Mobiliojo ryšio operatoriai reaguoja į įvykius Nicoje

Po to, kai Prancūzijoje, Nicoje Bastilijos paėmimo dieną įvyko teroro išpuolis, visi Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriai paskelbė kompensuosiantys vartotojų skambučius ir SMS.

Nicoje, švenčiant Bastilijos dieną, į minią įsirėžus sunkvežimiui žuvo daugiau nei 84 žmonės.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Nicoje, švenčiant Bastilijos dieną, į minią įsirėžus sunkvežimiui žuvo daugiau nei 84 žmonės.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-15 09:04, atnaujinta 2017-05-18 20:32

Tele2“ nurodo, kad pinigai bus grąžinti vartotojams, kurie iš Prancūzijoje esančių lietuviškų „Tele2“ numerių skambina į Lietuvą ar priima skambutį iš Lietuvos.

„Kompensacijos bus taikomos už skambučius ir žinutes nuo liepos 15 d. vidurnakčio iki savaitės pabaigos – liepos 17 d. 24.00 val. Šių paslaugų kaina bus išskaičiuota iš artimiausios sąskaitos“, – nurodė „Tele2“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andrius Baranauskas. Kompensacijos galioja visiems klientams, įskaitant ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojus.

„Bitė“ pasirinko kiek trumpesnį laikotarpį: „Užjaučiame dėl patirtos tragedijos Nicoje ir suprantame norą susisiekti su artimaisiais. „Bitės“ ir „Labas“ klientams skambučiai ir SMS į Lietuvą iš Prancūzijos liepos 14 d. 22 val. – liepos 15 d. 24 val. bus kompensuoti.“

Pinigų už skambučius ir SMS taip pat neims kompanijos „Omnitel“ bei „Teo“.

„Dėl vakar vakare Nicoje įvykdyto teroristinio išpuolio, visi mobiliojo ir fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo“ tinklų į Prancūziją ir iš Prancūzijos į Lietuvą nuo liepos 14 d. 22 val. iki liepos 17 d. 24 val. yra neapmokestinami“, – nurodoma kompanijų pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.