„Viasat“ lietuviams pasiūlė netikėtą paslaugą

Skaitmeninės televizijos tiekėja „Viasat“ pradėjo savo klientams Lietuvoje teikti lyg ir nieko bendra su televizija neturinčią paslaugą. Visi įsigyjantys „Viasat“ televizijos paslaugas klientai nuo šiol gali kartu pasirinkti ir mobiliojo interneto duomenų planą. Spartųjį mobilųjį 4G internetą kartu su televizijos paslaugų paketu bendrovė siūlo bendradarbiaudama su „Bitė Lietuva“.

Nuo šiol galima užsisakyti „Viasat“ ir gauti internetą, kad žiūrėtum „Netflix“.
Nuo šiol galima užsisakyti „Viasat“ ir gauti internetą, kad žiūrėtum „Netflix“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-12 12:59, atnaujinta 2017-06-08 07:54

„Viena pagrindinių mūsų stiprybių yra ne tik puikus televizijos turinys, kurį siūlome klientams, bet ir techninės galimybės matyti daugybę televizijos kanalų ten, kur interneto laidai nepasiekia. Mobilusis internetas taip pat leidžia naršyti ir mėgautis turiniu neatsižvelgiant į laidas. Šis mūsų pasiūlymas bus itin aktualus gyventojams, norintiems nevaržomai mėgautis puikiu televizijos ir interneto turiniu“, – teigė „Viasat“ komercijos direktorius Lietuvai Mindaugas Gumauskas.

Siūlomi mobiliojo interneto planai ir parinkti taip, kad labiausiai tiktų vaizdo turiniui žiūrėti. Už 27,99 euro per mėnesį klientai gali įsigyti „Viasat TV“ paketą ir 20 GB mobiliojo interneto planą, o už 30,99 eurus duomenų kiekis išaugs iki 50 GB per mėnesį. Beje, išnaudojus visus duomenis papildomai mokėti nereikės – tiesiog duomenų siuntimo sparta sumažės iki 256 Kbps.

„Viasat“ teigia, kad šis pasiūlymas skirtas namams, bet turi didžiulį privalumą – galimybę mobiliojo interneto ryšį perkelti kitur, pvz., „pasiimti“ keliaujant į sodybą.

„Neabejojame, kad paketas turės didelį pasisekimą. Šiais laikais internetas tampa labai svarbi mėgavimosi televizija dalis – vis daugiau žmonių ne tik žiūri pamėgtas laidas, bet drauge ir skelbia savo įspūdžius apie jas socialiniuose tinkluose arba ieško papildomos informacijos“, – besikeičiančius TV žiūrovų įpročius komentavo M. Gumauskas.

Norint patogiai naudotis siūlomu mobiliuoju internetu reikalingas specialus maršrutizatorius, kuris leidžia prijungti prie jo visus „Wi-Fi“ įrenginius. Jį klientai gaus už 1 eurą.

Gana logiškas pasiūlymas – juk šiuo metu pagrindiniai „Viasat“ klientai yra tie, kas neprisijungia prie laidu teikiamų kabelinių televizijų, vadinasi, dažniausiai jų namuose ir interneto tiekimas yra komplikuotas.

Kol kas gyvenančius atokesniuose Lietuvos kampeliuose gali nuvilti tai, kad „Bitė Lietuva“ vis dar turi prasčiausiai išplėtotą 4G tinklą Lietuvoje, tad lieka nemažai vietų, kur toks spartus internetas tiesiog neprieinamas. Tačiau kompanija žada, kad jau pirmąjį šių metų ketvirtį „Bitės“ 4G/4G+ tinklu galės naudotis iki 90 proc. šalies gyventojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.