„NBA 2K17“: vieta, kur A.Sabonis visada sutinka išbėgti į aikštę

„2K17“ žaidime aikštelėje galima išvysti ir A.Sabonį.
„2K17“ žaidime aikštelėje galima išvysti ir A.Sabonį.
Daugiau nuotraukų (1)

„Žaismo DNR“

2016-10-12 21:22, atnaujinta 2017-05-11 00:08

Rugsėjo 9-oji, tikriausiai, visų krepšinio gerbėjų kalendoriuose buvo pažymėta raudona spalva. Šią dieną „2K Sports“ išleido išankstinę „NBA 2K“ versiją – „NBA 2K Prelude“. Dar po savaitės pasirodė ir pats žaidimas – „NBA 2K17“.

Šiemet žaidimo kūrėjai suteikė žaidėjams galimybę savo veidą perkelti į virtualią erdvę nuskenavus jį mobiliuoju telefonu (iki tol teko vargti su žaidimų konsolių kameromis). Be to, žaidėjai turi ir gerokai didesnį virtualios atributikos pasirinkimą (sportinė avalynė, apranga, kūno tatuiruotės ir kt.). Valdomas žaidėjas tapo labiau koordinuotas ir labiau juntamas fizinis kontaktas su varžovais. Tai ypač pasireiškia žaidžiant ketvirtoje ar penktoje pozicijoje (sunkusis krašto puolėjas arba centras).

Šių metų žaidime neliko vieno Lietuvos krepšinio klubo. Iki šiol Eurolygos režime dažniausiai būdavo Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“ arba Klaipėdos „Neptūnas“. Vis tik paskutinis sezonas lietuviams klostėsi ne ypač sėkmingai, tad šiemet kūrėjai žaidime paliko tik Kauno klubą.

Šiame režime pusė žaidėjų nebūtinai panašūs į save, tiek išvaizda, tiek gabumais. Taip pat, tradiciškai, Eurolygos klubai pateikti neatnaujintomis, praėjusio sezono sudėtimis.

Vis tik Eurolygos režimas nėra vienintelė žaidimo jungtis su Lietuva. Landžiodami po legendinių NBA komandų sudėtis rasite Arvydą Sabonį, Žydrūną Ilgauską bei Šarūną Marčiulionį. Šie trys krepšinio „vilkai“ vis dar įrodinėja savo sugebėjimus virtualioje aikštelėje.

Kalbant apie dabartines žvaigždes, aukščiausią reitingą tarp lietuvių turi Jonas Valančiūnas. Taip pat atsirado du debiutantai: Mindaugas Kuzminskas ir Domantas Sabonis. Išties, Sabonių šeima sulaukė unikalios žaidimo versijos, o tėvas ir sūnus virtualioje aikštėje gali rungtis kad ir kiekvieną vakarą.

Kviečiame žiūrėti „Žaismo DNR“ parengtą žaidimo „NBA 2K17“ apžvalgą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.