Prasidėjo! Į „Login 2015“ plūsta trokštantieji progreso

Ketvirtadienio rytą Vilniuje, parodų centre „Litexpo“ duris atvėrė didžiausia Baltijos šalyse progreso konferencija „Login 2015“, kurioje laukiama daugiau nei 4 tūkst. dalyvių.

Dvi dienas vyksiančiame „Login 2015“ laukiama per 4 tūkst. dalyvių.<br>D.Umbraso nuotr.
Dvi dienas vyksiančiame „Login 2015“ laukiama per 4 tūkst. dalyvių.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

May 7, 2015, 10:58 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:00 PM

Metus IT, verslininkų, profesionalų, startuolių ir progreso gerbėjų laukta, dvi dienas truksianti didžiausia tokio pobūdžio konferencija Baltijos šalyse pasidalinti įstabiausiomis įžvalgomis sukvietė daugiau nei 100 geriausių pranešėjų iš viso pasaulio.

„Login“ jau tapo vieta, kur žmonės nebijo dalintis žiniomis, tad šias dvi dienas linkiu pasisemti geriausių idėjų ir užmegzti naudingiausius kontaktus“, – sakė renginio vadovė Ieva Dirvonskaitė.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė konferencijos dalyvius vadino inovacijų karta ir ragino juos svajoti drąsiai. Tuo metu Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius teigė, kad 9 metus vykstantis renginys – puikus pavyzdys, ką gali pasiekti privati susibūrusių žmonių iniciatyva. 

„Lietuvoje jau seniai sakome, kad turime puikią infrastruktūrą, puikius greitkelius – tačiau juose galėtų važinėti kur kas daugiau automobilių, nei važinėja šiandien. „Login“ – tai vieta, kur gali susitikti didelės, mažos, augančios kompanijos ir kalbėtis, kaip gali praturtinti tą sistemą“, – pastebėjo kompanijos „Teo“ generalinis direktorius Kęstutis Šliužas.

Elektroninio verslo plėtra, darbo procesų optimizavimas, inovacijos finansinėse operacijose, milijonus nešančios nišinės veiklos kryptys – sukaupta patirtimi dalinsis tokių stambių įmonių kaip „Twitter“, „Google“, „Barclays“, IBM atstovai, o savo sėkmės istorijas pasakos sėkmingų lietuviškų internetinių projektų BoredPanda.com ir „Vinted“ įkūrėjai.

Apie pramoninį atgimimą, kurį sukels milijardų kasdienių objektų „online“ intelektas, pasakos pripažintas futurologas bei autoritetas inovacijų srityje Vito di Bari. Kitas garsus renginio pranešėjas – Mastrichto Universiteto fiziologijos profesorius Markas Postas, mėgintuvėlyje užauginęs mėsainį. Jis dalinsis įžvalgomis apie mėsos gamybos ateitį.

Beje, šįmet net trys svarbūs pranešėjai į konferenciją negalės atvykti. Anksčiau skelbta, kad renginyje dėl sunkios ligos nedalyvaus MP3 grotuvo išradėjas Nathanas Schulhofas. Taip pat dėl ligos konferencijoje nedalyvaus Vokietijos „Spiegel Online“ vadovė Katharina Borchert. O ketvirtadienį paaiškėjo, kad žinomas žaidimų kūrėjas Peteris Molyneux pateko į rimtą automobilio avariją, taigi ir jis neatvyks į “Login“.

Išsamią apžvalgą apie tai, ko vertėtų nepraleisti „Login 2015“, skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.