„TestDevLab“ vasaros mokykla nemokamai moko programinės įrangos testavimo pagrindų

Jau antrus metus iš eilės „TestDevLab“ programinės įrangos testavimo specialistai kartu su TDL School organizuoja „TestDevLab“ vasaros mokyklą – intensyvią mokymosi programą, skirtą padėti žmonėms pradėti karjerą IT srityje.

Jau antrus metus iš eilės „TestDevLab“ programinės įrangos testavimo specialistai kartu su TDL School organizuoja „TestDevLab“ vasaros mokyklą – intensyvią mokymosi programą, skirtą padėti žmonėms pradėti karjerą IT srityje.<br> 123rf nuotr.
Jau antrus metus iš eilės „TestDevLab“ programinės įrangos testavimo specialistai kartu su TDL School organizuoja „TestDevLab“ vasaros mokyklą – intensyvią mokymosi programą, skirtą padėti žmonėms pradėti karjerą IT srityje.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2022, 3:54 PM

Programos metu programinės įrangos testavimo pagrindų dalyvius nemokamai mokys patyrę kokybės užtikrinimo inžinieriai, turintys daug darbo su tarptautiniais projektais visame pasaulyje žinomose įmonėse patirties. Dalyviai galės pasitikrinti savo žinias atlikdami praktines užduotis ir įgyti naudingų įgūdžių, kuriuos galės pritaikyti realiose darbo situacijose.

Įgūdžiai, kuriuos per devynias dienas galės įgyti kursų dalyviai, labai vertinami IT sektoriuje. „TestDevLab“ vasaros mokykloje 2022 #3 ONLINE bus trys moduliai: įvadas į programinės įrangos testavimą, „JavaScript“ ir saityno (angl. Web) automatizavimas su „Nightwatch.js“. Dalyviai atliks keletą testų ir tiems, kurie pasieks geriausius rezultatus, bus pasiūlyta apmokama praktika pirmaujančioje programinės įrangos kokybės užtikrinimo bendrovėje „TestDevLab“.

Dešimt biurų Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje, Šiaurės Makedonijoje ir Ispanijoje turinti „TestDevLab“ didžiuojasi galėdama pasiūlyti šią galimybę ir padėti tiems, kurie nori pradėti karjerą IT srityje.

Internetinis kursas vyks anglų kalba rugpjūčio 1–11 d. darbo dienomis 9–16 val. Registracija į internetinius kursus jau prasidėjo, o registruotis kviečiami visi, kurie turi IT žinių pagrindus ir nori mokytis.

Sužinoti apie kursus daugiau ir užsiregistruoti galima čia: https://tdlschool.com/courses/testdevlab-summer-school-2022–3-online-junior

Buvęs „TestDevLab“ vasaros mokyklos absolventas, o dabar „TestDevLab“ programinės įrangos testavimo inžinierius Nikolajus Varlamovas atskleidžia savo patirtį: „Nusprendžiau persikvalifikuoti į IT sritį ir „TestDevLab“ vasaros mokykla man buvo labai naudinga. Dalyvaudamas programoje turėjau galimybę ne tik įgyti naujų žinių ir įgūdžių, bet ir užduoti visus man svarbius klausimus patyrusiems instruktoriams. Kursai nebuvo lengvi, tačiau manau, kad jie man labai padėjo ir suteikė pasitikėjimo savimi pradėti IT karjerą. Juose supratau, kas šioje srityje iš tiesų svarbu ir kokioms technologijoms mokytis reikėtų skirti didžiausią dėmesį.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.