Penkios naudingos „Dropbox“ gudrybės

Stebėdami nesustojantį debesų kompiuterijos tobulėjimą ir populiarėjimą neišvengiamai randame vis naujų gudrybių. Šįkart siūlome susipažinti su keliais triukais, kurie „Dropbox“ iš duomenų bazės pavers sąsaja tarp mobiliųjų įrenginių ir jūsų kompiuterio.

Daugiau nuotraukų (1)

Gytis Bielskus

Aug 23, 2012, 2:05 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:05 AM

Dalinkitės duomenimis saugiai

Visi žinome, kad „Dropbox“ yra puiki programėlė failams dalintis. Ji išlieka tokia pat puiki net ir tada, kai kalbama apie saugumą. Visi duomenys, kuriuos įkeliate į „Dropbox“, yra užšifruojami, o jų parsisiuntimas vykdomas per saugų HTTPS prisijungimą. Tai reiškia, kad duomenų perdavimas yra saugus nuo pradžios iki galo. Norėdami dar labiau užtikrinti įkeliamos informacijos saugumą prieš keldami į „Dropbox“ užšifruokite duomenis archyvavimo pagalba.

Greitai įsidiekite „Android“ aplikacijas

„Google Play“ krautuvėlė yra puikus dalykėlis, tačiau kartais Jūsų norima aplikacija diegiama naudojant APK failą. Užuot dėl smulkių programėlių vertę namus ieškodami nežinia kur nukišto USB laido, pasinaudokite „Dropbox“ teikiamomis galimybėmis. Tiesiog įmeskite į duomenų bazę reikiamą APK ar ZIP failą ir paleiskite jį savo mobiliajame įrenginyje naudodamiesi „Dropbox“ aplikacija. Diegiant „mažas“ programėles tai gali sutaupyti Jums laiko.

Susikurkite savo muzikos biblioteką

Debesų kompiuterija paremtos muzikos klausymo paslaugos Jūsų netenkina? „Dropbox“ galite panaudoti savo muzikos bibliotekos sinchronizacijai tarp kompiuterio ir kitų mobiliųjų įrenginių. Tiesiog sukelkite savo muzikos įrašus į „Dropbox“ ir klausykite jų, net ir būdami ne namuose. Tai padaryti Jums padės tokios programėlės kaip „DropTunes“ arba išmaniesiems telefonams skirta „BoxyTunes“.

Administruokite savo „Torrent“ parsisiuntimus

Dauguma „Torrent“ klientų turi puikias internetines prieigas, kurios leidžia pridėti, stebėti ar ištrinti „Torrent'us“ per nuotolį. Tačiau „Dropbox“ gali būti paprastesnė alternatyva. „Torrent“ kliento programos nustatymuose nurodykite naujiems „Torrent“ failams skirtą aplanką „Dropbox'e“. Šitaip net būdami toli nuo savo kompiuterio Jūs vis tiek galėsite pradėti duomenų parsisiuntimą. Tiesiog radę Jus dominantį „Torrent“ failą savo mobiliojo įrenginio ir „Dropbox“ aplikacijos pagalba įkelkite jį į tą specialų aplanką. „Torrent“ kliento programa automatiškai aptiks naujus duomenis ir pradės siuntimą.

Taikykite tokius pačius nustatymus visuose kompiuteriuose

Turite daugiau nei vieną kompiuterį ir juose visuose naudojate tas pačias programas su tais pačiais nustatymais? Dauguma programų savo nustatymus saugo mažuose aplankuose, todėl Jūs galite joms nurodyti, kad tie aplankai būtų „Dropbox“ duomenų bazėje.

Galbūt ir Jūs žinote kokių nors triukų, kurių pagalba „Dropbox'as“ tampa dar funkcionalesnis? Pasidalinkite jais komentaruose.

www.itnaujienos.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.