Amerikiečiai bando verbuoti gyvenimu Rusijoje nusivylusius rusus

JAV Centrinė žvalgybos agentūra sukūrė įtaigią socialinę reklamą, kurioje kviečia gyvenimu Rusijoje nusivylusius rusus užmegzti kontaktą su amerikiečių žvalgyba.

 JAV Centrinė žvalgybos agentūra sukūrė įtaigią socialinę reklamą, kurioje kviečia gyvenimu Rusijoje nusivylusius rusus užmegzti kontaktą su amerikiečių žvalgyba.<br> 123rf iliustr., lrytas.lt mont.
 JAV Centrinė žvalgybos agentūra sukūrė įtaigią socialinę reklamą, kurioje kviečia gyvenimu Rusijoje nusivylusius rusus užmegzti kontaktą su amerikiečių žvalgyba.<br> 123rf iliustr., lrytas.lt mont.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2023, 10:51 AM

Vaizdo klipas nutaikytas į Rusijos gyventojus, kurie pavargo nuo neteisybės, bet kuriuos nuo kontakto su CŽA stabdo garbės jausmas.

Klipo mintis – Rusijoje patys gyventojai neturi pasirinkimo laisvės, už juos sprendžia kažkas kitas, o apie tikrąją realybę kalbama nebent pašnibždomis.

„Būti herojumi – tai reiškia ištverti. Bet juk bandant ištverti nebūtina beprasmiškai kentėti. Geriausias būdas sustabdyti kalinį nuo pabėgimo – padaryti taip, kad jis niekada nesužinotų, jog jis yra kalėjime. Mes lengvai pasiduodame melui. Bet juk žinome, kokia yra realybė. Realybė, kurioje gyvename, ir realybė, apie kurią kalbamės pašnibždomis. Aš netikiu revoliucija. Tikrasis gyvenimas vyksta ten, kur nepastebimi pokyčiai nutinka žmonių sielose. Nepastebimi mano šaliai – bet ne man. Aš gyvesniu tikrą gyvenimą. Tai – mano Rusija. Tai visada bus mano Rusija. Aš ištversiu. Mano šeima ištvers. Mes gyvensime oriai – dėl mano veiksmų“, – pasakojama vaizdo įraše.

Po įtaigiu balsu perskaityto teksto pasirodo žodžiai: „Žmonės, kurie jus supa, galbūt nenori žinoti tiesos. Mes – norime. Mes – ne bejėgiai. Susisiekite su mumis saugiu būdu“. Iš tamsos išnyra CŽA logotipas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?