„Login 2016“ žvaigždė – „Wikileaks“ įkūrėjas J. Assange'as

Vienas iš pagrindinių kitąmet vyksiančios konferencijos „Login 2016“ pranešėjų bus „Wikileaks“ įkūrėjas Julianas Assange‘as. Savo įžvalgomis ir patirtimi J.Assange‘as dalinsis tiesioginės vaizdo transliacijos metu.

Savo įžvalgomis ir patirtimi J.Assange‘as dalinsis tiesioginės vaizdo transliacijos metu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Savo įžvalgomis ir patirtimi J.Assange‘as dalinsis tiesioginės vaizdo transliacijos metu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 10:59 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 10:06 PM

Vyriausybių paslaptis viešinančio tinklalapio „Wikileaks“ įkūrėjas, užrūstinęs JAV dėl daugybės įslaptintų dokumentų paviešinimo – spalvinga asmenybė. Šiuo metu jis jau kelerius metus gyvena Ekvadoro ambasadoje Londone. Derybos su J.Assange‘u truko beveik pusę metų.

Be daugiau kaip šimto spalvingų ir žinomų asmenybių bei įvairaus kalibro sesijų, jubiliejiniame „Login 2016“ dalyvių lauks ir tradicinės platformos – startuolių mugė „Startup Fair“, žaidėjų entuziastų šventovė „Game Fest“ bei IT ir įmonių vadovams skirtas renginys „Teo Business Summit“.

Technologijų ir inovacijų festivalis po vienu stogu apjungs ir kitų metų naujovę – mobiliųjų aplikacijų dirbtuves „App Camp“, kuriose komandos per 48 valandas savo idėjas pavers realiomis mobiliomis programėlėmis. Kūrybingiausi aplikacijų kūrėjai galės pademonstruoti ne tik savo sugebėjimus kuriant aplikacijas, tačiau ir pasisemti žinių. Dirbtuvių metu sukurtos programėlės festivalio dalyviams bus pristatytos gegužės 5-ąją.

Technologijų ir inovacijų festivalį, kaip ir kasmet, vainikuos „Lietuvos interneto apdovanojimai“. Juose jau aštuntą kartą bus įvertinti šalies metų geriausi veikėjai internete, įmonės ar šalies interneto kultūros raidą labiausiai paveikę projektai ar judėjimai.

Pilna „Login 2016“ programa, pranešėjai ir kitos detalės paaiškės pavasarį, tačiau bilietus jau dabar galima įsigyti „Login“ interneto svetainėje.

Renginys kitų metų gegužės 5–6 dienomis vyks Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.