Progreso konferencijoje „Login 2014“ – per 120 pranešėjų

Didžiausioje Baltijos šalyse progreso konferencijoje „Login 2014“ pranešimus skaitys daugiau nei 120 pranešėjų iš skirtingų pasaulio šalių. Jau kitą savaitę Vilniuje savo netolimos ateities vizijomis ir patirtimi dalinsis tokie technologijų grandai kaip Martinas Cooperis, Jackas Andraka, Sebastianas Viereggas („Google“), Avishai Abrahami („Wix.com“), Matsas Perssonas („Adform“), Jonas Matonis („Bitcoin Foundation“) ir kiti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-03 12:18, atnaujinta 2018-02-14 22:09

„Aktyvus dalyvių susidomėjimas likus vos savaitei iki renginio rodo, kad inovacijų entuziastai iš Lietuvos ir kaimyninių šalių žengia koja kojon kartu su technologiniais pokyčiais bei domisi tuo, koks bus mūsų rytojus. Tad tokie žmonės, kaip M.Cooperis, padėjęs pamatus belaidei komunikacijai, moksleivis J.Andraka, savo atradimu sukrėtęs medicinos pasaulį, ar C.Crittendenas, prisidedantis prie 3D spausdinimo revoliucijos – neabejotinai paliks įspūdį bei įkvėps konferencijos dalyvius“, – sakė „Login“ direktorė Ieva Dirvonskaitė.

Ji pastebi, kad progreso konferencija yra vienas iš tų išskirtinių renginių, kuris neturi nei sienų, nei standartų, bet kasmet stengiasi atrasti save iš naujo. Šiemet konferencijoje netruks naujų požiūrio kampų, įdomių asmenybių, specialių pasirodymų, pristatymų, renginių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.