškas, nuolat treniruojasi sporto klube ir prižiūri savo figūrą, anksčiau ar vėliau jį pradės erzinti tik serialus, traškučius ir tauškalus dievinančios moters pasyvumas bei tingumas.

Jeigu moteris mėgsta atostogas leisti jūros ir nuolat priekaištauja jam už tai, kad renkasi kalnus, vyras anksčiau ar vėliau susiras mielą sielos bendramintę. Svarbu neprisiklijuoti vienas prie kito, bet dar svarbiau – būti bendraminčiais.

Kai moteriai trūksta humoro jausmo

Humoro jausmo trūkumas – daugelio neištikimybės atvejų priežastis. Jeigu moteris į viską žiūri pernelyg rimtai, nesugeba pasijuokti iš savęs, iš sunkumų, nesugeba prajuokinti vyro, jis ima nuobodžiauti. Moteris, turinti humoro jausmą ir gebanti save švelniai bei elegantiškai pakritikuoti, niekada nesusidurs su neištikimybe. Nebent su pimąjame punkte pateikta neištikimybės priežastimi. Tačiau ji ir tai priims su humoru.

Moters kompleksai

Tiksliau, ne patys kompleksai. Kiekvienas jų turime. Bet nuolatinis, įkyrus kalbėjimas ir dėmesio atkreipimas į savo trūkumus. Tokiems pokalbiams, problemoms yra psichologai ir psichoterapeutai. Nuolat iš moters girdėdamas inkštimą apie jos trūkumus, vyras išmoksta juos pastebėti. Ir, nuo šio momento ima artėti neištikimybės aktas su labiau savimi pasitikinčia moterimi, kuri neklausinės vyro, ar jis pastebi joje nesamą celiulitą.

Moters išlaidumas Vyrai ne visada būna šykštūs. Tačiau jie skaičiuoja pinigus ir analizuoja finansinę situaciją daug labiau nei moterys. Todėl nuolatinės, kosminės, neprotingos išlaidos net ir labai turtingiems vyrams kelia susierzinimą. Jie mielai pasirinks tą moterį, kuri pagarbiai bei atsakingai žvelgs į jų triūsą ir darbo rezultatus.

Jaukumo iš moters trūkumas

Šiuolaikinis gyvenimo ritmas keičiasi, maišo vaidmenis, vietas ir funkcijas. Tačiau vyriškame, instinktyviame mentalitete amžinai išliks įsitikinimas, kad namų židiniu rūpinasi moteris. Skaniai gamina, kuria jaukumą ir komfortą, auklėja vaikus, savaip, moteriškai. Vyrui sunku iki galo susitaikyti su jaukumo stoka, nešvara namuose, savarankišku marškinių skalbimu ir vakariene, susidedančia iš pusgaminių ar restorane.

Jis nori, kad būtų kitaip. Anksčiau ar vėliau jis užduos sau klausimą: kam man reikalinga žmona, jeigu valgau pusfabrikačius, pats lyginu ir skalbiu marškinius, pats prižiūriu vaikus, pats plaunu indus. O apie moterų nepriklausomybę ir apie tai, kad namų ruoša nebėra madinga, bus kalbama dar ilgai. Nepaisant to, vyrai vis dažniau jaukumo, priežiūros ir skanios vakarienės žvalgysis kituose namuose.

Neliko aistros

Viskas poros gyvenime lyg ir puiku. Jauku, švaru, patogu. Protingi, švariais rūbais aprengti vaikai sėdi prie skanios vakarienės. Išsipusčiusi žmona cituoja Kantą. Vėlgi kažkas ne taip. Kažko trūksta? Ko dar reikia vyrui?

Vyrui reikia aistros. Jis reikia geisti moters, su kuria gyvena. Taip, geismas šiek tiek blėsta su amžiumi. Taip, akys nebespindi. Taip, sunku arba neįmanoma visada būti formoje ir dar tobuloje. Tačiau kai kurioms moterims tai pavyksta. Pavyksta užkurti vyrą. Ir toliau daryti jam įspūdį, kelti susižavėjimą, nepaisant kartu praleistų metų. Galbūt todėl, kad jos nemano jog kažkas kažkuo joms yra skolingas. Galbūt paslaptis ta, kad šios moterys nebijo būti netobulos, tačiau nuolat kyla aukštyn. Jos nesustoja ties pasiekimais. Atitinkamai, jos taip pat savo vyrams leidžia būti netobuliems.

Aistra negali visada egzistuoti. Ji gali išnykti ir įsiplieksti su nauja jėga. Tačiau norint, kad tai įvyktų, reikia įžiebti kibirkštį. O tai jau yra darbas, užtikrintai teigia Opiumas.com ekspertė Paulina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.