„Tele2“ tinkle – kompensuojami skambučiai į ir iš Kazachstano

„Tele2“ privatiems klientams kompensuos tarptautinio ryšio pokalbius su Kazachstanu. Ši paslauga mobiliojo ryšio operatoriaus tinkle bus kompensuojama nuo sausio 5 d. iki sausio 16 d. imtinai.

„Tele2“ privatiems klientams kompensuos tarptautinio ryšio pokalbius su Kazachstanu.<br> 123rf nuotr.
„Tele2“ privatiems klientams kompensuos tarptautinio ryšio pokalbius su Kazachstanu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2022, 6:02 PM

„Suprantame žmonių susirūpinimą dėl susidariusios situacijos šioje šalyje ir tikime, kad skambučiai gali padėti susisiekti su savo artimaisiais ir apsikeisti svarbia informacija, kai to labiausiai reikia“ – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims Petras Masiulis.

Skambučiai į ir iš Kazachstano numerių, o taip pat į ir iš lietuviškų numerių, esančių toje šalyje, bus kompensuojami nuo sausio 5 d. iki sausio 16 d.

Operatorius tokį sprendimą priėmė reaguodamas į Kazachstane vykstančius neramumus ir pokalbių srautus, išaugusius šalyje apribojus interneto paslaugas.

Klientams, skambinantiems į ar iš Kazachstano, nereikia nieko papildomai daryti – skaičiuojant sąskaitą mėnesio pabaigoje bus pritaikoma kompensacija už šį laikotarpį.

Skambučiai bus kompensuojami privatiems klientams. Kompensacija netaikoma verslo bei išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.