Naujienos / lrytas.lt
Išplėstinė paieška >>
I. Norkutės ir A. Žvinio bebrienos receptas

I. Norkutės ir A. Žvinio bebrienos receptas (25)

2013-01-19 15:11

Aktorei Ingai Norkutei dažnai tenka suktis virtuvėje - jos vyras Aurimas Žvinys iš medžioklės vis parneša laimikį. Dažniausiai - bebrą.

1/2

Žviniai bebrieną troškina arba iš šios mėsos ir kiaulienos ruošia rūkytas dešras.

I. Norkutės ir A. Žvinio bebrienos receptas

1 / 2

Žviniai bebrieną troškina arba iš šios mėsos ir kiaulienos ruošia rūkytas dešras.

Žviniai bebrieną troškina arba iš šios mėsos ir kiaulienos ruošia rūkytas dešras.

(2 nuotraukos)

Visos
Nuotraukos

Po vieną
nuotrauką

Ačiū! Apie klaidą pranešta redakcijai.
Deja, išsiųsti nepavyko. Prašome pamėginti vėliau.
Gaukite lrytas.lt naujienas kiekvieną rytą
Komentarai (25)
Vardas
El. paštas
Komentaras (iki 3000 simbolių)
Skonis
2014-04-19 20:53

Velykinės apelsininės bandelės – zuikučiai (receptas)

4| 

Jei dar nenusprendėte, kuo papuošti Velykų stalą, išsikepkite šių pavasariu kvepiančių zuikučių formos mielinių bandelių. Pasikvieskite į pagalbą vaikus – jiems tikrai patiks lipdyti zuikučių uodegėles.


2014-04-19 11:19

Močiutės Velykų pyragu mėgaujasi jau ketvirta šeimos karta

2| 

Kuo pradžiuginti artimuosius, gimines ir draugus Velykų rytą? Vilniuje įsikūrusio notaro Dionizo ir Justinos Adomavičių šeima, kurioje krykštauja trys mažyliai, šiai pavasario šventei visuomet ruošiasi iš anksto. Justina visuomet kepa Velykinę bobą – tai šventinis pyragas, kurį iki šiol duonkepėje kepa Raseinių rajone gyvenanti Justinos 84 metų senelė, vadinama mamute. Justina prisipažino šiek tiek patobulinusi senelės receptą. Vilnietė iškart užmaišo tešlą keliems pyragams, kad galėtų padovanoti saldumynų ir savo artimiesiems, giminėms ar draugams.


2014-04-18 21:22

Velykų stalą praturtins kiaulpienės ir dilgėlės

13|10

Velykų stalą praturtinti gali ne vien margučiai ir pagal tradicinius receptus paruošti valgiai, bet ir patiekalai, pagaminti iš miške, palaukėse ar jūsų sode šiuo metu žaliuojančių ir vitaminais gausių augalų. Kad iš kiaulpienių, garšvų ir dilgėlių lapų paruoštos salotos ir padažai įtinka net didžiausiems smaguriams, buvo galima įsitikinti Kaune Pažaislio vienuolyne įsikūrusiame svetingumo komplekso „Monte Pacis“ restorane.


2014-04-18 15:50

Vilnietę šokolado skulptorę įkvėpė garsieji Faberge kiaušiniai

10|9

„Kad papuoštų Šv. Velykų stalą ir atrodytų prabangiai", – tokį klientų pageidavimą daugybę kartų šį pavasarį išgirdo šokolado skulptorė Elena Kliment, pastarosiomis dienomis iki paryčių dekoruojanti šokoladinius kiaušinius.


2014-04-18 09:50

Žydų saldumynuose miltus pakeičia riešutai (receptas)

2|3

Balandį katalikai švenčia Velykas, o žydai pastinka Pesachą, svarbiausią judėjams metų šventę. Pesacho laikotarpiu žydams negalima vartoti miltų bei jokių kitų produktų, pagamintų iš kviečių. Todėl saldumynuose miltus jie pakeičia riešutais. Siūolome kokosinių sausainių su džiovintais vaisiais ir riešutais receptą.


2014-04-18 06:00

Kauniečiai supažindinti su alumi „Balta pinta“

4|12

Kaune pristatytas naujas bravoro „Volfas Engelman“ alus „Balta pinta“. Vakaro svečius su pirmuoju, ne vienerius metus kurtu bravoro kvietiniu alumi supažindino vyriausiasis aludaris Petras Sadovskis, kuris mielai dalijosi tiek šio alaus kūrimo istorija, tiek bavariškomis gėrimo tradicijomis.


2014-04-17 16:41

Vokiškos dešrelės su saldžiomis garstyčiomis - įsimintinos

61|10

Vokietija – ne tas kraštas, kuris davė pasauliui didelių kulinarinių laimėjimų. Jis davė sotaus maisto ir daug, daug alaus. Ir dar muziką, kurią dūdomis ir būgnais groja storų pilvūzų orkestrai, kuriuose vyrai mūvi odinėmis kelnėmis ir kiekviena melodija įtartinai primena dainą „Jau gegužio žiedai“.


2014-04-17 12:09

Ruoškitės šventėms: kepkite velykinį mozūrą (receptas)

11

Kiekvienas mūsų šv. Velykų neįsivaizduojame be margučių. Štai mano tobuloms Velykoms dar reikia karštos kakavos ir velykinio mozūro. Kiek prisimenu, jis visada būdavo ant mūsų šeimos šventinio stalo.


2014-04-16 14:27

Šiaulius garsins ir įspūdingo dydžio velykinis kiaušinis

5|14

Ne vieną Lietuvos konditerijos rekordą jau pasiekę Šiaulių profesinio rengimo centro (ŠPRC) Prekybos ir verslo skyriaus mokiniai nustebino ir šiemet. Bendradarbiaudami su saldainių fabriko „Rūta“ darbuotojais mokiniai pagamino didžiausią Lietuvoje, o gal ir pasaulyje pieninio šokolado kiaušinį.


2014-04-16 14:21

Šventinis patarimas, kaip paruošti mėsos vyniotinius ( receptai)

8|4

Virtuvės šefė, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narė Janina Galubavičienė pasakoja, kad nuo senų laikų Velykų stalui šeimininkės ruošdavo rūkytus, keptus kiaulienos ar veršienos kumpius bei vištienos vyniotinius. Tiesa, garsi kulinarė pripažįsta, kad dabar rūkytų kumpių valgome mažiau, renkamės lengvesnį maistą.