Mokėjimo inovacijos paskatins akcijų sulėktuves

Netikėtose erdvėse galima atrasti ne tik meno kūrinių, bet ir nuolaidų. Mobiliųjų piniginių kūrėjai sugalvojo ir verslininkams jau siūlo būdą, kaip greitai bei praktiškai be jokių sąnaudų paskelbti akciją klientams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 11:38 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:29 PM

Mobiliųjų mokėjimų sistemos „Worapay“ kūrėjai pabrėžia, kad paprastumas ir efektyvumas yra tik dalis mokėjimo inovacijų teikiamos naudos.

„Tai – galimybė pardavėjui siūlyti nuolaidas daugybėje vietų ir tiesiog momentinį pirkimą. Pasitelkę tam tikras rinkodaros priemones, prekybininkai gali vartotoją pasiekti netikėčiausiose erdvėse tiesiogiai: savo „Facebook“ tinklapyje ir kitose socialinės žiniasklaidos vietose, naujienlaiškyje, programėlėje, skrajutėje, lauko reklamoje, žurnale, klijuoti ant durų ar stalų, net išpurkšti ant asfalto, jau nekalbant apie reklaminius skydelius interneto svetainėse. Užtenka nukreipti į tą QR kodą išmanųjį įrenginį su mobiliąja pinigine, ir galima apmokėti akimirksniu. Kiekviena ši vieta tampa parduotuve, iš kurios tiesiogiai – čia ir dabar – galima nupirkti prekę“, – sakė „Worapay“ vadovas Aurimas Bakas.

Mokėjimas QR kodu, atspausdintu ant plakato ir įdėtu į interneto svetainę, jau buvo išbandytas parduodant bilietus į festivalio „Vilnius Jazz“ koncertą. Pirkėjai tada gavo ir specialią nuolaidą.

Atsiskaitymo fiziniame prekybos taške sprendimai buvo taip pat sėkmingai išbandyti „Mamų mugėje“ Kaune ir Vilniuje, per tarptautinę konferenciją „Login 2014“.

Naujausia akcija –„Apollo“ boulinge Vilniuje, kuriame pirkėjas, mokėdamas mobiliąja pinigine, iškart gauna 20 proc. nuolaidą.

„Pardavėjai džiaugiasi, kad pinigai į sąskaitą įkrinta akimirksniu, galima matyti visus išrašus, o šio mokėjimo būdo sąnaudos ženkliai mažesnės nei bankinių kortelių“, – sakė Justas Noreika, mobiliąją piniginę „Paysera“ sukūrusios bendrovės „EVP International“ produktų plėtros direktorius.

Beje, specialiai pardavėjams „EVP International“ sukūrė nemokamą programėlę „Paysera Retailers“, tinkančią išmaniesiems įrenginiams su „Android“ sistema ir paverčiančią juos mobiliais kasos aparatais.

Pirkėjas, sumokėjęs už prekę mobiliąja pinigine, gali ateiti į parduotuvę ir pasiimti įsigytą prekę – pakaks tapatybės įrodymo, nes pirkimo metu jis jau bus identifikuotas. „Toks pirkimas aktualus akcijų, kai prekių ar paslaugų kiekis ribotas, metu. QR kodas ar kitos mokėjimo mobiliąja pinigine būdas leidžia pasinaudoti akcija akimirksniu“, – sako A.Bakas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.