Pradedamas įgyvendinti „Google Street View“ projektas

Kompanija „Google“ Vilniuje pradeda įgyvendinti „Google Maps Street View“ projektą. Kompanijos atstovai su Vilniaus meru Artūru Zuoku aptarė sostinės vietų, kuriose būtina apsilankyti „Google“ automobiliams, žemėlapį.

Aptartos galimybės, kad „Google“ artimiausiu metu į Lietuvą atvyktų ir su specialiu aplinką fotografuojančiu triračiu.<br>M. Patašius.
Aptartos galimybės, kad „Google“ artimiausiu metu į Lietuvą atvyktų ir su specialiu aplinką fotografuojančiu triračiu.<br>M. Patašius.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 29, 2012, 4:35 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:47 PM

Pasak Vilniaus mero, sutarta, kad „Google“ automobiliai užfiksuos Senamiestį, fotografuos Žvėryne, Užupyje, dešiniajame Neries krante. Taip pat bus fotografuojamos ir istorinės Rasų kapinės.

Be to, aptartos galimybės, kad „Google“ artimiausiu metu į Lietuvą atvyktų ir su specialiu aplinką fotografuojančiu triračiu, kuris fotografuos vietas, nepasiekiamas automobiliu. „Google Maps Street View“ projektas vykdomas nuo 2007 m. Šiuo metu jis apima daugiau kaip 40 šalių ir regionų, gegužę prie projekto prisijungė Latvija ir Estija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.