Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
I. Norkutės ir A. Žvinio bebrienos receptas

I. Norkutės ir A. Žvinio bebrienos receptas (25)

2013-01-19 15:11

Aktorei Ingai Norkutei dažnai tenka suktis virtuvėje - jos vyras Aurimas Žvinys iš medžioklės vis parneša laimikį. Dažniausiai - bebrą.

1/2

Žviniai bebrieną troškina arba iš šios mėsos ir kiaulienos ruošia rūkytas dešras.

I. Norkutės ir A. Žvinio bebrienos receptas

1 / 2

Žviniai bebrieną troškina arba iš šios mėsos ir kiaulienos ruošia rūkytas dešras.

Žviniai bebrieną troškina arba iš šios mėsos ir kiaulienos ruošia rūkytas dešras.

(2 nuotraukos)

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (25)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-23 14:13

Kavos skonis priklauso ne tik nuo klimato ar kavamedžio rūšies

2|4

Kiekvienas žinome, kad vyno kokybę ir platų skonių spektrą lemia regionas, kuriame subrandinamos vynuogės. Mintimis nusikėlus į Burgundijos arba Šampanės regiono platumas prieš akis išnyra ne tik įstabus kraštovaizdis, bet ir iš šių regionų kildinami vynai.


2014-04-23 08:52

Rašytojos D.Koomson silpnybė - gardūs keksiukai (receptas)

5|2

Šiuolaikinė anglų romanistė Dorothy Koomson lietuvių skaitytojams pažįstama iš romanų, gvildenančių meilės, neištikimybės, išdavystės, atleidimo temas. Tačiau populiari rašytoja šįkart su portalo lrytas.lt skaitytojais dalijasi mėlynių, kokosų, baltojo šokolado keksiukų receptu.


2014-04-22 17:39

Ar nėščioji valgo už du? (dietologės sudarytas valgiaraštis)

2|2

Nėštumo laikotarpis neabejotinai yra ypatingas kiekvienai moteriai. Išskirtinis dėmesys turėtų būti skirimas mitybai, kuri lemia tiek nėščiųjų sveikatą, tiek vaiko vystymąsi. „Verta pasirūpinti, kad šiuos 9 mėnesius būsima mama aprūpintų savo organizmą visomis maistinėmis medžiagomis bei tinkamomis jų proporcijomis“, - pataria gydytoja dietologė Lina Viniarskaitė.


2014-04-21 19:01

„Lietuvos ponia“ B.Rumšienė pietums siūlo lengvą patiekalą

15|2

Žuvis, paukštiena, daržovės, ryžiai - šiuos produktus renkasi "Lietuvos ponia" kaunietė verslininkė Beta Rumšienė (42 m.), kai sumano pagaminti kokį nors lengvą patiekalą. Vištieną su daržovėmis ir medumi ji gamino Velykų dienos pietums, kai po sočių pusryčių nesinorėjo vėl prikimšti pilvo. Tačiau šis patiekalas puikiai tiks ir savaitgalio pietums ar vakarienei.


2014-04-21 08:26

Ar nupirktumėte kavinėje puodelį kavos nepažįstamajam?

33|2

Ar turite paliktos kavos? Šis klausimas įprastas daugelyje užsienio kavinių, kur už kavą neįstengiantys sumokėti lankytojai tikisi dosnumo iš galinčių tai padaryti. Ar „Paliktos kavos“ akcija prigytų Kaune? Net jeigu kišenėje švilpauja vėjas, ne vienoje Italijos ar Prancūzijos kavinėje galima pasimėgauti puodeliu garuojančios kavos, arbatos ar net lėkšte sriubos. Tokių kavinių ir restoranų lankytojais tampa senjorai, menininkai, studentai, kartais elgetos. Galimybė gurkšnoti paliktos kavos atsiranda tuomet, kai sumokėjęs už kelis puodelius kavos kavinės lankytojas išgeria vieną, o kiti atitenka nepažįstamiesiems.


2014-04-19 20:53

Velykinės apelsininės bandelės – zuikučiai (receptas)

4| 

Jei dar nenusprendėte, kuo papuošti Velykų stalą, išsikepkite šių pavasariu kvepiančių zuikučių formos mielinių bandelių. Pasikvieskite į pagalbą vaikus – jiems tikrai patiks lipdyti zuikučių uodegėles.


2014-04-19 11:19

Močiutės Velykų pyragu mėgaujasi jau ketvirta šeimos karta

2| 

Kuo pradžiuginti artimuosius, gimines ir draugus Velykų rytą? Vilniuje įsikūrusio notaro Dionizo ir Justinos Adomavičių šeima, kurioje krykštauja trys mažyliai, šiai pavasario šventei visuomet ruošiasi iš anksto. Justina visuomet kepa Velykinę bobą – tai šventinis pyragas, kurį iki šiol duonkepėje kepa Raseinių rajone gyvenanti Justinos 84 metų senelė, vadinama mamute. Justina prisipažino šiek tiek patobulinusi senelės receptą. Vilnietė iškart užmaišo tešlą keliems pyragams, kad galėtų padovanoti saldumynų ir savo artimiesiems, giminėms ar draugams.


2014-04-18 21:22

Velykų stalą praturtins kiaulpienės ir dilgėlės

13|10

Velykų stalą praturtinti gali ne vien margučiai ir pagal tradicinius receptus paruošti valgiai, bet ir patiekalai, pagaminti iš miške, palaukėse ar jūsų sode šiuo metu žaliuojančių ir vitaminais gausių augalų. Kad iš kiaulpienių, garšvų ir dilgėlių lapų paruoštos salotos ir padažai įtinka net didžiausiems smaguriams, buvo galima įsitikinti Kaune Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame svetingumo komplekso „Monte Pacis“ restorane.


2014-04-18 15:50

Vilnietę šokolado skulptorę įkvėpė garsieji Faberge kiaušiniai

12|9

„Kad papuoštų Šv. Velykų stalą ir atrodytų prabangiai", – tokį klientų pageidavimą daugybę kartų šį pavasarį išgirdo šokolado skulptorė Elena Kliment, pastarosiomis dienomis iki paryčių dekoruojanti šokoladinius kiaušinius.


2014-04-18 09:50

Žydų saldumynuose miltus pakeičia riešutai (receptas)

3|3

Balandį katalikai švenčia Velykas, o žydai pastinka Pesachą, svarbiausią judėjams metų šventę. Pesacho laikotarpiu žydams negalima vartoti miltų bei jokių kitų produktų, pagamintų iš kviečių. Todėl saldumynuose miltus jie pakeičia riešutais. Siūolome kokosinių sausainių su džiovintais vaisiais ir riešutais receptą.